Trein Kortrijk - Namen prijzen vanaf € 24,80

26/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Kortrijk naar Namen door trein

De reis van Kortrijk naar Namen door trein is 120,05 km en duurt 2 uur en 42 min. Er zijn 25 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:17 en de laatste om 22:17. Het is mogelijk om te reizen van Kortrijk naar Namen door trein voor slechts € 24,80 of zoveel als € 35,19. De beste prijs voor deze reis is € 24,80.

Laagste prijs€ 24,80
Reisduur2 uur en 42 min
Aansluiting per dag25
Laagste prijs€ 24,80
Hoogste prijs€ 35,19
Eerste vertrek04:17
Laatste vertrek22:17
Afstand120,05 km
VertrekKortrijk
AankomstNamen
VervoerdersFlixBus, DB - Intercity

Trein Tickets van Kortrijk tot Namur

Vertrekdatum
zondag 26 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Kortrijk tot Namur

Goedkope trein-tickets van Kortrijk tot Namen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Kortrijk tot Namen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Kortrijk naar Namen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Kortrijk naar Namen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Kortrijk tot Namur te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Kortrijk naar Namen

De goedkoopste Kortrijk - Namen treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 20,00 als je geluk hebt, of € 22,80 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 29,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Namen te reizen

Als u met de trein naar Namen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Kortrijk tot Namen

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van DB - Intercity wanneer u van Kortrijk naar Namen reist.

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord FlixBus, DB - Intercity, TER van Kortrijk tot Namen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Kortrijk naar Namen met train.
Voorzieningen FlixBus DB - Intercity TER
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning check cross cross

Kortrijk tot Namen CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
8.4kg
Bus
9kg
Vlucht
24.01kg
Carpoolen
19.21kg
Wat is de CO2-uitstoot van Kortrijk tot Namen met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Kortrijk en Namen is 8.4kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Kortrijk en Namen? Door de trein te nemen tussen Kortrijk en Namen bespaar je 15.61kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.6kg vs de bus en 10.81kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Kortrijk tot Namen?
Een trein-ticket van Kortrijk tot Namen is € 27,77. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 24,80.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Kortrijk naar Namen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Kortrijk tot Namen is € 24,80. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Kortrijk en Namen door trein?
Kortrijk tot Namen is 120,05 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Kortrijk en Namen?
Kortrijk tot Namen is gemiddeld 2 uur en 42 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 14 min.
Welke bedrijven werken van Kortrijk tot Namen?
Kortrijk tot Namen wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail FlixBus, DB - Intercity, TER diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Kortrijk naar Namen?
Kortrijk naar Namen heeft gemiddeld 25 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Kortrijk naar Namen?
De vroegste trein van Kortrijk tot Namen vertrekt om 04:17. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Kortrijk tot Namen?
De nieuwste trein van Kortrijk tot Namen vertrekt om 22:17. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Kortrijk tot Namen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 24,80, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Kortrijk naar Namen?
Er zijn gemiddeld 1 van Kortrijk om naar Namen te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Kortrijk naar Namen door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Kortrijk en Namen is 2 uur en 14 min.
Is er een directe trein van Kortrijk naar Namen?
Ja, er is een directe trein tussen Kortrijk en Namen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Kortrijk tot Namen door trein?
De reis van trein van Kortrijk naar Namen zorgt voor 8.4kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Kortrijk

Weekendjes weg van Kortrijk

Internationale routes van Kortrijk en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Kortrijk

Belangrijkste trajecten naarNamen

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten