Vlucht Oostende - Sofia prijzen vanaf € 231,26

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Oostende naar Sofia door vlucht

De reis van Oostende naar Sofia door vlucht is 1.809,02 km en duurt 18 uur en 17 min. Er zijn 15 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:00 en de laatste om 13:10. Het is mogelijk om te reizen van Oostende naar Sofia door vlucht voor slechts € 231,26 of zoveel als € 790,28. De beste prijs voor deze reis is € 231,26.

Laagste prijs€ 231,26
Reisduur18 uur en 17 min
Aansluiting per dag15
Laagste prijs€ 231,26
Hoogste prijs€ 790,28
Eerste vertrek06:00
Laatste vertrek13:10
Afstand1.809,02 km
VertrekOostende
AankomstSofia
VervoerdersAegean Airlines, Wizz AirMeer

Vlucht Tickets van Ostend tot Sofia

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Ostend tot Sofia

Goedkope vlucht-tickets van Oostende tot Sofia
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Oostende tot Sofia.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Oostende naar Sofia, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Oostende naar Sofia te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Ostend tot Sofia te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Oostende naar Sofia

De goedkoopste Oostende - Sofia vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 88,35 als je geluk hebt, of € 216,96 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 311,34 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Sofia te reizen

Als u met het vliegtuig naar Sofia reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Griekenland en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar meer dan 150 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese luchtvaartmarkt, met een vloot van meer dan 60 vliegtuigen en een reputatie voor hoogwaardige service. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd luchtvaartnetwerk dat enkele van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder de Skytrax-prijs voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa voor negen opeenvolgende jaren.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

Wizz Air is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Hongarije die vluchten uitvoert naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2003, is snel gegroeid en heeft nu een vloot van meer dan 100 vliegtuigen die meer dan 150 bestemmingen in 44 landen bedienen. Wizz Air staat bekend om zijn no-nonsense benadering van vliegreizen, het aanbieden van lage tarieven en extra kosten in rekening brengen voor aanvullende diensten zoals ingecheckte bagage en maaltijden tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij heeft een sterke focus op efficiëntie en kostenbeheersing, waardoor ze enkele van de laagste tarieven in de branche kan aanbieden.

Diensten aan boord Aegean Airlines, Wizz Air, Ryanair van Oostende tot Sofia
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Oostende naar Sofia met plane.
Voorzieningen Aegean Airlines Wizz Air Ryanair Lufthansa Turkish Airlines Bulgaria Air
wifi Wifi check check check check check check
luggage Bagage check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check

Oostende tot Sofia CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
126.63kg
Bus
135.68kg
Vlucht
361.8kg
Carpoolen
289.44kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Oostende tot Sofia?
Een vlucht-ticket van Oostende tot Sofia is € 398,75. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 231,26.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Oostende naar Sofia?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Oostende tot Sofia is € 231,26. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Oostende en Sofia door vlucht?
Oostende tot Sofia is 1.809,02 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Oostende en Sofia?
Oostende tot Sofia is gemiddeld 18 uur en 17 min. De snelste optie brengt u echter daar in 11 uur en 5 min.
Welke bedrijven werken van Oostende tot Sofia?
Oostende tot Sofia wordt gedekt door 9 operator(s). U kunt op Virail Aegean Airlines, Wizz Air, Ryanair, Lufthansa, TUI fly Belgium, HV, easyJet UK, Big Sky Airlines, Turkish Airlines, Bulgaria Air diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Oostende naar Sofia?
Oostende naar Sofia heeft gemiddeld 15 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Oostende naar Sofia?
De vroegste vlucht van Oostende tot Sofia vertrekt om 06:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Oostende tot Sofia?
De nieuwste vlucht van Oostende tot Sofia vertrekt om 13:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Oostende tot Sofia?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 231,26, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Oostende naar Sofia door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Oostende en Sofia is 11 uur en 5 min.
Is er een directe vlucht van Oostende naar Sofia?
Ja, er is een directe vlucht tussen Oostende en Sofia.
Wat is de CO2-uitstoot voor Oostende tot Sofia door vlucht?
De reis van vlucht van Oostende naar Sofia zorgt voor 361.8kg CO2-uitstoot.