Vlucht Luik - Oostende prijzen vanaf € 197,00

15/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag Meer
Morgen Meer
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Luik naar Oostende door vlucht

De reis van Luik naar Oostende door vlucht is 197,54 km en duurt 43 uur en 58 min. Er zijn 9 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:00 en de laatste om 15:25. Het is mogelijk om te reizen van Luik naar Oostende door vlucht voor slechts € 197,00 of zoveel als € 728,50. De beste prijs voor deze reis is € 197,00.

Laagste prijs€ 197,00
Reisduur43 uur en 58 min
Aansluiting per dag9
Laagste prijs€ 197,00
Hoogste prijs€ 728,50
Eerste vertrek06:00
Laatste vertrek15:25
Afstand197,54 km
VertrekLuik
AankomstOostende
VervoerdersVueling, Turkish AirlinesMeer

Vlucht Tickets van Liège tot Ostend

Vertrekdatum
zaterdag 15 jun 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Liège tot Ostend

Goedkope vlucht-tickets van Luik tot Oostende
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Luik tot Oostende.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Luik naar Oostende, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Luik naar Oostende te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Liège tot Ostend te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Oostende te reizen

Als u met het vliegtuig naar Oostende reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Pegasus Airlines is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Turkije. Het werd opgericht in 1990 en begon in 2005. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in 40 landen, voornamelijk in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Pegasus Airlines heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, bestaande uit Airbus A320's en Boeing 737's. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en een loyaliteitsprogramma. Pegasus Airlines staat bekend om zijn betaalbare tarieven en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn klantenservice en operationele efficiëntie.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

Diensten aan boord Vueling, Turkish Airlines, Pegasus Airlines van Luik tot Oostende
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Luik naar Oostende met plane.
Voorzieningen Vueling Turkish Airlines Pegasus Airlines Eurowings
wifi Wifi check check check check
luggage Bagage check check check check
food_and_drink Eten en drinken cross check check cross

Luik tot Oostende CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
13.83kg
Bus
14.82kg
Vlucht
39.51kg
Carpoolen
31.61kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Luik tot Oostende?
Een vlucht-ticket van Luik tot Oostende is € 390,61. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 197,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Luik naar Oostende?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Luik tot Oostende is € 197,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Luik en Oostende door vlucht?
Luik tot Oostende is 197,54 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Luik en Oostende?
Luik tot Oostende is gemiddeld 43 uur en 58 min. De snelste optie brengt u echter daar in 30 uur en 10 min.
Welke bedrijven werken van Luik tot Oostende?
Luik tot Oostende wordt gedekt door 8 operator(s). U kunt op Virail Vueling, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, easyJet UK, TUI fly Belgium, Condor Flugdienst, Eurowings, Valuair, Air Senegal International diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Luik naar Oostende?
Luik naar Oostende heeft gemiddeld 9 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Luik naar Oostende?
De vroegste vlucht van Luik tot Oostende vertrekt om 06:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Luik tot Oostende?
De nieuwste vlucht van Luik tot Oostende vertrekt om 15:25. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Luik tot Oostende?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 197,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Luik naar Oostende door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Luik en Oostende is 30 uur en 10 min.
Is er een directe vlucht van Luik naar Oostende?
Ja, er is een directe vlucht tussen Luik en Oostende.
Wat is de CO2-uitstoot voor Luik tot Oostende door vlucht?
De reis van vlucht van Luik naar Oostende zorgt voor 39.51kg CO2-uitstoot.