Vlucht Athene - Oostende prijzen vanaf € 170,42

16/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Athene naar Oostende door vlucht

De reis van Athene naar Oostende door vlucht is 2.197,8 km en duurt 27 uur en 46 min. Er zijn 28 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:30 en de laatste om 23:55. Het is mogelijk om te reizen van Athene naar Oostende door vlucht voor slechts € 170,42 of zoveel als € 1.542,99. De beste prijs voor deze reis is € 170,42.

Laagste prijs€ 170,42
Reisduur27 uur en 46 min
Aansluiting per dag28
Laagste prijs€ 170,42
Hoogste prijs€ 1.542,99
Eerste vertrek00:30
Laatste vertrek23:55
Afstand2.197,8 km
VertrekAthene
AankomstOostende
VervoerdersWizz Air, AlitaliaMeer

Goedkope vlucht-tickets van Athene tot Oostende
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Athene tot Oostende.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Athene naar Oostende, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Athene naar Oostende te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Athene naar Oostende

De goedkoopste Athene - Oostende vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 114,47 als je geluk hebt, of € 196,19 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 265,80 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Oostende te reizen

Als u met het vliegtuig naar Oostende reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Air Arabia is een low-cost luchtvaartmaatschappij gevestigd in Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten. Het werd opgericht in 2003 en voert lijnvluchten uit naar meer dan 170 bestemmingen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Azië en Europa. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van Airbus A320-vliegtuigen en biedt een scala aan diensten, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en bagagevrijdom. Air Arabia staat bekend om zijn betaalbare tarieven en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn diensten, waaronder de Best Low-Cost Airline in het Midden-Oosten bij de Skytrax World Airline Awards. De luchtvaartmaatschappij heeft haar activiteiten ook uitgebreid met de lancering van Air Arabia Maroc en Air Arabia Egypt.

Air Cairo is een Egyptische low-cost luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 2003. Het is een dochteronderneming van EgyptAir en voert lijnvluchten uit naar verschillende bestemmingen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Europa en Azië. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bestaat uit Airbus A320- en A321-vliegtuigen en biedt zowel economy- als businessclass-zitplaatsen. Air Cairo streeft ernaar haar passagiers betaalbare vliegreizen te bieden met behoud van hoge veiligheidsnormen en kwaliteitsservice. De luchtvaartmaatschappij heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen, waaronder EgyptAir, Turkish Airlines en Oman Air, waardoor passagiers verbinding kunnen maken met een breder scala aan bestemmingen.

Air Europa is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 1986. Het is lid van de SkyTeam-alliantie en voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Amerika, Afrika en Azië. De belangrijkste hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en het heeft ook secundaire hubs op de luchthaven van Palma de Mallorca en de luchthaven Tenerife Noord. Air Europa exploiteert een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330's en Embraer E195's. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd SUMA.

Air France is de nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk, met het hoofdkantoor in Tremblay-en-France. Het is een dochteronderneming van de Air France-KLM Group en een van de oprichters van de wereldwijde luchtvaartalliantie SkyTeam. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van meer dan 200 vliegtuigen en bedient meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Air France biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy, Business en La Première (eerste klas). De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service, comfortabele stoelen en entertainmentopties tijdens de vlucht. Air France zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals investeringen in zuinigere vliegtuigen en het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik.

Air Malta is de nationale luchtvaartmaatschappij van Malta, met het hoofdkantoor in Luqa. Het exploiteert lijndiensten naar bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1973 en heeft een vloot van Airbus A320- en A320neo-vliegtuigen. Air Malta biedt een scala aan diensten aan haar passagiers, waaronder stoelen in economy en business class, in-flight entertainment en een loyaliteitsprogramma genaamd Flypass. De luchtvaartmaatschappij kampte de afgelopen jaren met financiële moeilijkheden, maar heeft een herstructureringsplan doorgevoerd om haar winstgevendheid en concurrentievermogen te verbeteren. Air Malta levert een belangrijke bijdrage aan de toeristische sector en economie van Malta.

Air Serbia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Servië, met het hoofdkantoor in Belgrado. Het werd in 2013 opgericht als opvolger van de voormalige nationale luchtvaartmaatschappij Jat Airways. Air Serbia voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika, met een vloot van moderne Airbus-vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd Etihad Guest. Air Serbia is een lid van de Etihad Airways Partners-groep, die verschillende andere luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar service en prestaties, waaronder de prijs voor beste luchtvaartmaatschappij in Oost-Europa bij de World Airline Awards.

