Vlucht Athene - Antalya prijzen vanaf € 116,10

16/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Athene naar Antalya door vlucht

De reis van Athene naar Antalya door vlucht is 628,11 km en duurt 14 uur en 24 min. Er zijn 101 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:10 en de laatste om 23:55. Het is mogelijk om te reizen van Athene naar Antalya door vlucht voor slechts € 116,10 of zoveel als € 3.116,19. De beste prijs voor deze reis is € 116,10.

Laagste prijs€ 116,10
Reisduur14 uur en 24 min
Aansluiting per dag101
Laagste prijs€ 116,10
Hoogste prijs€ 3.116,19
Eerste vertrek00:10
Laatste vertrek23:55
Afstand628,11 km
VertrekAthene
AankomstAntalya
VervoerdersWizz Air, Wizz Air MaltaMeer

Vlucht Tickets van Athens tot Antalya

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Athens tot Antalya

Goedkope vlucht-tickets van Athene tot Antalya
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Athene tot Antalya.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Athene naar Antalya, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Athene naar Antalya te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Athens tot Antalya te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Athene naar Antalya

De goedkoopste Athene - Antalya vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 62,19 als je geluk hebt, of € 135,30 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 207,00 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Antalya te reizen

Als u met het vliegtuig naar Antalya reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Griekenland en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar meer dan 150 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese luchtvaartmarkt, met een vloot van meer dan 60 vliegtuigen en een reputatie voor hoogwaardige service. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd luchtvaartnetwerk dat enkele van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder de Skytrax-prijs voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa voor negen opeenvolgende jaren.

Air France is de nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk, met het hoofdkantoor in Tremblay-en-France. Het is een dochteronderneming van de Air France-KLM Group en een van de oprichters van de wereldwijde luchtvaartalliantie SkyTeam. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van meer dan 200 vliegtuigen en bedient meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Air France biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy, Business en La Première (eerste klas). De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service, comfortabele stoelen en entertainmentopties tijdens de vlucht. Air France zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals investeringen in zuinigere vliegtuigen en het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik.

Air Serbia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Servië, met het hoofdkantoor in Belgrado. Het werd in 2013 opgericht als opvolger van de voormalige nationale luchtvaartmaatschappij Jat Airways. Air Serbia voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika, met een vloot van moderne Airbus-vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd Etihad Guest. Air Serbia is een lid van de Etihad Airways Partners-groep, die verschillende andere luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar service en prestaties, waaronder de prijs voor beste luchtvaartmaatschappij in Oost-Europa bij de World Airline Awards.

Astra Airlines is een Griekse luchtvaartmaatschappij die is opgericht in 2008. Ze voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit, met een focus op bestemmingen in Europa en de Middellandse Zee. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bestaat uit Airbus A320- en A321-vliegtuigen en biedt zowel economy- als businessclass-zitplaatsen. Astra Airlines heeft de reputatie betrouwbare en betaalbare vliegreizen te bieden en heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar klantenservice. De luchtvaartmaatschappij heeft haar hoofdkantoor in Thessaloniki, Griekenland, en opereert vanuit verschillende luchthavens in het hele land. Astra Airlines zet zich in voor veiligheid en duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.

Austrian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk, met het hoofdkantoor in Wenen. Het exploiteert lijndiensten naar meer dan 130 bestemmingen wereldwijd, waaronder Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. De luchtvaartmaatschappij is lid van de Star Alliance en heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, waaronder Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 en 777. Austrian Airlines biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy en Business Class , met een focus op het bieden van een hoog niveau van service en comfort aan haar passagiers. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder Best Airline Staff in Europe en Best Business Class Catering.

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België, met hoofdkantoor in Brussel. Het voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in Europa, Afrika, Noord-Amerika en Azië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2006 en is lid van de Star Alliance. Brussels Airlines staat bekend om haar hoogwaardige service, moderne vloot en inzet voor duurzaamheid. Het biedt een scala aan reisklassen, waaronder Economy, Business en Premium Economy. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een loyaliteitsprogramma genaamd Miles & More, waarmee passagiers mijlen kunnen verdienen en inwisselen voor vluchten, upgrades en andere beloningen. Brussels Airlines is een dochteronderneming van Lufthansa Group.

Bulgaria Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Bulgarije, met het hoofdkantoor in Sofia. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 20 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft een vloot van 10 vliegtuigen, waaronder Airbus A319's en Embraer E190's. Bulgaria Air biedt zowel economy- als businessclass-stoelen, evenals een frequent flyer-programma genaamd Fly More. De luchtvaartmaatschappij heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen, waaronder Air France, KLM en Alitalia. Bulgaria Air is lid van de International Air Transport Association (IATA) en de Association of European Airlines (AEA).

