Vlucht Canarische Eilanden - Bangkok prijzen vanaf € 362,32

16/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Canarische Eilanden naar Bangkok door vlucht

De reis van Canarische Eilanden naar Bangkok door vlucht is 11.725,17 km en duurt 37 uur en 35 min. Er zijn 96 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:00 en de laatste om 22:30. Het is mogelijk om te reizen van Canarische Eilanden naar Bangkok door vlucht voor slechts € 362,32 of zoveel als € 5.722,87. De beste prijs voor deze reis is € 362,32.

Laagste prijs€ 362,32
Reisduur37 uur en 35 min
Aansluiting per dag96
Laagste prijs€ 362,32
Hoogste prijs€ 5.722,87
Eerste vertrek05:00
Laatste vertrek22:30
Afstand11.725,17 km
VertrekCanarische Eilanden
AankomstBangkok
VervoerdersJet2, SWISSMeer

Goedkope vlucht-tickets van Canarische Eilanden tot Bangkok
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Canarische Eilanden tot Bangkok.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Canarische Eilanden naar Bangkok, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Canarische Eilanden naar Bangkok te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Canarische Eilanden naar Bangkok

De goedkoopste Canarische Eilanden - Bangkok vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 267,58 als je geluk hebt, of € 577,18 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 777,81 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Bangkok te reizen

Als u met het vliegtuig naar Bangkok reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Lucky Air is een Chinese low-cost luchtvaartmaatschappij gevestigd in Kunming, provincie Yunnan. Het werd opgericht in 2004 en is een dochteronderneming van de Hainan Airlines Group. De luchtvaartmaatschappij voert binnenlandse en internationale vluchten uit naar bestemmingen in Azië, waaronder Thailand, Vietnam en Japan. Lucky Air heeft een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's en Boeing 737's. De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar service, waaronder de prijs "Best Low-Cost Airline" tijdens de World Airline Awards 2018. Lucky Air streeft ernaar klanten betaalbare vliegreizen te bieden met behoud van hoge veiligheidsnormen en kwaliteitsservice.

SpiceJet is een Indiase low-cost luchtvaartmaatschappij met het hoofdkantoor in Gurgaon, India. Het werd opgericht in 2005 en voert vluchten uit naar meer dan 60 bestemmingen in India en internationaal. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van Boeing- en Bombardier-vliegtuigen en biedt een scala aan diensten, waaronder maaltijden tijdens de vlucht, amusement en bagagevrijstellingen. SpiceJet heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar diensten, waaronder de prijs voor beste goedkope luchtvaartmaatschappij in Centraal-Azië en India bij de Skytrax World Airline Awards. De luchtvaartmaatschappij staat ook bekend om haar inzet voor duurzaamheid en heeft verschillende milieuvriendelijke initiatieven geïmplementeerd om haar ecologische voetafdruk te verkleinen.

Spring Airlines is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Shanghai, China. Het werd opgericht in 2004 en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar bestemmingen in Azië. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bestaat uit Airbus A320-vliegtuigen en heeft de reputatie betaalbare tarieven en no-nonsense service aan te bieden. Spring Airlines heeft een sterke focus op technologie en innovatie, met functies als online inchecken en mobiele instapkaarten. De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar service, waaronder de prijs "Best Low-Cost Carrier" tijdens de World Airline Awards 2019.

TUI Airways is een Britse chartermaatschappij en onderdeel van de TUI Group, een van 's werelds toonaangevende reisorganisaties. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 80 bestemmingen over de hele wereld, met een focus op vakantiebestemmingen in Europa, Afrika en Amerika. TUI Airways exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Boeing 737's, 757's en 787's, evenals de milieuvriendelijkere Boeing 737 MAX. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder economy- en premium economy-stoelen, maaltijden en drankjes tijdens de vlucht en entertainmentopties. TUI Airways zet zich in voor duurzaamheid en heeft een reeks initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.

Thai Vietjet Air is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Thailand, die binnenlandse en internationale vluchten uitvoert. Het is een joint venture tussen de Vietnamese luchtvaartmaatschappij Vietjet Air en de Thaise luchtvaartmaatschappij Kan Air. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 2014 en startte haar activiteiten in 2015. Thai Vietjet Air exploiteert een vloot van Airbus A320-vliegtuigen en bedient bestemmingen in Thailand, Vietnam, China, Taiwan, Zuid-Korea, Japan en India. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en bagagevrijdom. Thai Vietjet Air streeft ernaar passagiers betaalbare vliegreizen te bieden met behoud van hoge veiligheidsnormen.

Diensten aan boord Jet2, SWISS, Corendon Dutch van Canarische Eilanden tot Bangkok
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Canarische Eilanden naar Bangkok met plane.
Voorzieningen Jet2 SWISS Corendon Dutch Finnair Thai Vietjet Air Lucky Air SpiceJet TAP Portugal China Eastern IndiGo KLM Lauda Spring Airlines Oman Air TUI Airways Canaryfly
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagage check check cross cross check cross cross check check check check cross check check check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check cross check cross check cross check check cross cross check check check cross

Canarische Eilanden tot Bangkok CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
820.76kg
Bus
879.39kg
Vlucht
2345.03kg
Carpoolen
1876.03kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Canarische Eilanden tot Bangkok?
Een vlucht-ticket van Canarische Eilanden tot Bangkok is € 1.139,05. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 362,32.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Canarische Eilanden naar Bangkok?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Canarische Eilanden tot Bangkok is € 362,32. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Canarische Eilanden en Bangkok door vlucht?
Canarische Eilanden tot Bangkok is 11.725,17 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Canarische Eilanden en Bangkok?
Canarische Eilanden tot Bangkok is gemiddeld 37 uur en 35 min. De snelste optie brengt u echter daar in 23 uur en 0 min.
Welke bedrijven werken van Canarische Eilanden tot Bangkok?
Canarische Eilanden tot Bangkok wordt gedekt door 21 operator(s). U kunt op Virail Jet2, SWISS, Corendon Dutch, Finnair, Thai Vietjet Air, nokscoot, s7_, Lucky Air, SpiceJet, TAP Portugal, China Eastern, IndiGo, KLM, Lauda, germania, Spring Airlines, air_italy, _, Oman Air, SAS, TUI Airways, Canaryfly diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Canarische Eilanden naar Bangkok?
Canarische Eilanden naar Bangkok heeft gemiddeld 96 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Canarische Eilanden naar Bangkok?
De vroegste vlucht van Canarische Eilanden tot Bangkok vertrekt om 05:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Canarische Eilanden tot Bangkok?
De nieuwste vlucht van Canarische Eilanden tot Bangkok vertrekt om 22:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Canarische Eilanden tot Bangkok?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 362,32, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Canarische Eilanden naar Bangkok door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Canarische Eilanden en Bangkok is 23 uur en 0 min.
Is er een directe vlucht van Canarische Eilanden naar Bangkok?
Ja, er is een directe vlucht tussen Canarische Eilanden en Bangkok.
Wat is de CO2-uitstoot voor Canarische Eilanden tot Bangkok door vlucht?
De reis van vlucht van Canarische Eilanden naar Bangkok zorgt voor 2345.03kg CO2-uitstoot.