AirBaltic is een Letse low-cost luchtvaartmaatschappij die vluchten uitvoert naar meer dan 70 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Azië. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste luchtvaartmaatschappij in de Baltische regio. AirBaltic exploiteert een vloot van moderne Airbus A220-300-vliegtuigen, die bekend staan om hun brandstofzuinigheid en milieuvriendelijkheid. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder online inchecken, entertainment tijdens de vlucht en een loyaliteitsprogramma. AirBaltic zet zich in voor duurzaamheid en heeft zich tot doel gesteld om 's werelds meest milieuvriendelijke luchtvaartmaatschappij te worden.

Austrian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk, met het hoofdkantoor in Wenen. Het exploiteert lijndiensten naar meer dan 130 bestemmingen wereldwijd, waaronder Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. De luchtvaartmaatschappij is lid van de Star Alliance en heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, waaronder Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 en 777. Austrian Airlines biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy en Business Class , met een focus op het bieden van een hoog niveau van service en comfort aan haar passagiers. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder Best Airline Staff in Europe en Best Business Class Catering.

Blue Air is een Roemeense low-cost luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 2004. Het voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De belangrijkste hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op Henri Coandă International Airport in Boekarest, Roemenië. De vloot van Blue Air bestaat uit Boeing 737- en Airbus A320-vliegtuigen en biedt zowel economy- als businessclass-zitplaatsen. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar betaalbare tarieven en heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar klantenservice. Blue Air zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van biobrandstoffen en het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik aan boord.

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België, met hoofdkantoor in Brussel. Het voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in Europa, Afrika, Noord-Amerika en Azië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2006 en is lid van de Star Alliance. Brussels Airlines staat bekend om haar hoogwaardige service, moderne vloot en inzet voor duurzaamheid. Het biedt een scala aan reisklassen, waaronder Economy, Business en Premium Economy. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een loyaliteitsprogramma genaamd Miles & More, waarmee passagiers mijlen kunnen verdienen en inwisselen voor vluchten, upgrades en andere beloningen. Brussels Airlines is een dochteronderneming van Lufthansa Group.

Bulgaria Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Bulgarije, met het hoofdkantoor in Sofia. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 20 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft een vloot van 10 vliegtuigen, waaronder Airbus A319's en Embraer E190's. Bulgaria Air biedt zowel economy- als businessclass-stoelen, evenals een frequent flyer-programma genaamd Fly More. De luchtvaartmaatschappij heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen, waaronder Air France, KLM en Alitalia. Bulgaria Air is lid van de International Air Transport Association (IATA) en de Association of European Airlines (AEA).

Corendon Airlines is een Turkse vrijetijdsluchtvaartmaatschappij die is opgericht in 2004. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar verschillende bestemmingen in Europa, Afrika en Azië, met een focus op vakantiebestemmingen. Corendon Airlines beschikt over een vloot moderne vliegtuigen, waaronder Boeing 737-800 en Airbus A320 vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder maaltijden tijdens de vlucht, entertainment en comfortabele stoelen. Corendon Airlines zet zich in voor veilige en betrouwbare vliegreizen en heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor haar hoge servicestandaard. De luchtvaartmaatschappij is onderdeel van de Corendon Groep, waartoe ook een touroperator en enkele hotels behoren.

ITA Airways is een nieuwe Italiaanse luchtvaartmaatschappij die in 2021 werd opgericht ter vervanging van het failliete Alitalia. De luchtvaartmaatschappij is eigendom van de Italiaanse overheid en heeft tot doel hoogwaardige diensten aan passagiers te bieden en tegelijkertijd duurzaam en verantwoord toerisme te promoten. ITA Airways is van plan een vloot van moderne vliegtuigen te exploiteren en een scala aan binnenlandse en internationale routes aan te bieden. De luchtvaartmaatschappij heeft zich ook gecommitteerd aan het verminderen van haar impact op het milieu door te investeren in zuinige vliegtuigen en duurzame praktijken toe te passen. ITA Airways zal naar verwachting een sleutelrol spelen in het herstel van de Italiaanse luchtvaartindustrie en bijdragen aan de economische groei van het land.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

Pegasus Airlines is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Turkije. Het werd opgericht in 1990 en begon in 2005. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in 40 landen, voornamelijk in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Pegasus Airlines heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, bestaande uit Airbus A320's en Boeing 737's. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en een loyaliteitsprogramma. Pegasus Airlines staat bekend om zijn betaalbare tarieven en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn klantenservice en operationele efficiëntie.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

Ukraine International Airlines (UIA) is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oekraïne, met het hoofdkantoor in Kiev. Het werd opgericht in 1992 en voert lijn- en chartervluchten uit naar meer dan 80 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bestaat uit Boeing- en Embraer-vliegtuigen en biedt zowel economy- als businessclass-zitplaatsen. UIA is lid van de International Air Transport Association (IATA) en de Association of European Airlines (AEA). De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar diensten, waaronder de Skytrax World Airline Awards voor Beste Luchtvaartmaatschappij in Oekraïne en Beste Business Class in Oekraïne.

