Vlucht Oostende - Frankfurt am Main prijzen vanaf € 128,00

26/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Oostende naar Frankfurt am Main door vlucht

De reis van Oostende naar Frankfurt am Main door vlucht is 425,39 km en duurt 20 uur en 30 min. Er zijn 19 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:00 en de laatste om 19:00. Het is mogelijk om te reizen van Oostende naar Frankfurt am Main door vlucht voor slechts € 128,00 of zoveel als € 892,67. De beste prijs voor deze reis is € 128,00.

Laagste prijs€ 128,00
Reisduur20 uur en 30 min
Aansluiting per dag19
Laagste prijs€ 128,00
Hoogste prijs€ 892,67
Eerste vertrek06:00
Laatste vertrek19:00
Afstand425,39 km
VertrekOostende
AankomstFrankfurt am Main
VervoerdersIberia, Air MoldovaMeer

Vlucht Tickets van Ostend tot Frankfurt

Vertrekdatum
zondag 26 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Ostend tot Frankfurt

Goedkope vlucht-tickets van Oostende tot Frankfurt am Main
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Oostende tot Frankfurt am Main.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Oostende naar Frankfurt am Main, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Oostende naar Frankfurt am Main te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om reizen van Ostend tot Frankfurt te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Oostende naar Frankfurt am Main

De goedkoopste Oostende - Frankfurt am Main vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 125,37 als je geluk hebt, of € 173,44 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 222,83 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Frankfurt am Main te reizen

Als u met het vliegtuig naar Frankfurt am Main reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Griekenland en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar meer dan 150 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese luchtvaartmarkt, met een vloot van meer dan 60 vliegtuigen en een reputatie voor hoogwaardige service. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd luchtvaartnetwerk dat enkele van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder de Skytrax-prijs voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa voor negen opeenvolgende jaren.

Air Europa is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 1986. Het is lid van de SkyTeam-alliantie en voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Amerika, Afrika en Azië. De belangrijkste hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en het heeft ook secundaire hubs op de luchthaven van Palma de Mallorca en de luchthaven Tenerife Noord. Air Europa exploiteert een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330's en Embraer E195's. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd SUMA.

Air Malta is de nationale luchtvaartmaatschappij van Malta, met het hoofdkantoor in Luqa. Het exploiteert lijndiensten naar bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1973 en heeft een vloot van Airbus A320- en A320neo-vliegtuigen. Air Malta biedt een scala aan diensten aan haar passagiers, waaronder stoelen in economy en business class, in-flight entertainment en een loyaliteitsprogramma genaamd Flypass. De luchtvaartmaatschappij kampte de afgelopen jaren met financiële moeilijkheden, maar heeft een herstructureringsplan doorgevoerd om haar winstgevendheid en concurrentievermogen te verbeteren. Air Malta levert een belangrijke bijdrage aan de toeristische sector en economie van Malta.

Air Moldova is de nationale luchtvaartmaatschappij van Moldavië, met het hoofdkantoor in Chisinau. Het werd opgericht in 1993 en voert lijnvluchten uit naar bestemmingen in Europa, Rusland en het Midden-Oosten. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bestaat uit Airbus A319- en Embraer E190-vliegtuigen. Air Moldova biedt zowel economy- als businessclass-zitplaatsen, evenals een frequent flyer-programma genaamd "Club One". De luchtvaartmaatschappij heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen, waaronder Turkish Airlines en Air France. Air Moldova zet zich in voor het leveren van veilige en betrouwbare luchtvervoersdiensten aan haar passagiers en heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor haar klantenservice.

AirBaltic is een Letse low-cost luchtvaartmaatschappij die vluchten uitvoert naar meer dan 70 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Azië. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste luchtvaartmaatschappij in de Baltische regio. AirBaltic exploiteert een vloot van moderne Airbus A220-300-vliegtuigen, die bekend staan om hun brandstofzuinigheid en milieuvriendelijkheid. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder online inchecken, entertainment tijdens de vlucht en een loyaliteitsprogramma. AirBaltic zet zich in voor duurzaamheid en heeft zich tot doel gesteld om 's werelds meest milieuvriendelijke luchtvaartmaatschappij te worden.

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België, met hoofdkantoor in Brussel. Het voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in Europa, Afrika, Noord-Amerika en Azië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2006 en is lid van de Star Alliance. Brussels Airlines staat bekend om haar hoogwaardige service, moderne vloot en inzet voor duurzaamheid. Het biedt een scala aan reisklassen, waaronder Economy, Business en Premium Economy. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een loyaliteitsprogramma genaamd Miles & More, waarmee passagiers mijlen kunnen verdienen en inwisselen voor vluchten, upgrades en andere beloningen. Brussels Airlines is een dochteronderneming van Lufthansa Group.

Czech Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Tsjechië, gevestigd in Praag. Het werd opgericht in 1923 en is een van de oudste luchtvaartmaatschappijen in Europa. Czech Airlines voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Azië en het Midden-Oosten, met de nadruk op het verbinden van Praag met grote steden over de hele wereld. De luchtvaartmaatschappij is lid van de SkyTeam-alliantie en biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma. Czech Airlines heeft een vloot van moderne vliegtuigen, waaronder Airbus A319, A320 en A321, evenals ATR 72-turboprops.

