Vlucht Charleroi - Oostende prijzen vanaf € 78,08

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Charleroi naar Oostende door vlucht

De reis van Charleroi naar Oostende door vlucht is 140,67 km en duurt 21 uur en 52 min. Er zijn 8 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:30 en de laatste om 21:55. Het is mogelijk om te reizen van Charleroi naar Oostende door vlucht voor slechts € 78,08 of zoveel als € 707,16. De beste prijs voor deze reis is € 78,08.

Laagste prijs€ 78,08
Reisduur21 uur en 52 min
Aansluiting per dag8
Laagste prijs€ 78,08
Hoogste prijs€ 707,16
Eerste vertrek06:30
Laatste vertrek21:55
Afstand140,67 km
VertrekCharleroi
AankomstOostende
VervoerdersVolotea, Aegean AirlinesMeer

Vlucht Tickets van Charleroi tot Ostend

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Charleroi tot Ostend

Goedkope vlucht-tickets van Charleroi tot Oostende
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Charleroi tot Oostende.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Charleroi naar Oostende, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Charleroi naar Oostende te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om reizen van Charleroi tot Ostend te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Oostende te reizen

Als u met het vliegtuig naar Oostende reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Griekenland en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar meer dan 150 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese luchtvaartmarkt, met een vloot van meer dan 60 vliegtuigen en een reputatie voor hoogwaardige service. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd luchtvaartnetwerk dat enkele van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder de Skytrax-prijs voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa voor negen opeenvolgende jaren.

Air Europa is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 1986. Het is lid van de SkyTeam-alliantie en voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Amerika, Afrika en Azië. De belangrijkste hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en het heeft ook secundaire hubs op de luchthaven van Palma de Mallorca en de luchthaven Tenerife Noord. Air Europa exploiteert een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330's en Embraer E195's. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd SUMA.

Nile Air is een Egyptische luchtvaartmaatschappij die is opgericht in 2008. De luchtvaartmaatschappij voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Europa en Azië. De vloot van Nile Air bestaat uit Airbus A320- en A321-vliegtuigen, en de luchtvaartmaatschappij biedt zowel economy- als businessclass-zitplaatsen. Nile Air is trots op het bieden van een comfortabele en veilige reiservaring voor haar passagiers, met de nadruk op tijdige prestaties en klanttevredenheid. De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor haar service, waaronder de prijs voor beste Afrikaanse low-cost luchtvaartmaatschappij tijdens de Skytrax World Airline Awards 2019.

Pegasus Airlines is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Turkije. Het werd opgericht in 1990 en begon in 2005. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in 40 landen, voornamelijk in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Pegasus Airlines heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, bestaande uit Airbus A320's en Boeing 737's. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en een loyaliteitsprogramma. Pegasus Airlines staat bekend om zijn betaalbare tarieven en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn klantenservice en operationele efficiëntie.

TUI Airways is een Britse chartermaatschappij en onderdeel van de TUI Group, een van 's werelds toonaangevende reisorganisaties. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 80 bestemmingen over de hele wereld, met een focus op vakantiebestemmingen in Europa, Afrika en Amerika. TUI Airways exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Boeing 737's, 757's en 787's, evenals de milieuvriendelijkere Boeing 737 MAX. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder economy- en premium economy-stoelen, maaltijden en drankjes tijdens de vlucht en entertainmentopties. TUI Airways zet zich in voor duurzaamheid en heeft een reeks initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.

Wizz Air is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Hongarije die vluchten uitvoert naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2003, is snel gegroeid en heeft nu een vloot van meer dan 100 vliegtuigen die meer dan 150 bestemmingen in 44 landen bedienen. Wizz Air staat bekend om zijn no-nonsense benadering van vliegreizen, het aanbieden van lage tarieven en extra kosten in rekening brengen voor aanvullende diensten zoals ingecheckte bagage en maaltijden tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij heeft een sterke focus op efficiëntie en kostenbeheersing, waardoor ze enkele van de laagste tarieven in de branche kan aanbieden.

Diensten aan boord Volotea, Aegean Airlines, Pegasus Airlines van Charleroi tot Oostende
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Charleroi naar Oostende met plane.
Voorzieningen Volotea Aegean Airlines Pegasus Airlines TUI fly Air Europa Eurowings Lauda Jet2 Canaryfly SunExpress TUI Airways Ryanair Nile Air Iberia Wizz Air Binter Canarias
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagage check check check check check check cross check cross check check check cross check check cross
food_and_drink Eten en drinken cross check check cross cross cross cross check cross cross check check check check check cross

Charleroi tot Oostende CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
9.85kg
Bus
10.55kg
Vlucht
28.13kg
Carpoolen
22.51kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Charleroi tot Oostende?
Een vlucht-ticket van Charleroi tot Oostende is € 288,84. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 78,08.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Charleroi naar Oostende?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Charleroi tot Oostende is € 78,08. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Charleroi en Oostende door vlucht?
Charleroi tot Oostende is 140,67 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Charleroi en Oostende?
Charleroi tot Oostende is gemiddeld 21 uur en 52 min. De snelste optie brengt u echter daar in 6 uur en 30 min.
Welke bedrijven werken van Charleroi tot Oostende?
Charleroi tot Oostende wordt gedekt door 16 operator(s). U kunt op Virail Volotea, Aegean Airlines, TUI fly Belgium, Pegasus Airlines, TUI fly, Air Europa, Eurowings, Lauda, Jet2, Canaryfly, SunExpress, TUI Airways, Ryanair, Nile Air, Iberia, Wizz Air, Binter Canarias diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Charleroi naar Oostende?
Charleroi naar Oostende heeft gemiddeld 8 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Charleroi naar Oostende?
De vroegste vlucht van Charleroi tot Oostende vertrekt om 06:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Charleroi tot Oostende?
De nieuwste vlucht van Charleroi tot Oostende vertrekt om 21:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Charleroi tot Oostende?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 78,08, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Charleroi naar Oostende door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Charleroi en Oostende is 6 uur en 30 min.
Is er een directe vlucht van Charleroi naar Oostende?
Ja, er is een directe vlucht tussen Charleroi en Oostende.
Wat is de CO2-uitstoot voor Charleroi tot Oostende door vlucht?
De reis van vlucht van Charleroi naar Oostende zorgt voor 28.13kg CO2-uitstoot.