Vlucht Athene - Tbilisi prijzen vanaf € 135,25

16/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen € 135,25
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Athene naar Tbilisi door vlucht

De reis van Athene naar Tbilisi door vlucht is 1.846,79 km en duurt 6 uur en 49 min. Er zijn 16 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:10 en de laatste om 23:55. Het is mogelijk om te reizen van Athene naar Tbilisi door vlucht voor slechts € 135,25 of zoveel als € 621,75. De beste prijs voor deze reis is € 135,25.

Laagste prijs€ 135,25
Reisduur6 uur en 49 min
Aansluiting per dag16
Laagste prijs€ 135,25
Hoogste prijs€ 621,75
Eerste vertrek00:10
Laatste vertrek23:55
Afstand1.846,79 km
VertrekAthene
AankomstTbilisi
VervoerdersValuair, RMMeer

Vlucht Tickets van Athens tot Tbilisi

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Athens tot Tbilisi

Goedkope vlucht-tickets van Athene tot Tbilisi
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Athene tot Tbilisi.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Athene naar Tbilisi, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Athene naar Tbilisi te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Athens tot Tbilisi te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Athene naar Tbilisi

De goedkoopste Athene - Tbilisi vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 126,19 als je geluk hebt, of € 196,13 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 322,12 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Tbilisi te reizen

Als u met het vliegtuig naar Tbilisi reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Griekenland en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar meer dan 150 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese luchtvaartmarkt, met een vloot van meer dan 60 vliegtuigen en een reputatie voor hoogwaardige service. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd luchtvaartnetwerk dat enkele van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder de Skytrax-prijs voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa voor negen opeenvolgende jaren.

Cyprus Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Cyprus, gevestigd in Larnaca. Het werd opgericht in 1947 en werkte tot 2015, toen het stopte met opereren vanwege financiële problemen. In 2016 werd de luchtvaartmaatschappij omgedoopt tot Charlie Airlines en begon in 2017 weer vluchten uit te voeren onder de naam Cyprus Airways. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van Airbus A319- en A320-vliegtuigen, die bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten bedienen. Cyprus Airways streeft ernaar haar passagiers een hoogwaardige reiservaring te bieden, met de nadruk op comfort, veiligheid en betrouwbaarheid.

Georgian Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Georgië, met het hoofdkantoor in Tbilisi. Het voert lijnvluchten uit naar verschillende bestemmingen in Europa, Azië en het Midden-Oosten, evenals chartervluchten naar populaire toeristische bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 1993 en beschikt over een vloot moderne vliegtuigen, waaronder Boeing 737's en Embraer E190's. Georgian Airways biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder maaltijden tijdens de vlucht, amusement en een frequent flyer-programma. De luchtvaartmaatschappij zet zich in om haar klanten veilige, betrouwbare en comfortabele vliegreizen te bieden en heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor haar service en prestaties.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

Diensten aan boord Georgian Airways, Aegean Airlines, Cyprus Airways van Athene tot Tbilisi
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Athene naar Tbilisi met plane.
Voorzieningen Georgian Airways Aegean Airlines Cyprus Airways Lufthansa Turkish Airlines SunExpress Pegasus Airlines
wifi Wifi check check check check check check check
luggage Bagage check check cross check check check check
food_and_drink Eten en drinken cross check check check check cross check

Athene tot Tbilisi CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
129.28kg
Bus
138.51kg
Vlucht
369.36kg
Carpoolen
295.49kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Athene tot Tbilisi?
Een vlucht-ticket van Athene tot Tbilisi is € 351,85. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 135,25.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Athene naar Tbilisi?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Athene tot Tbilisi is € 135,25. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Athene en Tbilisi door vlucht?
Athene tot Tbilisi is 1.846,79 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Athene en Tbilisi?
Athene tot Tbilisi is gemiddeld 6 uur en 49 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 40 min.
Welke bedrijven werken van Athene tot Tbilisi?
Athene tot Tbilisi wordt gedekt door 10 operator(s). U kunt op Virail Valuair, RM, Georgian Airways, Aegean Airlines, Cyprus Airways, Lufthansa, Big Sky Airlines, El Al Israel Airlines, Turkish Airlines, SunExpress, Pegasus Airlines diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Athene naar Tbilisi?
Athene naar Tbilisi heeft gemiddeld 16 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Athene naar Tbilisi?
De vroegste vlucht van Athene tot Tbilisi vertrekt om 00:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Athene tot Tbilisi?
De nieuwste vlucht van Athene tot Tbilisi vertrekt om 23:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Athene tot Tbilisi?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 135,25, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Athene naar Tbilisi?
Er zijn gemiddeld 1 van Athene om naar Tbilisi te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Athene naar Tbilisi door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Athene en Tbilisi is 2 uur en 40 min.
Is er een directe vlucht van Athene naar Tbilisi?
Ja, er is een directe vlucht tussen Athene en Tbilisi.
Wat is de CO2-uitstoot voor Athene tot Tbilisi door vlucht?
De reis van vlucht van Athene naar Tbilisi zorgt voor 369.36kg CO2-uitstoot.