Vlucht Oostende - Barcelona prijzen vanaf € 112,67

Start van
€ 112,67
Ontdekken

Oostende naar Barcelona door vlucht

De reis van Oostende naar Barcelona door vlucht is 1.096,3 km en duurt 12 uur en 56 min. Er zijn 13 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:00 en de laatste om 17:10. Het is mogelijk om te reizen van Oostende naar Barcelona door vlucht voor slechts € 112,67 of zoveel als € 987,50. De beste prijs voor deze reis is € 112,67.

Laagste prijs€ 112,67
Reisduur12 uur en 56 min
Aansluiting per dag13
Laagste prijs€ 112,67
Hoogste prijs€ 987,50
Eerste vertrek06:00
Laatste vertrek17:10
Afstand1.096,3 km
VertrekOostende
AankomstBarcelona
VervoerdersTUI fly Belgium, VuelingMeer

Vlucht Tickets van Ostend tot Barcelona

Vertrekdatum
zaterdag 2 dec 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Ostend tot Barcelona

Goedkope vlucht-tickets van Oostende tot Barcelona
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Oostende tot Barcelona.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Oostende naar Barcelona, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Oostende naar Barcelona te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Ostend tot Barcelona te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Barcelona te reizen

Als u met het vliegtuig naar Barcelona reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Air Europa is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 1986. Het is lid van de SkyTeam-alliantie en voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Amerika, Afrika en Azië. De belangrijkste hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en het heeft ook secundaire hubs op de luchthaven van Palma de Mallorca en de luchthaven Tenerife Noord. Air Europa exploiteert een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330's en Embraer E195's. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd SUMA.

Air Serbia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Servië, met het hoofdkantoor in Belgrado. Het werd in 2013 opgericht als opvolger van de voormalige nationale luchtvaartmaatschappij Jat Airways. Air Serbia voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika, met een vloot van moderne Airbus-vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd Etihad Guest. Air Serbia is een lid van de Etihad Airways Partners-groep, die verschillende andere luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar service en prestaties, waaronder de prijs voor beste luchtvaartmaatschappij in Oost-Europa bij de World Airline Awards.

Diensten aan boord Vueling, Iberia Express, Ryanair van Oostende tot Barcelona
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Oostende naar Barcelona met plane.
Voorzieningen Vueling Iberia Express Ryanair Air Serbia Air Europa
wifi Wifi check check check check check
luggage Bagage check check check check check
food_and_drink Eten en drinken cross cross check check cross

Oostende tot Barcelona CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
76.74kg
Bus
82.22kg
Vlucht
219.26kg
Carpoolen
175.41kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Oostende tot Barcelona?
Een vlucht-ticket van Oostende tot Barcelona is € 303,88. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 112,67.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Oostende naar Barcelona?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Oostende tot Barcelona is € 112,67. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Oostende en Barcelona door vlucht?
Oostende tot Barcelona is 1.096,3 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Oostende en Barcelona?
Oostende tot Barcelona is gemiddeld 12 uur en 56 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 45 min.
Welke bedrijven werken van Oostende tot Barcelona?
Oostende tot Barcelona wordt gedekt door 13 operator(s). U kunt op Virail TUI fly Belgium, Vueling, Corendon Dutch Airlines, Iberia Express, easyJet UK, HV, President Airlines, Ryanair, Swiss International Air Lines, Air Fiji, Air Serbia, Iberia Airlines, Air Europa, OR diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Oostende naar Barcelona?
Oostende naar Barcelona heeft gemiddeld 13 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Oostende naar Barcelona?
De vroegste vlucht van Oostende tot Barcelona vertrekt om 06:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Oostende tot Barcelona?
De nieuwste vlucht van Oostende tot Barcelona vertrekt om 17:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Oostende tot Barcelona?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 112,67, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Oostende naar Barcelona door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Oostende en Barcelona is 4 uur en 45 min.
Is er een directe vlucht van Oostende naar Barcelona?
Ja, er is een directe vlucht tussen Oostende en Barcelona.
Wat is de CO2-uitstoot voor Oostende tot Barcelona door vlucht?
De reis van vlucht van Oostende naar Barcelona zorgt voor 219.26kg CO2-uitstoot.