Vlucht Athene - Preveza prijzen vanaf € 112,00

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Athene naar Preveza door vlucht

De reis van Athene naar Preveza door vlucht is 280,41 km en duurt 23 uur en 57 min. Er zijn 70 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 01:30 en de laatste om 23:55. Het is mogelijk om te reizen van Athene naar Preveza door vlucht voor slechts € 112,00 of zoveel als € 2.221,00. De beste prijs voor deze reis is € 112,00.

Laagste prijs€ 112,00
Reisduur23 uur en 57 min
Aansluiting per dag70
Laagste prijs€ 112,00
Hoogste prijs€ 2.221,00
Eerste vertrek01:30
Laatste vertrek23:55
Afstand280,41 km
VertrekAthene
AankomstPreveza
VervoerdersOR, ITA AirwaysMeer

Vlucht Tickets van Athens tot Preveza

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Athens tot Preveza

Goedkope vlucht-tickets van Athene tot Preveza
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Athene tot Preveza.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Athene naar Preveza, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Athene naar Preveza te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Athens tot Preveza te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Luchtvaartmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen in rekening brengen naarmate de vertrekdatum nadert. De prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 90,14 tot € 223,13, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 60% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Athene naar Preveza

De goedkoopste Athene - Preveza vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 82,35 als je geluk hebt, of € 140,51 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 207,94 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Preveza te reizen

Als u met het vliegtuig naar Preveza reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Griekenland en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar meer dan 150 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese luchtvaartmarkt, met een vloot van meer dan 60 vliegtuigen en een reputatie voor hoogwaardige service. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd luchtvaartnetwerk dat enkele van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder de Skytrax-prijs voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa voor negen opeenvolgende jaren.

Air France is de nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk, met het hoofdkantoor in Tremblay-en-France. Het is een dochteronderneming van de Air France-KLM Group en een van de oprichters van de wereldwijde luchtvaartalliantie SkyTeam. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van meer dan 200 vliegtuigen en bedient meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Air France biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy, Business en La Première (eerste klas). De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service, comfortabele stoelen en entertainmentopties tijdens de vlucht. Air France zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals investeringen in zuinigere vliegtuigen en het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik.

Air Serbia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Servië, met het hoofdkantoor in Belgrado. Het werd in 2013 opgericht als opvolger van de voormalige nationale luchtvaartmaatschappij Jat Airways. Air Serbia voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika, met een vloot van moderne Airbus-vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd Etihad Guest. Air Serbia is een lid van de Etihad Airways Partners-groep, die verschillende andere luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar service en prestaties, waaronder de prijs voor beste luchtvaartmaatschappij in Oost-Europa bij de World Airline Awards.

Astra Airlines is een Griekse luchtvaartmaatschappij die is opgericht in 2008. Ze voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit, met een focus op bestemmingen in Europa en de Middellandse Zee. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bestaat uit Airbus A320- en A321-vliegtuigen en biedt zowel economy- als businessclass-zitplaatsen. Astra Airlines heeft de reputatie betrouwbare en betaalbare vliegreizen te bieden en heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar klantenservice. De luchtvaartmaatschappij heeft haar hoofdkantoor in Thessaloniki, Griekenland, en opereert vanuit verschillende luchthavens in het hele land. Astra Airlines zet zich in voor veiligheid en duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.

Austrian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk, met het hoofdkantoor in Wenen. Het exploiteert lijndiensten naar meer dan 130 bestemmingen wereldwijd, waaronder Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. De luchtvaartmaatschappij is lid van de Star Alliance en heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, waaronder Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 en 777. Austrian Airlines biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy en Business Class , met een focus op het bieden van een hoog niveau van service en comfort aan haar passagiers. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder Best Airline Staff in Europe en Best Business Class Catering.

British Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk, met het hoofdkantoor in Londen. Het is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa en voert vluchten uit naar meer dan 180 bestemmingen wereldwijd. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1974 en is sindsdien uitgegroeid tot een grote speler in de luchtvaartindustrie. British Airways staat bekend om haar hoogwaardige service, comfortabele stoelen en uitgebreide routenetwerk. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van meer dan 250 vliegtuigen, waaronder de Airbus A380 en Boeing 787 Dreamliner. British Airways is lid van luchtvaartalliantie Oneworld en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen.

