Vlucht Athene - Salzburg prijzen vanaf € 185,00

16/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Athene naar Salzburg door vlucht

De reis van Athene naar Salzburg door vlucht is 1.394,61 km en duurt 6 uur en 10 min. Er zijn 5 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 03:55 en de laatste om 18:25. Het is mogelijk om te reizen van Athene naar Salzburg door vlucht voor slechts € 185,00 of zoveel als € 1.150,00. De beste prijs voor deze reis is € 185,00.

Laagste prijs€ 185,00
Reisduur6 uur en 10 min
Aansluiting per dag5
Laagste prijs€ 185,00
Hoogste prijs€ 1.150,00
Eerste vertrek03:55
Laatste vertrek18:25
Afstand1.394,61 km
VertrekAthene
AankomstSalzburg
VervoerdersEurowings, LufthansaMeer

Vlucht Tickets van Athens tot Salzburg

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Athens tot Salzburg

Goedkope vlucht-tickets van Athene tot Salzburg
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Athene tot Salzburg.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Athene naar Salzburg, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Athene naar Salzburg te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Athens tot Salzburg te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Athene naar Salzburg

De goedkoopste Athene - Salzburg vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 101,75 als je geluk hebt, of € 213,17 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 353,00 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Salzburg te reizen

Als u met het vliegtuig naar Salzburg reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Griekenland en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar meer dan 150 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese luchtvaartmarkt, met een vloot van meer dan 60 vliegtuigen en een reputatie voor hoogwaardige service. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd luchtvaartnetwerk dat enkele van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder de Skytrax-prijs voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa voor negen opeenvolgende jaren.

Air Serbia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Servië, met het hoofdkantoor in Belgrado. Het werd in 2013 opgericht als opvolger van de voormalige nationale luchtvaartmaatschappij Jat Airways. Air Serbia voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika, met een vloot van moderne Airbus-vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd Etihad Guest. Air Serbia is een lid van de Etihad Airways Partners-groep, die verschillende andere luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar service en prestaties, waaronder de prijs voor beste luchtvaartmaatschappij in Oost-Europa bij de World Airline Awards.

Austrian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk, met het hoofdkantoor in Wenen. Het exploiteert lijndiensten naar meer dan 130 bestemmingen wereldwijd, waaronder Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. De luchtvaartmaatschappij is lid van de Star Alliance en heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, waaronder Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 en 777. Austrian Airlines biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy en Business Class , met een focus op het bieden van een hoog niveau van service en comfort aan haar passagiers. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder Best Airline Staff in Europe en Best Business Class Catering.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

Diensten aan boord Eurowings, Lufthansa, Turkish Airlines van Athene tot Salzburg
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Athene naar Salzburg met plane.
Voorzieningen Eurowings Lufthansa Turkish Airlines Aegean Airlines Austrian Airlines Air Serbia ÖBB
wifi Wifi check check check check check check check
luggage Bagage check check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken cross check check check check check check
quiet_zone Stiltezone cross cross cross cross cross cross check
power_sockets Stopcontacten cross cross cross cross cross cross check
accessibility Toegankelijkheid cross cross cross cross cross cross check
air_con Airconditioning cross cross cross cross cross cross check
bicycle Fiets cross cross cross cross cross cross check
sleeper_couchette Slaper cross cross cross cross cross cross check

Athene tot Salzburg CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
97.62kg
Bus
104.6kg
Vlucht
278.92kg
Carpoolen
223.14kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Athene tot Salzburg?
Een vlucht-ticket van Athene tot Salzburg is € 444,80. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 185,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Athene naar Salzburg?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Athene tot Salzburg is € 185,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Athene en Salzburg door vlucht?
Athene tot Salzburg is 1.394,61 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Athene en Salzburg?
Athene tot Salzburg is gemiddeld 6 uur en 10 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 25 min.
Welke bedrijven werken van Athene tot Salzburg?
Athene tot Salzburg wordt gedekt door 9 operator(s). U kunt op Virail Eurowings, Lufthansa, Turkish Airlines, Aero Services Executive, Aegean Airlines, Austrian Airlines, Big Sky Airlines, Transbrasil, Air Serbia, ÖBB diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Athene naar Salzburg?
Athene naar Salzburg heeft gemiddeld 5 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Athene naar Salzburg?
De vroegste vlucht van Athene tot Salzburg vertrekt om 03:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Athene tot Salzburg?
De nieuwste vlucht van Athene tot Salzburg vertrekt om 18:25. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Athene tot Salzburg?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 185,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Athene naar Salzburg door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Athene en Salzburg is 4 uur en 25 min.
Is er een directe vlucht van Athene naar Salzburg?
Ja, er is een directe vlucht tussen Athene en Salzburg.
Wat is de CO2-uitstoot voor Athene tot Salzburg door vlucht?
De reis van vlucht van Athene naar Salzburg zorgt voor 278.92kg CO2-uitstoot.