Vlucht Athene - Washington, DC prijzen vanaf € 250,00

16/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Athene naar Washington, DC door vlucht

De reis van Athene naar Washington, DC door vlucht is 8.262,17 km en duurt 18 uur en 26 min. Er zijn 93 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:10 en de laatste om 23:55. Het is mogelijk om te reizen van Athene naar Washington, DC door vlucht voor slechts € 250,00 of zoveel als € 3.310,33. De beste prijs voor deze reis is € 250,00.

Laagste prijs€ 250,00
Reisduur18 uur en 26 min
Aansluiting per dag93
Laagste prijs€ 250,00
Hoogste prijs€ 3.310,33
Eerste vertrek00:10
Laatste vertrek23:55
Afstand8.262,17 km
VertrekAthene
AankomstWashington, DC
VervoerdersAir France, Japan AirlinesMeer

Goedkope vlucht-tickets van Athene tot Washington, DC
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Athene tot Washington, DC.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Athene naar Washington, DC, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Athene naar Washington, DC te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Athene naar Washington, DC

De goedkoopste Athene - Washington, DC vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 465,98 als je geluk hebt, of € 571,74 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 730,61 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Washington, DC te reizen

Als u met het vliegtuig naar Washington, DC reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Griekenland en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar meer dan 150 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese luchtvaartmarkt, met een vloot van meer dan 60 vliegtuigen en een reputatie voor hoogwaardige service. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd luchtvaartnetwerk dat enkele van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder de Skytrax-prijs voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa voor negen opeenvolgende jaren.

Air Canada is de grootste luchtvaartmaatschappij in Canada en biedt lijn- en charterluchtvervoer voor passagiers en vracht naar meer dan 200 bestemmingen over de hele wereld. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van meer dan 400 vliegtuigen, waaronder narrow-body en wide-body jets, en bedient zowel binnenlandse als internationale routes. Air Canada is lid van de Star Alliance, een wereldwijd netwerk van luchtvaartmaatschappijen dat passagiers toegang biedt tot meer dan 1.000 bestemmingen in 190 landen. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd Aeroplan. Air Canada heeft zijn hoofdkantoor in Montreal, Quebec, en heeft hubs in Toronto, Vancouver en Calgary.

Air France is de nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk, met het hoofdkantoor in Tremblay-en-France. Het is een dochteronderneming van de Air France-KLM Group en een van de oprichters van de wereldwijde luchtvaartalliantie SkyTeam. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van meer dan 200 vliegtuigen en bedient meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Air France biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy, Business en La Première (eerste klas). De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service, comfortabele stoelen en entertainmentopties tijdens de vlucht. Air France zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals investeringen in zuinigere vliegtuigen en het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik.

Air Serbia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Servië, met het hoofdkantoor in Belgrado. Het werd in 2013 opgericht als opvolger van de voormalige nationale luchtvaartmaatschappij Jat Airways. Air Serbia voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika, met een vloot van moderne Airbus-vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd Etihad Guest. Air Serbia is een lid van de Etihad Airways Partners-groep, die verschillende andere luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar service en prestaties, waaronder de prijs voor beste luchtvaartmaatschappij in Oost-Europa bij de World Airline Awards.

Alaska Airlines is een grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij met het hoofdkantoor in Seattle, Washington. Het werd opgericht in 1932 en exploiteert een vloot van meer dan 300 vliegtuigen en bedient meer dan 115 bestemmingen in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en Costa Rica. Alaska Airlines staat bekend om zijn toewijding aan klantenservice, tijdige prestaties en duurzaamheidsinitiatieven. Het is lid van de luchtvaartalliantie Oneworld en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen. Alaska Airlines biedt verschillende reisklassen, waaronder First Class, Premium Class en Main Cabin, evenals een loyaliteitsprogramma genaamd Mileage Plan.

Austrian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk, met het hoofdkantoor in Wenen. Het exploiteert lijndiensten naar meer dan 130 bestemmingen wereldwijd, waaronder Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. De luchtvaartmaatschappij is lid van de Star Alliance en heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, waaronder Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 en 777. Austrian Airlines biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy en Business Class , met een focus op het bieden van een hoog niveau van service en comfort aan haar passagiers. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder Best Airline Staff in Europe en Best Business Class Catering.

Blue Air is een Roemeense low-cost luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 2004. Het voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De belangrijkste hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op Henri Coandă International Airport in Boekarest, Roemenië. De vloot van Blue Air bestaat uit Boeing 737- en Airbus A320-vliegtuigen en biedt zowel economy- als businessclass-zitplaatsen. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar betaalbare tarieven en heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar klantenservice. Blue Air zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van biobrandstoffen en het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik aan boord.

British Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk, met het hoofdkantoor in Londen. Het is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa en voert vluchten uit naar meer dan 180 bestemmingen wereldwijd. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1974 en is sindsdien uitgegroeid tot een grote speler in de luchtvaartindustrie. British Airways staat bekend om haar hoogwaardige service, comfortabele stoelen en uitgebreide routenetwerk. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van meer dan 250 vliegtuigen, waaronder de Airbus A380 en Boeing 787 Dreamliner. British Airways is lid van luchtvaartalliantie Oneworld en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen.

Fly Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Het voert meer dan 3.600 vluchten per week uit naar meer dan 150 bestemmingen in meer dan 80 landen. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om zijn luxe voorzieningen, waaronder privésuites, gastronomisch dineren en entertainment tijdens de vlucht. Het is ook een belangrijke sponsor van sportteams en evenementen, waaronder voetbalclubs zoals Real Madrid en Arsenal, evenals de ATP-tennistour. Fly Emirates heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn service, waaronder de titel 's werelds beste luchtvaartmaatschappij door Skytrax in 2016.

Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, gevestigd in Abu Dhabi. Het werd opgericht in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende luchtvaartmaatschappijen, met een vloot van meer dan 100 vliegtuigen en een netwerk van meer dan 80 bestemmingen wereldwijd. Etihad Airways staat bekend om zijn luxueuze en innovatieve producten en diensten, waaronder de bekroonde First en Business Class-cabines, in-flight entertainment en eetgelegenheden. De luchtvaartmaatschappij zet zich ook in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om haar impact op het milieu te verminderen, zoals investeringen in zuinige vliegtuigen en het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik aan boord.

Gulf Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Koninkrijk Bahrein, met het hoofdkantoor in Muharraq. Het werd opgericht in 1950 en voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in het Midden-Oosten, Azië, Europa en Afrika. De vloot van Gulf Air bestaat uit moderne Airbus- en Boeing-vliegtuigen en biedt een scala aan diensten aan haar passagiers, waaronder in-flight entertainment, wifi en een loyaliteitsprogramma. De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar diensten, waaronder de World Travel Awards voor de Leading Airline Business Class van het Midden-Oosten en de Leading Airline-website van het Midden-Oosten. Gulf Air streeft ernaar haar passagiers een veilige, betrouwbare en comfortabele reiservaring te bieden.

Japan Airlines (JAL) is de nationale luchtvaartmaatschappij van Japan, met het hoofdkantoor in Tokio. Het werd opgericht in 1951 en exploiteert een vloot van meer dan 170 vliegtuigen en bedient 92 bestemmingen in 20 landen. JAL is lid van luchtvaartalliantie Oneworld en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan klassen, waaronder first, business, premium economy en economy. JAL heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder de titel World's Best Economy Class en Best Economy Class Airline Seat door Skytrax in 2019. De luchtvaartmaatschappij zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om haar impact op het milieu te verminderen.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

Pegasus Airlines is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Turkije. Het werd opgericht in 1990 en begon in 2005. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in 40 landen, voornamelijk in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Pegasus Airlines heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, bestaande uit Airbus A320's en Boeing 737's. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en een loyaliteitsprogramma. Pegasus Airlines staat bekend om zijn betaalbare tarieven en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn klantenservice en operationele efficiëntie.

Qatar Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar, gevestigd in Doha. Het werd opgericht in 1993 en is sindsdien uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende luchtvaartmaatschappijen, met een vloot van meer dan 200 vliegtuigen die naar meer dan 160 bestemmingen over de hele wereld vliegen. Qatar Airways staat bekend om zijn luxueuze en bekroonde service, die passagiers een scala aan voorzieningen biedt, zoals ligstoelen, een gastronomische keuken en entertainment tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij is lid van de oneworld-alliantie en heeft samenwerkingsverbanden met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen, waardoor passagiers gemakkelijk kunnen overstappen naar bestemmingen over de hele wereld. Qatar Airways heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn service, waaronder de titel 's werelds beste luchtvaartmaatschappij door Skytrax in 2019.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

United Airlines is een grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij met het hoofdkantoor in Chicago, Illinois. Het is een van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen, met een uitgebreid binnenlands en internationaal netwerk van vluchten. United Airlines exploiteert een vloot van meer dan 800 vliegtuigen en bedient meer dan 350 bestemmingen in meer dan 50 landen. De luchtvaartmaatschappij is een van de oprichters van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. United Airlines biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een loyaliteitsprogramma genaamd MileagePlus. De luchtvaartmaatschappij zet zich sterk in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om haar impact op het milieu te verminderen.

