Vind een trein van Gedinne naar Doornik

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Gedinne naar Doornik door trein

De reis van Gedinne naar Doornik door trein is 130,3 km en duurt 4 uur en 30 min. Er zijn 54 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:11 en de laatste om 23:11. Het is mogelijk om te reizen van Gedinne naar Doornik door trein voor slechts of zoveel als . De beste prijs voor deze reis is .

Reisduur4 uur en 30 min
Aansluiting per dag54
Eerste vertrek05:11
Laatste vertrek23:11
Afstand130,3 km
VertrekGedinne
AankomstDoornik
Vervoerdersbelgianrail

Goedkope trein-tickets van Gedinne tot Doornik
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Gedinne tot Doornik.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Gedinne naar Doornik, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Gedinne naar Doornik te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Gedinne naar Doornik

De goedkoopste Gedinne - Doornik treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 9,95 als je geluk hebt, of € 12,50 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,05 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Doornik te reizen

Als u met de trein naar Doornik reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Gedinne tot Doornik CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
9.12kg
Bus
9.77kg
Vlucht
26.06kg
Carpoolen
20.85kg
Wat is de CO2-uitstoot van Gedinne tot Doornik met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Gedinne en Doornik is 9.12kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Gedinne en Doornik? Door de trein te nemen tussen Gedinne en Doornik bespaar je 16.94kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.65kg vs de bus en 11.73kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Wat is de afstand tussen Gedinne en Doornik door trein?
Gedinne tot Doornik is 130,3 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Gedinne en Doornik?
Gedinne tot Doornik is gemiddeld 4 uur en 30 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 59 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Gedinne naar Doornik?
Gedinne naar Doornik heeft gemiddeld 54 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Gedinne naar Doornik?
De vroegste trein van Gedinne tot Doornik vertrekt om 05:11. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Gedinne tot Doornik?
De nieuwste trein van Gedinne tot Doornik vertrekt om 23:11. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Wat is de snelste reistijd tussen Gedinne naar Doornik door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Gedinne en Doornik is 2 uur en 59 min.
Is er een directe trein van Gedinne naar Doornik?
Ja, er is een directe trein tussen Gedinne en Doornik.
Wat is de CO2-uitstoot voor Gedinne tot Doornik door trein?
De reis van trein van Gedinne naar Doornik zorgt voor 9.12kg CO2-uitstoot.