Trein Doornik - Solre-sur-Sambre prijzen vanaf € 16,70

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 16,70

Doornik naar Solre-sur-Sambre door trein

De reis van Doornik naar Solre-sur-Sambre door trein is 63,62 km en duurt 5 uur en 47 min. Er zijn 30 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:24 en de laatste om 23:44. Het is mogelijk om te reizen van Doornik naar Solre-sur-Sambre door trein voor slechts € 16,70 of zoveel als € 16,70. De beste prijs voor deze reis is € 16,70.

Laagste prijs€ 16,70
Reisduur5 uur en 47 min
Aansluiting per dag30
Laagste prijs€ 16,70
Hoogste prijs€ 16,70
Eerste vertrek00:24
Laatste vertrek23:44
Afstand63,62 km
VertrekDoornik
AankomstSolre-sur-Sambre
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Doornik tot Solre-sur-Sambre
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Doornik tot Solre-sur-Sambre.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Doornik naar Solre-sur-Sambre, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Doornik naar Solre-sur-Sambre te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Vind de beste dag om met de trein naar Solre-sur-Sambre te reizen

Als u met de trein naar Solre-sur-Sambre reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Doornik tot Solre-sur-Sambre CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.45kg
Bus
4.77kg
Vlucht
12.72kg
Carpoolen
10.18kg
Wat is de CO2-uitstoot van Doornik tot Solre-sur-Sambre met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Doornik en Solre-sur-Sambre is 4.45kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Doornik en Solre-sur-Sambre? Door de trein te nemen tussen Doornik en Solre-sur-Sambre bespaar je 8.27kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.32kg vs de bus en 5.73kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Doornik tot Solre-sur-Sambre?
Een trein-ticket van Doornik tot Solre-sur-Sambre is € 16,70. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 16,70.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Doornik naar Solre-sur-Sambre?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Doornik tot Solre-sur-Sambre is € 16,70. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Doornik en Solre-sur-Sambre door trein?
Doornik tot Solre-sur-Sambre is 63,62 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Doornik en Solre-sur-Sambre?
Doornik tot Solre-sur-Sambre is gemiddeld 5 uur en 47 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 45 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Doornik naar Solre-sur-Sambre?
Doornik naar Solre-sur-Sambre heeft gemiddeld 30 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Doornik naar Solre-sur-Sambre?
De vroegste trein van Doornik tot Solre-sur-Sambre vertrekt om 00:24. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Doornik tot Solre-sur-Sambre?
De nieuwste trein van Doornik tot Solre-sur-Sambre vertrekt om 23:44. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Doornik tot Solre-sur-Sambre?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 16,70, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Doornik naar Solre-sur-Sambre door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Doornik en Solre-sur-Sambre is 1 uur en 45 min.
Is er een directe trein van Doornik naar Solre-sur-Sambre?
Ja, er is een directe trein tussen Doornik en Solre-sur-Sambre.
Wat is de CO2-uitstoot voor Doornik tot Solre-sur-Sambre door trein?
De reis van trein van Doornik naar Solre-sur-Sambre zorgt voor 4.45kg CO2-uitstoot.