Vlucht Oostende - Antwerpen prijzen vanaf € 318,00

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Oostende naar Antwerpen door vlucht

De reis van Oostende naar Antwerpen door vlucht is 104 km en duurt 25 uur en 30 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:20 en de laatste om 17:10. Het is mogelijk om te reizen van Oostende naar Antwerpen door vlucht voor slechts € 318,00 of zoveel als € 921,00. De beste prijs voor deze reis is € 318,00.

Laagste prijs€ 318,00
Reisduur25 uur en 30 min
Aansluiting per dag4
Laagste prijs€ 318,00
Hoogste prijs€ 921,00
Eerste vertrek06:20
Laatste vertrek17:10
Afstand104 km
VertrekOostende
AankomstAntwerpen
VervoerderseasyJet UK, ThalysMeer

Vlucht Tickets van Ostend tot Antwerp

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Ostend tot Antwerp

Goedkope vlucht-tickets van Oostende tot Antwerpen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Oostende tot Antwerpen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Oostende naar Antwerpen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Oostende naar Antwerpen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Ostend tot Antwerp te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Antwerpen te reizen

Als u met het vliegtuig naar Antwerpen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Air France is de nationale luchtvaartmaatschappij van Frankrijk, met het hoofdkantoor in Tremblay-en-France. Het is een dochteronderneming van de Air France-KLM Group en een van de oprichters van de wereldwijde luchtvaartalliantie SkyTeam. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van meer dan 200 vliegtuigen en bedient meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Air France biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy, Business en La Première (eerste klas). De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service, comfortabele stoelen en entertainmentopties tijdens de vlucht. Air France zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen, zoals investeringen in zuinigere vliegtuigen en het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik.

TUI Airways is een Britse chartermaatschappij en onderdeel van de TUI Group, een van 's werelds toonaangevende reisorganisaties. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 80 bestemmingen over de hele wereld, met een focus op vakantiebestemmingen in Europa, Afrika en Amerika. TUI Airways exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Boeing 737's, 757's en 787's, evenals de milieuvriendelijkere Boeing 737 MAX. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder economy- en premium economy-stoelen, maaltijden en drankjes tijdens de vlucht en entertainmentopties. TUI Airways zet zich in voor duurzaamheid en heeft een reeks initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

Tickettypes en faciliteiten van Oostende tot Antwerpen

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Thalys wanneer u van Oostende naar Antwerpen reist.

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Alle Thalys-treinen zijn voorzien van gratis WiFi. Bovendien kunt u voor de meeste routes een stabiele 3G- of 4G-dekking verwachten.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in elke klasse hebben 2-pins 220V-stopcontacten om aan uw oplaadbehoeften te voldoen.
luggage Bagage open icon close icon
Als u met Thalys reist, omvat uw ticket het voorrecht om één stuk handbagage en twee grotere tassen mee te nemen, die de afmetingen van 75x53x70 cm niet mogen overschrijden. Er is geen gewichtslimiet gespecificeerd, maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat uw bagage binnen uw persoonlijke verwerkingscapaciteit valt. De tassen moeten gedurende de hele reis in de daarvoor bestemde ruimte in de trein worden bewaard.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor hulp bij het instappen dient u Thalys vooraf te waarschuwen. Ze zijn geschikt voor rolstoelen met specifieke afmetingen: max. 70 cm breed, 120 cm hoog, 150 cm draaicirkeldiameter en een gecombineerd gewicht van 300 kg voor passagier en bagage.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de Standard- en Comfort Class wacht de Thalys Welcome Bar met een scala aan snacks. Kies ervoor om vooraf te bestellen via uw apparaat, zodat u deze snel kunt ophalen. Premium reizen? Geniet van de gastronomische maaltijd van chef-kok Frank Fol, die rechtstreeks op uw zitplaats wordt geserveerd op reizen van meer dan 50 minuten.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elke Thalys-trein zorgt voor een koele reis met airconditioning aan boord.
bicycle Fiets open icon close icon
In Thalys mag u een niet-vouwfiets meenemen als deze gedemonteerd is en in een tas van minder dan 135 x 85 x 30 cm zit. Vouwfietsen? Zorg ervoor dat ze niet groter zijn dan 75 x 53 x 30 cm, dan wordt het beschouwd als gewone bagage. Heb je ski's? Stop ze in een doos van minder dan 3 m en minder dan 32 kg.
Diensten aan boord Thalys, Turkish Airlines, Air France van Oostende tot Antwerpen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Oostende naar Antwerpen met plane.
Voorzieningen Thalys Turkish Airlines Air France Vueling TUI Airways Ryanair
quiet_zone Stiltezone check cross cross cross cross cross
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check cross cross cross cross cross
luggage Bagage check check check check check check
accessibility Toegankelijkheid check cross cross cross cross cross
food_and_drink Eten en drinken check check cross cross check check
air_con Airconditioning check cross cross cross cross cross
bicycle Fiets check cross cross cross cross cross
sleeper_couchette Slaper check cross cross cross cross cross

Oostende tot Antwerpen CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
7.28kg
Bus
7.8kg
Vlucht
20.8kg
Carpoolen
16.64kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Oostende tot Antwerpen?
Een vlucht-ticket van Oostende tot Antwerpen is € 542,19. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 318,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Oostende naar Antwerpen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Oostende tot Antwerpen is € 318,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Oostende en Antwerpen door vlucht?
Oostende tot Antwerpen is 104 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Oostende en Antwerpen?
Oostende tot Antwerpen is gemiddeld 25 uur en 30 min. De snelste optie brengt u echter daar in 13 uur en 57 min.
Welke bedrijven werken van Oostende tot Antwerpen?
Oostende tot Antwerpen wordt gedekt door 9 operator(s). U kunt op Virail easyJet UK, Thalys, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines, Air France, President Airlines, Vueling, TUI fly Belgium, TUI Airways, Ryanair diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Oostende naar Antwerpen?
Oostende naar Antwerpen heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Oostende naar Antwerpen?
De vroegste vlucht van Oostende tot Antwerpen vertrekt om 06:20. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Oostende tot Antwerpen?
De nieuwste vlucht van Oostende tot Antwerpen vertrekt om 17:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Oostende tot Antwerpen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 318,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Oostende naar Antwerpen door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Oostende en Antwerpen is 13 uur en 57 min.
Is er een directe vlucht van Oostende naar Antwerpen?
Ja, er is een directe vlucht tussen Oostende en Antwerpen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Oostende tot Antwerpen door vlucht?
De reis van vlucht van Oostende naar Antwerpen zorgt voor 20.8kg CO2-uitstoot.