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België, met hoofdkantoor in Brussel. Het voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in Europa, Afrika, Noord-Amerika en Azië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2006 en is lid van de Star Alliance. Brussels Airlines staat bekend om haar hoogwaardige service, moderne vloot en inzet voor duurzaamheid. Het biedt een scala aan reisklassen, waaronder Economy, Business en Premium Economy. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een loyaliteitsprogramma genaamd Miles & More, waarmee passagiers mijlen kunnen verdienen en inwisselen voor vluchten, upgrades en andere beloningen. Brussels Airlines is een dochteronderneming van Lufthansa Group.

Bulgaria Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Bulgarije, met het hoofdkantoor in Sofia. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 20 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft een vloot van 10 vliegtuigen, waaronder Airbus A319's en Embraer E190's. Bulgaria Air biedt zowel economy- als businessclass-stoelen, evenals een frequent flyer-programma genaamd Fly More. De luchtvaartmaatschappij heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen, waaronder Air France, KLM en Alitalia. Bulgaria Air is lid van de International Air Transport Association (IATA) en de Association of European Airlines (AEA).

Cyprus Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Cyprus, gevestigd in Larnaca. Het werd opgericht in 1947 en werkte tot 2015, toen het stopte met opereren vanwege financiële problemen. In 2016 werd de luchtvaartmaatschappij omgedoopt tot Charlie Airlines en begon in 2017 weer vluchten uit te voeren onder de naam Cyprus Airways. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van Airbus A319- en A320-vliegtuigen, die bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten bedienen. Cyprus Airways streeft ernaar haar passagiers een hoogwaardige reiservaring te bieden, met de nadruk op comfort, veiligheid en betrouwbaarheid.

Czech Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Tsjechië, gevestigd in Praag. Het werd opgericht in 1923 en is een van de oudste luchtvaartmaatschappijen in Europa. Czech Airlines voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Azië en het Midden-Oosten, met de nadruk op het verbinden van Praag met grote steden over de hele wereld. De luchtvaartmaatschappij is lid van de SkyTeam-alliantie en biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma. Czech Airlines heeft een vloot van moderne vliegtuigen, waaronder Airbus A319, A320 en A321, evenals ATR 72-turboprops.

Gulf Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Koninkrijk Bahrein, met het hoofdkantoor in Muharraq. Het werd opgericht in 1950 en voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in het Midden-Oosten, Azië, Europa en Afrika. De vloot van Gulf Air bestaat uit moderne Airbus- en Boeing-vliegtuigen en biedt een scala aan diensten aan haar passagiers, waaronder in-flight entertainment, wifi en een loyaliteitsprogramma. De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar diensten, waaronder de World Travel Awards voor de Leading Airline Business Class van het Midden-Oosten en de Leading Airline-website van het Midden-Oosten. Gulf Air streeft ernaar haar passagiers een veilige, betrouwbare en comfortabele reiservaring te bieden.

ITA Airways is een nieuwe Italiaanse luchtvaartmaatschappij die in 2021 werd opgericht ter vervanging van het failliete Alitalia. De luchtvaartmaatschappij is eigendom van de Italiaanse overheid en heeft tot doel hoogwaardige diensten aan passagiers te bieden en tegelijkertijd duurzaam en verantwoord toerisme te promoten. ITA Airways is van plan een vloot van moderne vliegtuigen te exploiteren en een scala aan binnenlandse en internationale routes aan te bieden. De luchtvaartmaatschappij heeft zich ook gecommitteerd aan het verminderen van haar impact op het milieu door te investeren in zuinige vliegtuigen en duurzame praktijken toe te passen. ITA Airways zal naar verwachting een sleutelrol spelen in het herstel van de Italiaanse luchtvaartindustrie en bijdragen aan de economische groei van het land.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

Qatar Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar, gevestigd in Doha. Het werd opgericht in 1993 en is sindsdien uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende luchtvaartmaatschappijen, met een vloot van meer dan 200 vliegtuigen die naar meer dan 160 bestemmingen over de hele wereld vliegen. Qatar Airways staat bekend om zijn luxueuze en bekroonde service, die passagiers een scala aan voorzieningen biedt, zoals ligstoelen, een gastronomische keuken en entertainment tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij is lid van de oneworld-alliantie en heeft samenwerkingsverbanden met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen, waardoor passagiers gemakkelijk kunnen overstappen naar bestemmingen over de hele wereld. Qatar Airways heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn service, waaronder de titel 's werelds beste luchtvaartmaatschappij door Skytrax in 2019.