Wizz Air is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Hongarije die vluchten uitvoert naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2003, is snel gegroeid en heeft nu een vloot van meer dan 100 vliegtuigen die meer dan 150 bestemmingen in 44 landen bedienen. Wizz Air staat bekend om zijn no-nonsense benadering van vliegreizen, het aanbieden van lage tarieven en extra kosten in rekening brengen voor aanvullende diensten zoals ingecheckte bagage en maaltijden tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij heeft een sterke focus op efficiëntie en kostenbeheersing, waardoor ze enkele van de laagste tarieven in de branche kan aanbieden.

Egypt Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Egypte, met het hoofdkantoor in Caïro. Het werd opgericht in 1932 en exploiteert geregelde passagiers- en vrachtdiensten naar meer dan 75 bestemmingen in het Midden-Oosten, Europa, Afrika, Azië en Amerika. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Airbus A320, A330 en Boeing 737, 777 en 787. Egypt Air is lid van de Star Alliance en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende luchtvaartmaatschappijen. De luchtvaartmaatschappij biedt verschillende serviceklassen, waaronder economy, business en first class, en biedt entertainment tijdens de vlucht, maaltijden en drankjes. Egypt Air heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar diensten, waaronder de prijs voor beste luchtvaartmaatschappij in Afrika in 2020.

Diensten aan boord Air France, Japan Airlines, Pegasus Airlines van Athene tot Washington, DC
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Athene naar Washington, DC met plane.
Voorzieningen Air France Japan Airlines Pegasus Airlines Virgin Atlantic Norwegian SAUDIA Qatar Airways Gulf Air Emirates United Airlines Etihad Airways Finnair Olympic Air EGYPTAIR Royal Jordanian Air Serbia TAROM KLM Easyjet Ryanair Turkish Airlines Eurowings SWISS Aegean Airlines Austrian Airlines British Airways Delta Lufthansa Frontier Alaska Airlines Icelandair Iberia Wizz Air Air Canada Transavia Brussels Airlines
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagage check cross check check check cross check check check check check cross check check cross check check check check check check check check check check check cross check cross cross check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken cross check check cross cross check check check check cross check cross cross check check check check cross check check check cross check check check check cross check check cross cross check check cross cross cross

Athene tot Washington, DC CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
578.35kg
Bus
619.66kg
Vlucht
1652.43kg
Carpoolen
1321.95kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Athene tot Washington, DC?
Een vlucht-ticket van Athene tot Washington, DC is € 1.166,04. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 250,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Athene naar Washington, DC?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Athene tot Washington, DC is € 250,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Athene en Washington, DC door vlucht?
Athene tot Washington, DC is 8.262,17 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Athene en Washington, DC?
Athene tot Washington, DC is gemiddeld 18 uur en 26 min. De snelste optie brengt u echter daar in 6 uur en 0 min.
Welke bedrijven werken van Athene tot Washington, DC?
Athene tot Washington, DC wordt gedekt door 43 operator(s). U kunt op Virail Air France, Japan Airlines, Pegasus Airlines, Virgin Atlantic, TAP Air Portugal, Norwegian, SAUDIA, Qatar Airways, cobalt_air, Gulf Air, Emirates, United Airlines, Etihad Airways, Finnair, Olympic Air, EGYPTAIR, Royal Jordanian, Air Serbia, Alitalia, TAROM, KLM, american_airlines, primera_air_scandinavia, Easyjet, Ryanair, Turkish Airlines, Eurowings, SWISS, Aegean Airlines, SAS, Austrian Airlines, British Airways, Delta, Lufthansa, Ethiopian Airlines, Frontier, Blue Air, Alaska Airlines, Icelandair, Iberia, Wizz Air, Air Canada, Transavia, Brussels Airlines diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Athene naar Washington, DC?
Athene naar Washington, DC heeft gemiddeld 93 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Athene naar Washington, DC?
De vroegste vlucht van Athene tot Washington, DC vertrekt om 00:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Athene tot Washington, DC?
De nieuwste vlucht van Athene tot Washington, DC vertrekt om 23:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Athene tot Washington, DC?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 250,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Athene naar Washington, DC?
Er zijn gemiddeld 1 van Athene om naar Washington, DC te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Athene naar Washington, DC door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Athene en Washington, DC is 6 uur en 0 min.
Is er een directe vlucht van Athene naar Washington, DC?
Ja, er is een directe vlucht tussen Athene en Washington, DC.
Wat is de CO2-uitstoot voor Athene tot Washington, DC door vlucht?
De reis van vlucht van Athene naar Washington, DC zorgt voor 1652.43kg CO2-uitstoot.