Trein Kortrijk - Charleroi prijzen vanaf 21,61€

Start van
21,61€
Ontdekken

Kortrijk naar Charleroi door trein

De reis van Kortrijk naar Charleroi door trein is 95,2 km en duurt 1 uur 39 min. Er zijn 26 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:18 en de laatste om 23:18. Het is mogelijk om te reizen van Kortrijk naar Charleroi door trein voor slechts 21,61€ of zoveel als 37,19€. De beste prijs voor deze reis is 21,61€.

Beste prijs 21,61€
Reisduur 1 uur 39 min
Aansluiting per dag 26
Laagste prijs 21,61€
Hoogste prijs 37,19€
Eerste vertrek 05:18
Laatste vertrek 23:18
Afstand 95,2 km
Vertrek Kortrijk
Aankomst Charleroi
Vervoerders FlixBus, TER,

Trein Tickets van Kortrijk tot Charleroi

  Oct 04
  Meer
  18°
  Oct 05
  Meer
  18°
  Oct 06
  Meer
  19°
  Oct 07
  Meer
  20°
  Oct 08
  Meer
  21°
  Oct 09
  Meer
  22°
  Oct 10
  Meer
  23°
  Oct 11
  Meer
  20°
  Oct 12
  Meer
  22°
  Oct 13
  Meer
  21°
  Oct 14
  Meer
  21°
  Oct 15
  Meer
  20°
  Oct 16
  Meer
  20°
  Oct 17
  Meer
  18°
  Oct 18
  Meer
  14°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
18°

Treinen van Kortrijk naar Charleroi

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Kortrijk naar Charleroi.

Het traject van Kortrijk naar Charleroi wordt dagelijks gereden door 22 treinen vertrekkend van van de stations in Courtrai / Kortrijk, Kortrijk (be) naar in de stations in Charleroi-sud.

De gemiddelde reisduur bedraagt 2 uur 22 min. De eerste trein vertrekt om 04:18. De laatste trein vertrekt om 17:43.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Kortrijk tot Charleroi
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Kortrijk tot Charleroi.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Kortrijk naar Charleroi, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Kortrijk naar Charleroi te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Kortrijk naar Charleroi

De goedkoopste Kortrijk - Charleroi treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 16€ als je geluk hebt, of 19€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 22€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Charleroi te reizen

Als u met de trein naar Charleroi reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Flibco is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in pendeldiensten tussen luchthavens en steden in heel Europa. Met vestigingen in meerdere landen, zoals België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland en Spanje, biedt Flibco verschillende diensten aan, zoals luchthaventransfers, transfers van stad tot stad en privétransfers. Het bedrijf beschikt over een wagenpark met moderne en comfortabele voertuigen en de chauffeurs staan bekend om hun ervaring en professionaliteit.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Kortrijk tot Charleroi

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van TER en DB - Intercity wanneer u van Kortrijk naar Charleroi reist.

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.

Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord FlixBus, TER en DB - Intercity van Kortrijk tot Charleroi
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Kortrijk naar Charleroi met trein.
Voorzieningen FlixBus TER DB - Intercity Regional Flibco
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Eten en drinken
Airconditioning
Stiltezone
Toegankelijkheid
Fiets
Slaper

Kortrijk tot Charleroi CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.9kg
Bus
5.8kg
Vlucht
232.6kg
Carpoolen
22.4kg
Wat is de CO2-uitstoot van Kortrijk tot Charleroi met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Kortrijk en Charleroi is 0.9kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Kortrijk en Charleroi? Door de trein te nemen tussen Kortrijk en Charleroi bespaar je 231.7kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 4.9kg vs de bus en 21.6kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Kortrijk tot Charleroi?
Een trein-ticket van Kortrijk tot Charleroi is 23,66€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 21,61€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Kortrijk naar Charleroi?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Kortrijk tot Charleroi is 21,61€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Kortrijk en Charleroi door trein?
Kortrijk tot Charleroi is 95,2 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Kortrijk en Charleroi?
Kortrijk tot Charleroi is gemiddeld 2 uur 35 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur 39 min.
Welke bedrijven werken van Kortrijk tot Charleroi?
Kortrijk tot Charleroi wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, TER, DB - Intercity, Regional, Ic, Flibco diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Kortrijk naar Charleroi?
Kortrijk naar Charleroi heeft gemiddeld 26 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Kortrijk naar Charleroi?
De vroegste trein van Kortrijk tot Charleroi vertrekt om 05:18. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Kortrijk tot Charleroi?
De nieuwste trein van Kortrijk tot Charleroi vertrekt om 23:18. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Kortrijk tot Charleroi?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 21,61€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Kortrijk naar Charleroi gaan?
Er zijn 2 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Kortrijk om naar Charleroi te gaan. Je kunt gaan van Courtrai / Kortrijk, Kortrijk (be) en je kunt aankomen op Charleroi-sud.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Kortrijk naar Charleroi?
Er zijn gemiddeld 1 van Kortrijk om naar Charleroi te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Kortrijk naar Charleroi door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Kortrijk en Charleroi is 1 uur 39 min.
Is er een directe trein van Kortrijk naar Charleroi?
Ja, er is een directe trein tussen Kortrijk en Charleroi.
Wat is de CO2-uitstoot voor Kortrijk tot Charleroi door trein?
De reis van trein van Kortrijk naar Charleroi zorgt voor 0.9kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Kortrijk

Weekendjes weg van Kortrijk

Internationale routes van Kortrijk en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Kortrijk

Belangrijkste trajecten naarCharleroi

Andere populaire trajecten