TUI Airways is een Britse chartermaatschappij en onderdeel van de TUI Group, een van 's werelds toonaangevende reisorganisaties. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 80 bestemmingen over de hele wereld, met een focus op vakantiebestemmingen in Europa, Afrika en Amerika. TUI Airways exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Boeing 737's, 757's en 787's, evenals de milieuvriendelijkere Boeing 737 MAX. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder economy- en premium economy-stoelen, maaltijden en drankjes tijdens de vlucht en entertainmentopties. TUI Airways zet zich in voor duurzaamheid en heeft een reeks initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

Wizz Air is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Hongarije die vluchten uitvoert naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2003, is snel gegroeid en heeft nu een vloot van meer dan 100 vliegtuigen die meer dan 150 bestemmingen in 44 landen bedienen. Wizz Air staat bekend om zijn no-nonsense benadering van vliegreizen, het aanbieden van lage tarieven en extra kosten in rekening brengen voor aanvullende diensten zoals ingecheckte bagage en maaltijden tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij heeft een sterke focus op efficiëntie en kostenbeheersing, waardoor ze enkele van de laagste tarieven in de branche kan aanbieden.

Diensten aan boord ITA Airways, Flynas, Ryanair van Athene tot Preveza
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Athene naar Preveza met plane.
Voorzieningen ITA Airways Flynas Ryanair Air Serbia Vueling British Airways Lufthansa Czech Airlines Air France Bulgaria Air Royal Jordanian Turkish Airlines Eurowings Wizz Air TAROM Gulf Air Qatar Airways Austrian Airlines KLM LOT Olympic Air TUI Airways Flydubai Brussels Airlines Cyprus Airways ISRAIR Finnair Aegean Airlines
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagage check cross check check check check check check check check cross check check check check check check check check check check check cross check cross check cross check
food_and_drink Eten en drinken check cross check check cross check check cross cross check check check cross check check check check check cross check cross check check cross check check cross check

Athene tot Preveza CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
19.63kg
Bus
21.03kg
Vlucht
56.08kg
Carpoolen
44.86kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Athene tot Preveza?
Een vlucht-ticket van Athene tot Preveza is € 492,17. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 112,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Athene naar Preveza?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Athene tot Preveza is € 112,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Athene en Preveza door vlucht?
Athene tot Preveza is 280,41 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Athene en Preveza?
Athene tot Preveza is gemiddeld 23 uur en 57 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 20 min.
Welke bedrijven werken van Athene tot Preveza?
Athene tot Preveza wordt gedekt door 65 operator(s). U kunt op Virail OR, ITA Airways, easyJet UK, Air Bagan, 3F, El Al Israel Airlines, Royal Khmer Airlines, Iberia Airlines, Flynas, Corendon Dutch Airlines, Air Baltic, Monarch Airlines, Norwegian Air Shuttle, HV, Héli Sécurité Helicopter Airlines, Xr, SAS Braathens, Nouvel Air Tunisie, Ryanair, Astra Airlines, Air Serbia, Vueling, British Airways, Lufthansa, Swiss International Air Lines, Aero Asia International, TUI fly Deutschland, XZ, Czech Airlines, Air France, Blue Dart Aviation, Bulgaria Air, Swedline Express, Royal Jordanian, Aero Services Executive, Turkish Airlines, Air Senegal International, Condor Flugdienst, Eurowings, Armavia, Big Sky Airlines, Swissair, Emirates Airlines, Wizz Air, Jet2.com, President Airlines, TAROM, Gulf Air, Qatar Airways, Egyptair, Austrian Airlines, African Safari Airways, Aus-Air, KLM, LOT, Olympic Air, TUI Airways, flydubai, Brussels Airlines, Cyprus Airways, ISRAIR, Dba, Air Fiji, Finnair, Aegean Airlines, TUI fly Belgium diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Athene naar Preveza?
Athene naar Preveza heeft gemiddeld 70 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Athene naar Preveza?
De vroegste vlucht van Athene tot Preveza vertrekt om 01:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Athene tot Preveza?
De nieuwste vlucht van Athene tot Preveza vertrekt om 23:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Athene tot Preveza?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 112,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Athene naar Preveza door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Athene en Preveza is 4 uur en 20 min.
Is er een directe vlucht van Athene naar Preveza?
Ja, er is een directe vlucht tussen Athene en Preveza.
Wat is de CO2-uitstoot voor Athene tot Preveza door vlucht?
De reis van vlucht van Athene naar Preveza zorgt voor 56.08kg CO2-uitstoot.