Vlucht Gdańsk - Luik prijzen vanaf € 115,31

16/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Gdańsk naar Luik door vlucht

De reis van Gdańsk naar Luik door vlucht is 976,38 km en duurt 26 uur en 0 min. Er zijn 6 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:45 en de laatste om 22:00. Het is mogelijk om te reizen van Gdańsk naar Luik door vlucht voor slechts € 115,31 of zoveel als € 245,09. De beste prijs voor deze reis is € 115,31.

Laagste prijs€ 115,31
Reisduur26 uur en 0 min
Aansluiting per dag6
Laagste prijs€ 115,31
Hoogste prijs€ 245,09
Eerste vertrek06:45
Laatste vertrek22:00
Afstand976,38 km
VertrekGdańsk
AankomstLuik
VervoerdersSkyUp, TUI fly BelgiumMeer

Goedkope vlucht-tickets van Gdańsk tot Luik
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Gdańsk tot Luik.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Gdańsk naar Luik, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Gdańsk naar Luik te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Gdańsk naar Luik

De goedkoopste Gdańsk - Luik vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 97,99 als je geluk hebt, of € 150,51 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 192,70 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Luik te reizen

Als u met het vliegtuig naar Luik reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

Wizz Air is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Hongarije die vluchten uitvoert naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2003, is snel gegroeid en heeft nu een vloot van meer dan 100 vliegtuigen die meer dan 150 bestemmingen in 44 landen bedienen. Wizz Air staat bekend om zijn no-nonsense benadering van vliegreizen, het aanbieden van lage tarieven en extra kosten in rekening brengen voor aanvullende diensten zoals ingecheckte bagage en maaltijden tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij heeft een sterke focus op efficiëntie en kostenbeheersing, waardoor ze enkele van de laagste tarieven in de branche kan aanbieden.

Diensten aan boord Easyjet, Eurowings, Turkish Airlines van Gdańsk tot Luik
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Gdańsk naar Luik met plane.
Voorzieningen Easyjet Eurowings Turkish Airlines Wizz Air Ryanair LOT
wifi Wifi check check check check check check
luggage Bagage check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check cross check check check check

Gdańsk tot Luik CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
68.35kg
Bus
73.23kg
Vlucht
195.28kg
Carpoolen
156.22kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Gdańsk tot Luik?
Een vlucht-ticket van Gdańsk tot Luik is € 193,12. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 115,31.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Gdańsk naar Luik?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Gdańsk tot Luik is € 115,31. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Gdańsk en Luik door vlucht?
Gdańsk tot Luik is 976,38 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Gdańsk en Luik?
Gdańsk tot Luik is gemiddeld 26 uur en 0 min. De snelste optie brengt u echter daar in 14 uur en 50 min.
Welke bedrijven werken van Gdańsk tot Luik?
Gdańsk tot Luik wordt gedekt door 8 operator(s). U kunt op Virail SkyUp, TUI fly Belgium, Easyjet, Wizz Air UK, Eurowings, Turkish Airlines, Wizz Air, Ryanair, LOT diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Gdańsk naar Luik?
Gdańsk naar Luik heeft gemiddeld 6 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Gdańsk naar Luik?
De vroegste vlucht van Gdańsk tot Luik vertrekt om 06:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Gdańsk tot Luik?
De nieuwste vlucht van Gdańsk tot Luik vertrekt om 22:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Gdańsk tot Luik?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 115,31, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Gdańsk naar Luik door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Gdańsk en Luik is 14 uur en 50 min.
Is er een directe vlucht van Gdańsk naar Luik?
Ja, er is een directe vlucht tussen Gdańsk en Luik.
Wat is de CO2-uitstoot voor Gdańsk tot Luik door vlucht?
De reis van vlucht van Gdańsk naar Luik zorgt voor 195.28kg CO2-uitstoot.