Vlucht Athene - Bodrum prijzen vanaf € 183,00

16/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Athene naar Bodrum door vlucht

De reis van Athene naar Bodrum door vlucht is 344,17 km en duurt 12 uur en 26 min. Er zijn 72 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:40 en de laatste om 21:50. Het is mogelijk om te reizen van Athene naar Bodrum door vlucht voor slechts € 183,00 of zoveel als € 749,00. De beste prijs voor deze reis is € 183,00.

Laagste prijs€ 183,00
Reisduur12 uur en 26 min
Aansluiting per dag72
Laagste prijs€ 183,00
Hoogste prijs€ 749,00
Eerste vertrek00:40
Laatste vertrek21:50
Afstand344,17 km
VertrekAthene
AankomstBodrum
VervoerdersHahn Air, ValuairMeer

Vlucht Tickets van Athens tot Bodrum

Vertrekdatum
zondag 16 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Athens tot Bodrum

Goedkope vlucht-tickets van Athene tot Bodrum
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Athene tot Bodrum.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Athene naar Bodrum, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Athene naar Bodrum te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Athens tot Bodrum te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Bodrum te reizen

Als u met het vliegtuig naar Bodrum reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Griekenland en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar meer dan 150 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese luchtvaartmarkt, met een vloot van meer dan 60 vliegtuigen en een reputatie voor hoogwaardige service. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd luchtvaartnetwerk dat enkele van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder de Skytrax-prijs voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa voor negen opeenvolgende jaren.

Hahn Air is een Duitse luchtvaartmaatschappij die actief is als lijn- en chartermaatschappij. Het is echter vooral bekend vanwege zijn rol als aanbieder van ticketing- en distributiediensten voor andere luchtvaartmaatschappijen. Hahn Air heeft overeenkomsten met meer dan 350 luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld, waardoor ze hun vluchten kunnen verkopen via het wereldwijde distributiesysteem (GDS) van Hahn Air. Hierdoor kunnen reisbureaus vluchten boeken bij luchtvaartmaatschappijen die mogelijk niet beschikbaar zijn via traditionele GDS-systemen. Hahn Air biedt ook vluchten onder eigen merk aan naar een beperkt aantal bestemmingen in Europa. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1994 en heeft haar hoofdkantoor in Dreieich, Duitsland.

Pegasus Airlines is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Turkije. Het werd opgericht in 1990 en begon in 2005. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in 40 landen, voornamelijk in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Pegasus Airlines heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, bestaande uit Airbus A320's en Boeing 737's. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en een loyaliteitsprogramma. Pegasus Airlines staat bekend om zijn betaalbare tarieven en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn klantenservice en operationele efficiëntie.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

Wizz Air is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Hongarije die vluchten uitvoert naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2003, is snel gegroeid en heeft nu een vloot van meer dan 100 vliegtuigen die meer dan 150 bestemmingen in 44 landen bedienen. Wizz Air staat bekend om zijn no-nonsense benadering van vliegreizen, het aanbieden van lage tarieven en extra kosten in rekening brengen voor aanvullende diensten zoals ingecheckte bagage en maaltijden tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij heeft een sterke focus op efficiëntie en kostenbeheersing, waardoor ze enkele van de laagste tarieven in de branche kan aanbieden.

Diensten aan boord Hahn Air, Pegasus Airlines, Wizz Air van Athene tot Bodrum
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Athene naar Bodrum met plane.
Voorzieningen Hahn Air Pegasus Airlines Wizz Air Turkish Airlines SunExpress Aegean Airlines TAROM
wifi Wifi check check check check check check check
luggage Bagage check check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check cross check check

Athene tot Bodrum CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
24.09kg
Bus
25.81kg
Vlucht
68.83kg
Carpoolen
55.07kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Athene tot Bodrum?
Een vlucht-ticket van Athene tot Bodrum is € 415,97. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 183,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Athene naar Bodrum?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Athene tot Bodrum is € 183,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Athene en Bodrum door vlucht?
Athene tot Bodrum is 344,17 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Athene en Bodrum?
Athene tot Bodrum is gemiddeld 12 uur en 26 min. De snelste optie brengt u echter daar in 3 uur en 50 min.
Welke bedrijven werken van Athene tot Bodrum?
Athene tot Bodrum wordt gedekt door 9 operator(s). U kunt op Virail Hahn Air, Valuair, Pegasus Airlines, Wizz Air, Turkish Airlines, SunExpress, Aero Services Executive, Egyptair, Aegean Airlines, TAROM diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Athene naar Bodrum?
Athene naar Bodrum heeft gemiddeld 72 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Athene naar Bodrum?
De vroegste vlucht van Athene tot Bodrum vertrekt om 00:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Athene tot Bodrum?
De nieuwste vlucht van Athene tot Bodrum vertrekt om 21:50. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Athene tot Bodrum?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 183,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Athene naar Bodrum door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Athene en Bodrum is 3 uur en 50 min.
Is er een directe vlucht van Athene naar Bodrum?
Ja, er is een directe vlucht tussen Athene en Bodrum.
Wat is de CO2-uitstoot voor Athene tot Bodrum door vlucht?
De reis van vlucht van Athene naar Bodrum zorgt voor 68.83kg CO2-uitstoot.