Wizz Air is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Hongarije die vluchten uitvoert naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2003, is snel gegroeid en heeft nu een vloot van meer dan 100 vliegtuigen die meer dan 150 bestemmingen in 44 landen bedienen. Wizz Air staat bekend om zijn no-nonsense benadering van vliegreizen, het aanbieden van lage tarieven en extra kosten in rekening brengen voor aanvullende diensten zoals ingecheckte bagage en maaltijden tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij heeft een sterke focus op efficiëntie en kostenbeheersing, waardoor ze enkele van de laagste tarieven in de branche kan aanbieden.

Egypt Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Egypte, met het hoofdkantoor in Caïro. Het werd opgericht in 1932 en exploiteert geregelde passagiers- en vrachtdiensten naar meer dan 75 bestemmingen in het Midden-Oosten, Europa, Afrika, Azië en Amerika. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Airbus A320, A330 en Boeing 737, 777 en 787. Egypt Air is lid van de Star Alliance en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende luchtvaartmaatschappijen. De luchtvaartmaatschappij biedt verschillende serviceklassen, waaronder economy, business en first class, en biedt entertainment tijdens de vlucht, maaltijden en drankjes. Egypt Air heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar diensten, waaronder de prijs voor beste luchtvaartmaatschappij in Afrika in 2020.

Diensten aan boord Wizz Air, KLM, Air Arabia van Athene tot Oostende
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Athene naar Oostende met plane.
Voorzieningen Wizz Air KLM Air Arabia Austrian Airlines Condor Air Cairo Air France Vueling Brussels Airlines Iberia Easyjet Air Serbia Transavia Corendon Airlines Iberia Express Norwegian Transavia France Sky Express Pegasus Airlines Lufthansa EL AL AirBaltic EGYPTAIR Bulgaria Air Turkish Airlines Ryanair Air Europa Olympic Air Tunisair Eurowings Volotea ITA Airways Smartwings TUI fly Air Malta TAROM SWISS Lauda Aegean Airlines
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagage check check cross check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check cross check check check check check check check check cross check
food_and_drink Eten en drinken check cross cross check cross cross cross cross cross check check check cross cross cross cross cross check check check check check check check check check cross cross check cross cross check check cross check check check cross check

Athene tot Oostende CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
153.85kg
Bus
164.84kg
Vlucht
439.56kg
Carpoolen
351.65kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Athene tot Oostende?
Een vlucht-ticket van Athene tot Oostende is € 514,57. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 170,42.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Athene naar Oostende?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Athene tot Oostende is € 170,42. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Athene en Oostende door vlucht?
Athene tot Oostende is 2.197,8 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Athene en Oostende?
Athene tot Oostende is gemiddeld 27 uur en 46 min. De snelste optie brengt u echter daar in 10 uur en 35 min.
Welke bedrijven werken van Athene tot Oostende?
Athene tot Oostende wordt gedekt door 49 operator(s). U kunt op Virail Wizz Air, Alitalia, KLM, Air Arabia, thomas_cook_airlines, TUI fly Belgium, Austrian Airlines, Wizz Air UK, Condor, Air Cairo, Air France, Vueling, Aeroflot, Brussels Airlines, Iberia, Easyjet, Air Serbia, Transavia, Blue Air, Ukraine International Airlines, Corendon Airlines, Iberia Express, Norwegian, Transavia France, Sky Express, Pegasus Airlines, Lufthansa, EL AL, airBaltic, EGYPTAIR, Bulgaria Air, Turkish Airlines, Ryanair, Air Europa, Olympic Air, Tunisair, Eurowings, Volotea, ITA Airways, Smartwings, TUI fly, Air Malta, Pobeda, TAROM, Atlasglobal, SWISS, TAP Air Portugal, onurair, Lauda, Aegean Airlines diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Athene naar Oostende?
Athene naar Oostende heeft gemiddeld 28 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Athene naar Oostende?
De vroegste vlucht van Athene tot Oostende vertrekt om 00:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Athene tot Oostende?
De nieuwste vlucht van Athene tot Oostende vertrekt om 23:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Athene tot Oostende?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 170,42, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Athene naar Oostende door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Athene en Oostende is 10 uur en 35 min.
Is er een directe vlucht van Athene naar Oostende?
Ja, er is een directe vlucht tussen Athene en Oostende.
Wat is de CO2-uitstoot voor Athene tot Oostende door vlucht?
De reis van vlucht van Athene naar Oostende zorgt voor 439.56kg CO2-uitstoot.