Corendon Airlines is een Turkse vrijetijdsluchtvaartmaatschappij die is opgericht in 2004. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar verschillende bestemmingen in Europa, Afrika en Azië, met een focus op vakantiebestemmingen. Corendon Airlines beschikt over een vloot moderne vliegtuigen, waaronder Boeing 737-800 en Airbus A320 vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder maaltijden tijdens de vlucht, entertainment en comfortabele stoelen. Corendon Airlines zet zich in voor veilige en betrouwbare vliegreizen en heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor haar hoge servicestandaard. De luchtvaartmaatschappij is onderdeel van de Corendon Groep, waartoe ook een touroperator en enkele hotels behoren.

Cyprus Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Cyprus, gevestigd in Larnaca. Het werd opgericht in 1947 en werkte tot 2015, toen het stopte met opereren vanwege financiële problemen. In 2016 werd de luchtvaartmaatschappij omgedoopt tot Charlie Airlines en begon in 2017 weer vluchten uit te voeren onder de naam Cyprus Airways. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van Airbus A319- en A320-vliegtuigen, die bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten bedienen. Cyprus Airways streeft ernaar haar passagiers een hoogwaardige reiservaring te bieden, met de nadruk op comfort, veiligheid en betrouwbaarheid.

Czech Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Tsjechië, gevestigd in Praag. Het werd opgericht in 1923 en is een van de oudste luchtvaartmaatschappijen in Europa. Czech Airlines voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Azië en het Midden-Oosten, met de nadruk op het verbinden van Praag met grote steden over de hele wereld. De luchtvaartmaatschappij is lid van de SkyTeam-alliantie en biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma. Czech Airlines heeft een vloot van moderne vliegtuigen, waaronder Airbus A319, A320 en A321, evenals ATR 72-turboprops.

Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, gevestigd in Abu Dhabi. Het werd opgericht in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende luchtvaartmaatschappijen, met een vloot van meer dan 100 vliegtuigen en een netwerk van meer dan 80 bestemmingen wereldwijd. Etihad Airways staat bekend om zijn luxueuze en innovatieve producten en diensten, waaronder de bekroonde First en Business Class-cabines, in-flight entertainment en eetgelegenheden. De luchtvaartmaatschappij zet zich ook in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om haar impact op het milieu te verminderen, zoals investeringen in zuinige vliegtuigen en het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik aan boord.

ITA Airways is een nieuwe Italiaanse luchtvaartmaatschappij die in 2021 werd opgericht ter vervanging van het failliete Alitalia. De luchtvaartmaatschappij is eigendom van de Italiaanse overheid en heeft tot doel hoogwaardige diensten aan passagiers te bieden en tegelijkertijd duurzaam en verantwoord toerisme te promoten. ITA Airways is van plan een vloot van moderne vliegtuigen te exploiteren en een scala aan binnenlandse en internationale routes aan te bieden. De luchtvaartmaatschappij heeft zich ook gecommitteerd aan het verminderen van haar impact op het milieu door te investeren in zuinige vliegtuigen en duurzame praktijken toe te passen. ITA Airways zal naar verwachting een sleutelrol spelen in het herstel van de Italiaanse luchtvaartindustrie en bijdragen aan de economische groei van het land.

LATAM Airlines is een Zuid-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die in 2012 is ontstaan door de fusie van de Chileense luchtvaartmaatschappij LAN en de Braziliaanse luchtvaartmaatschappij TAM. Het is de grootste luchtvaartmaatschappij in Latijns-Amerika en voert vluchten uit naar meer dan 140 bestemmingen in 25 landen. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Boeing 787 Dreamliners en Airbus A350's. LATAM Airlines is lid van de luchtvaartalliantie Oneworld en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder economy, premium economy, business en eersteklas cabines, evenals een frequent flyer-programma genaamd LATAM Pass.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

Pegasus Airlines is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Turkije. Het werd opgericht in 1990 en begon in 2005. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in 40 landen, voornamelijk in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Pegasus Airlines heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, bestaande uit Airbus A320's en Boeing 737's. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en een loyaliteitsprogramma. Pegasus Airlines staat bekend om zijn betaalbare tarieven en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn klantenservice en operationele efficiëntie.

Qatar Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar, gevestigd in Doha. Het werd opgericht in 1993 en is sindsdien uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende luchtvaartmaatschappijen, met een vloot van meer dan 200 vliegtuigen die naar meer dan 160 bestemmingen over de hele wereld vliegen. Qatar Airways staat bekend om zijn luxueuze en bekroonde service, die passagiers een scala aan voorzieningen biedt, zoals ligstoelen, een gastronomische keuken en entertainment tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij is lid van de oneworld-alliantie en heeft samenwerkingsverbanden met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen, waardoor passagiers gemakkelijk kunnen overstappen naar bestemmingen over de hele wereld. Qatar Airways heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn service, waaronder de titel 's werelds beste luchtvaartmaatschappij door Skytrax in 2019.

Scandinavian Airlines, algemeen bekend als SAS, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Denemarken, Noorwegen en Zweden. Het werd opgericht in 1946 en exploiteert een vloot van meer dan 150 vliegtuigen en bedient meer dan 125 bestemmingen wereldwijd. SAS biedt zowel binnenlandse als internationale vluchten aan, evenals een frequent flyer-programma genaamd EuroBonus. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoge serviceniveau, moderne vloot en inzet voor duurzaamheid. SAS heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn klantenservice en wordt erkend voor zijn inspanningen om zijn milieu-impact te verminderen door middel van initiatieven zoals het gebruik van biobrandstoffen en het verminderen van afval.

