Trein Kortrijk - Charleroi prijzen vanaf € 25,20

15/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Kortrijk naar Charleroi door trein

De reis van Kortrijk naar Charleroi door trein is 95,35 km en duurt 2 uur en 32 min. Er zijn 22 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:17 en de laatste om 22:17. Het is mogelijk om te reizen van Kortrijk naar Charleroi door trein voor slechts € 25,20 of zoveel als € 44,78. De beste prijs voor deze reis is € 25,20.

Laagste prijs€ 25,20
Reisduur2 uur en 32 min
Aansluiting per dag22
Laagste prijs€ 25,20
Hoogste prijs€ 44,78
Eerste vertrek04:17
Laatste vertrek22:17
Afstand95,35 km
VertrekKortrijk
AankomstCharleroi
VervoerdersFlibco, DB - Intercity

Trein Tickets van Kortrijk tot Charleroi

Vertrekdatum
zaterdag 15 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Kortrijk tot Charleroi

Goedkope trein-tickets van Kortrijk tot Charleroi
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Kortrijk tot Charleroi.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Kortrijk naar Charleroi, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Kortrijk naar Charleroi te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Kortrijk tot Charleroi te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Kortrijk naar Charleroi

De goedkoopste Kortrijk - Charleroi treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 16,00 als je geluk hebt, of € 22,01 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 25,20 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Charleroi te reizen

Als u met de trein naar Charleroi reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Flibco is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in pendeldiensten tussen luchthavens en steden in heel Europa. Met vestigingen in meerdere landen, zoals België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland en Spanje, biedt Flibco verschillende diensten aan, zoals luchthaventransfers, transfers van stad tot stad en privétransfers. Het bedrijf beschikt over een wagenpark met moderne en comfortabele voertuigen en de chauffeurs staan bekend om hun ervaring en professionaliteit.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Kortrijk tot Charleroi

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van DB - Intercity wanneer u van Kortrijk naar Charleroi reist.

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord Flibco, DB - Intercity, TER van Kortrijk tot Charleroi
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Kortrijk naar Charleroi met train.
Voorzieningen Flibco DB - Intercity TER
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
air_con Airconditioning check cross cross
food_and_drink Eten en drinken cross check check

Kortrijk tot Charleroi CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.67kg
Bus
7.15kg
Vlucht
19.07kg
Carpoolen
15.26kg
Wat is de CO2-uitstoot van Kortrijk tot Charleroi met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Kortrijk en Charleroi is 6.67kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Kortrijk en Charleroi? Door de trein te nemen tussen Kortrijk en Charleroi bespaar je 12.4kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.48kg vs de bus en 8.59kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Kortrijk tot Charleroi?
Een trein-ticket van Kortrijk tot Charleroi is € 25,64. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 25,20.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Kortrijk naar Charleroi?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Kortrijk tot Charleroi is € 25,20. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Kortrijk en Charleroi door trein?
Kortrijk tot Charleroi is 95,35 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Kortrijk en Charleroi?
Kortrijk tot Charleroi is gemiddeld 2 uur en 32 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 39 min.
Welke bedrijven werken van Kortrijk tot Charleroi?
Kortrijk tot Charleroi wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail Flibco, DB - Intercity, TER diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Kortrijk naar Charleroi?
Kortrijk naar Charleroi heeft gemiddeld 22 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Kortrijk naar Charleroi?
De vroegste trein van Kortrijk tot Charleroi vertrekt om 04:17. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Kortrijk tot Charleroi?
De nieuwste trein van Kortrijk tot Charleroi vertrekt om 22:17. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Kortrijk tot Charleroi?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 25,20, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Kortrijk naar Charleroi?
Er zijn gemiddeld 1 van Kortrijk om naar Charleroi te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Kortrijk naar Charleroi door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Kortrijk en Charleroi is 1 uur en 39 min.
Is er een directe trein van Kortrijk naar Charleroi?
Ja, er is een directe trein tussen Kortrijk en Charleroi.
Wat is de CO2-uitstoot voor Kortrijk tot Charleroi door trein?
De reis van trein van Kortrijk naar Charleroi zorgt voor 6.67kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Kortrijk

Weekendjes weg van Kortrijk

Internationale routes van Kortrijk en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Kortrijk

Belangrijkste trajecten naarCharleroi

Andere populaire trajecten