LATAM Airlines is een Zuid-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die in 2012 is ontstaan door de fusie van de Chileense luchtvaartmaatschappij LAN en de Braziliaanse luchtvaartmaatschappij TAM. Het is de grootste luchtvaartmaatschappij in Latijns-Amerika en voert vluchten uit naar meer dan 140 bestemmingen in 25 landen. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Boeing 787 Dreamliners en Airbus A350's. LATAM Airlines is lid van de luchtvaartalliantie Oneworld en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder economy, premium economy, business en eersteklas cabines, evenals een frequent flyer-programma genaamd LATAM Pass.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

Pegasus Airlines is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Turkije. Het werd opgericht in 1990 en begon in 2005. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in 40 landen, voornamelijk in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Pegasus Airlines heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, bestaande uit Airbus A320's en Boeing 737's. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en een loyaliteitsprogramma. Pegasus Airlines staat bekend om zijn betaalbare tarieven en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn klantenservice en operationele efficiëntie.

Royal Air Maroc is de nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko, met het hoofdkantoor in Casablanca. Het werd opgericht in 1953 en voert binnenlandse en internationale lijnvluchten uit naar meer dan 90 bestemmingen in Afrika, Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Boeing 737's, 787's en Embraer E190's. Royal Air Maroc is lid van luchtvaartalliantie Oneworld en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, maaltijden en een frequent flyer-programma genaamd Safar Flyer.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

Wizz Air is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Hongarije die vluchten uitvoert naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2003, is snel gegroeid en heeft nu een vloot van meer dan 100 vliegtuigen die meer dan 150 bestemmingen in 44 landen bedienen. Wizz Air staat bekend om zijn no-nonsense benadering van vliegreizen, het aanbieden van lage tarieven en extra kosten in rekening brengen voor aanvullende diensten zoals ingecheckte bagage en maaltijden tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij heeft een sterke focus op efficiëntie en kostenbeheersing, waardoor ze enkele van de laagste tarieven in de branche kan aanbieden.

Egypt Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Egypte, met het hoofdkantoor in Caïro. Het werd opgericht in 1932 en exploiteert geregelde passagiers- en vrachtdiensten naar meer dan 75 bestemmingen in het Midden-Oosten, Europa, Afrika, Azië en Amerika. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Airbus A320, A330 en Boeing 737, 777 en 787. Egypt Air is lid van de Star Alliance en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende luchtvaartmaatschappijen. De luchtvaartmaatschappij biedt verschillende serviceklassen, waaronder economy, business en first class, en biedt entertainment tijdens de vlucht, maaltijden en drankjes. Egypt Air heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar diensten, waaronder de prijs voor beste luchtvaartmaatschappij in Afrika in 2020.

Diensten aan boord Iberia, Air Moldova, Binter Canarias van Oostende tot Frankfurt am Main
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Oostende naar Frankfurt am Main met plane.
Voorzieningen Iberia Air Moldova Binter Canarias SunExpress Norwegian LATAM Airlines Ryanair Smartwings Wizz Air Air Europa AirBaltic Transavia Vueling Lufthansa LOT Royal Air Maroc Air Malta Condor Canaryfly Czech Airlines Pegasus Airlines Brussels Airlines EGYPTAIR Aer Lingus Volotea Easyjet Turkish Airlines KLM Finnair Aegean Airlines FLYONE TUI fly
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagage check check cross check check check check check check check check check check check check check check check cross check check check check check check check check check cross check check check
food_and_drink Eten en drinken check cross cross cross cross check check check check cross check cross cross check check check check cross cross cross check cross check check cross check check cross cross check cross cross

Oostende tot Frankfurt am Main CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
29.78kg
Bus
31.9kg
Vlucht
85.08kg
Carpoolen
68.06kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Oostende tot Frankfurt am Main?
Een vlucht-ticket van Oostende tot Frankfurt am Main is € 284,61. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 128,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Oostende naar Frankfurt am Main?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Oostende tot Frankfurt am Main is € 128,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Oostende en Frankfurt am Main door vlucht?
Oostende tot Frankfurt am Main is 425,39 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Oostende en Frankfurt am Main?
Oostende tot Frankfurt am Main is gemiddeld 20 uur en 30 min. De snelste optie brengt u echter daar in 8 uur en 35 min.
Welke bedrijven werken van Oostende tot Frankfurt am Main?
Oostende tot Frankfurt am Main wordt gedekt door 40 operator(s). U kunt op Virail Iberia, Air Moldova, Aeroflot, Alitalia, Binter Canarias, SunExpress, TAP Air Portugal, Norwegian, LATAM Airlines, Ryanair, germania, Smartwings, Wizz Air, Air Europa, airBaltic, UTair, Transavia, Vueling, Lufthansa, LOT, Royal Air Maroc, Air Malta, Condor, thomas_cook_airlines, Canaryfly, Czech Airlines, Pegasus Airlines, TUI fly Belgium, Brussels Airlines, EGYPTAIR, Aer Lingus, Volotea, Easyjet, Turkish Airlines, SAS, KLM, Finnair, Pobeda, Aegean Airlines, FLYONE, TUI fly diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Oostende naar Frankfurt am Main?
Oostende naar Frankfurt am Main heeft gemiddeld 19 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Oostende naar Frankfurt am Main?
De vroegste vlucht van Oostende tot Frankfurt am Main vertrekt om 06:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Oostende tot Frankfurt am Main?
De nieuwste vlucht van Oostende tot Frankfurt am Main vertrekt om 19:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Oostende tot Frankfurt am Main?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 128,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Oostende naar Frankfurt am Main door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Oostende en Frankfurt am Main is 8 uur en 35 min.
Is er een directe vlucht van Oostende naar Frankfurt am Main?
Ja, er is een directe vlucht tussen Oostende en Frankfurt am Main.
Wat is de CO2-uitstoot voor Oostende tot Frankfurt am Main door vlucht?
De reis van vlucht van Oostende naar Frankfurt am Main zorgt voor 85.08kg CO2-uitstoot.