TUI Airways is een Britse chartermaatschappij en onderdeel van de TUI Group, een van 's werelds toonaangevende reisorganisaties. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 80 bestemmingen over de hele wereld, met een focus op vakantiebestemmingen in Europa, Afrika en Amerika. TUI Airways exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Boeing 737's, 757's en 787's, evenals de milieuvriendelijkere Boeing 737 MAX. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder economy- en premium economy-stoelen, maaltijden en drankjes tijdens de vlucht en entertainmentopties. TUI Airways zet zich in voor duurzaamheid en heeft een reeks initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

Wizz Air is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Hongarije die vluchten uitvoert naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2003, is snel gegroeid en heeft nu een vloot van meer dan 100 vliegtuigen die meer dan 150 bestemmingen in 44 landen bedienen. Wizz Air staat bekend om zijn no-nonsense benadering van vliegreizen, het aanbieden van lage tarieven en extra kosten in rekening brengen voor aanvullende diensten zoals ingecheckte bagage en maaltijden tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij heeft een sterke focus op efficiëntie en kostenbeheersing, waardoor ze enkele van de laagste tarieven in de branche kan aanbieden.

Diensten aan boord Wizz Air, Scandinavian Airlines, Olympic Air van Athene tot Antalya
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Athene naar Antalya met plane.
Voorzieningen Wizz Air Scandinavian Airlines Olympic Air Corendon Airlines LATAM Airlines ISRAIR Lufthansa Eurowings Cyprus Airways Bulgaria Air Brussels Airlines Air France Flynas TAROM Marabu Qatar Airways Air Serbia Austrian Airlines Turkish Airlines SunExpress EL AL Czech Airlines TUI Airways Aegean Airlines Vueling Etihad Airways AnadoluJet SWISS Pegasus Airlines Ryanair ITA Airways LOT
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagage check check check check check check check check cross check check check cross check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check cross cross check check check cross check check cross cross cross check cross check check check check cross check cross check check cross check check check check check check check

Athene tot Antalya CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
43.97kg
Bus
47.11kg
Vlucht
125.62kg
Carpoolen
100.5kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Athene tot Antalya?
Een vlucht-ticket van Athene tot Antalya is € 347,01. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 116,10.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Athene naar Antalya?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Athene tot Antalya is € 116,10. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Athene en Antalya door vlucht?
Athene tot Antalya is 628,11 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Athene en Antalya?
Athene tot Antalya is gemiddeld 14 uur en 24 min. De snelste optie brengt u echter daar in 3 uur en 20 min.
Welke bedrijven werken van Athene tot Antalya?
Athene tot Antalya wordt gedekt door 67 operator(s). U kunt op Virail Wizz Air, Wizz Air Malta, Scandinavian Airlines, El Al Israel Airlines, Swiss International Air Lines, Air Fiji, Olympic Air, Tol-Air Services, Corendon Airlines, Astra Airlines, Aero Services Executive, 3F, LATAM Airlines, Egyptair, Air Bagan, ISRAIR, Air Baltic, Lufthansa, Eurowings, Cyprus Airways, LATAM Argentina, Bulgaria Air, Brussels Airlines, Air France, Dba, Flynas, Jet2.com, Norwegian Air Sweden, Xr, easyJet UK, Siem Reap Airways, TAROM, Marabu, Futura International Airways, OR, Qatar Airways, Héli Sécurité Helicopter Airlines, Air Serbia, NP, Austrian Airlines, Turkish Airlines, SunExpress, EL AL, Czech Airlines, TUI Airways, Aegean Airlines, Condor Flugdienst, Norwegian Air Shuttle, Vueling, Royal Khmer Airlines, Etihad Airways, President Airlines, Middle East Airlines, Island Express, Big Sky Airlines, AnadoluJet, Armavia, SAS Braathens, TUI fly Deutschland, SWISS, Pegasus Airlines, Ryanair, Swedline Express, Blue Dart Aviation, ITA Airways, LOT, Air Senegal International, Wizz Air UK diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Athene naar Antalya?
Athene naar Antalya heeft gemiddeld 101 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Athene naar Antalya?
De vroegste vlucht van Athene tot Antalya vertrekt om 00:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Athene tot Antalya?
De nieuwste vlucht van Athene tot Antalya vertrekt om 23:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Athene tot Antalya?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 116,10, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Athene naar Antalya door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Athene en Antalya is 3 uur en 20 min.
Is er een directe vlucht van Athene naar Antalya?
Ja, er is een directe vlucht tussen Athene en Antalya.
Wat is de CO2-uitstoot voor Athene tot Antalya door vlucht?
De reis van vlucht van Athene naar Antalya zorgt voor 125.62kg CO2-uitstoot.