Vlucht Oostende - Brussel prijzen vanaf € 158,00

Start van
€ 158,00
Ontdekken

Oostende naar Brussel door vlucht

De reis van Oostende naar Brussel door vlucht is 108,81 km en duurt 24 uur en 41 min. Er zijn 50 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:00 en de laatste om 17:10. Het is mogelijk om te reizen van Oostende naar Brussel door vlucht voor slechts € 158,00 of zoveel als € 2.148,00. De beste prijs voor deze reis is € 158,00.

Laagste prijs€ 158,00
Reisduur24 uur en 41 min
Aansluiting per dag50
Laagste prijs€ 158,00
Hoogste prijs€ 2.148,00
Eerste vertrek06:00
Laatste vertrek17:10
Afstand108,81 km
VertrekOostende
AankomstBrussel
VervoerdersVueling, KLMMeer

Vlucht Tickets van Ostend tot Brussels

Vertrekdatum
zaterdag 2 dec 2023

Vergelijk prijzen en tickets van Ostend tot Brussels

Goedkope vlucht-tickets van Oostende tot Brussel
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Oostende tot Brussel.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Oostende naar Brussel, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Oostende naar Brussel te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om reizen van Ostend tot Brussels te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Brussel te reizen

Als u met het vliegtuig naar Brussel reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Griekenland en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar meer dan 150 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese luchtvaartmarkt, met een vloot van meer dan 60 vliegtuigen en een reputatie voor hoogwaardige service. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd luchtvaartnetwerk dat enkele van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder de Skytrax-prijs voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa voor negen opeenvolgende jaren.

Air Arabia Maroc is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Marokko. Het werd in 2009 opgericht als een joint venture tussen Air Arabia en Marokkaanse investeerders. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar verschillende bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De belangrijkste hub bevindt zich op Mohammed V International Airport in Casablanca. Air Arabia Maroc exploiteert een vloot van moderne Airbus A320-vliegtuigen en biedt een scala aan diensten aan haar passagiers, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en bagagevrijdom. De luchtvaartmaatschappij streeft ernaar haar klanten betaalbare vliegreizen aan te bieden met behoud van hoge normen op het gebied van veiligheid en comfort.

Air Corsica is een Franse regionale luchtvaartmaatschappij die vluchten uitvoert van en naar het eiland Corsica. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Ajaccio, Corsica. Air Corsica exploiteert een vloot van Airbus-vliegtuigen, waaronder A320's en ATR 72's, en bedient bestemmingen in Frankrijk, Italië, België en het VK. De luchtvaartmaatschappij biedt zowel lijn- als chartervluchten aan, evenals vrachtdiensten. Air Corsica staat bekend om zijn hoge niveau van klantenservice en zijn toewijding om het toerisme op Corsica te promoten. De luchtvaartmaatschappij is lid van de SkyTeam-alliantie en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen.

Air Europa is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 1986. Het is lid van de SkyTeam-alliantie en voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Amerika, Afrika en Azië. De belangrijkste hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en het heeft ook secundaire hubs op de luchthaven van Palma de Mallorca en de luchthaven Tenerife Noord. Air Europa exploiteert een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330's en Embraer E195's. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd SUMA.

Astra Airlines is een Griekse luchtvaartmaatschappij die is opgericht in 2008. Ze voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit, met een focus op bestemmingen in Europa en de Middellandse Zee. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bestaat uit Airbus A320- en A321-vliegtuigen en biedt zowel economy- als businessclass-zitplaatsen. Astra Airlines heeft de reputatie betrouwbare en betaalbare vliegreizen te bieden en heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar klantenservice. De luchtvaartmaatschappij heeft haar hoofdkantoor in Thessaloniki, Griekenland, en opereert vanuit verschillende luchthavens in het hele land. Astra Airlines zet zich in voor veiligheid en duurzaamheid en heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.

Austrian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk, met het hoofdkantoor in Wenen. Het exploiteert lijndiensten naar meer dan 130 bestemmingen wereldwijd, waaronder Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. De luchtvaartmaatschappij is lid van de Star Alliance en heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, waaronder Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 en 777. Austrian Airlines biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy en Business Class , met een focus op het bieden van een hoog niveau van service en comfort aan haar passagiers. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder Best Airline Staff in Europe en Best Business Class Catering.

British Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk, met het hoofdkantoor in Londen. Het is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa en voert vluchten uit naar meer dan 180 bestemmingen wereldwijd. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1974 en is sindsdien uitgegroeid tot een grote speler in de luchtvaartindustrie. British Airways staat bekend om haar hoogwaardige service, comfortabele stoelen en uitgebreide routenetwerk. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van meer dan 250 vliegtuigen, waaronder de Airbus A380 en Boeing 787 Dreamliner. British Airways is lid van luchtvaartalliantie Oneworld en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen.

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België, met hoofdkantoor in Brussel. Het voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in Europa, Afrika, Noord-Amerika en Azië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2006 en is lid van de Star Alliance. Brussels Airlines staat bekend om haar hoogwaardige service, moderne vloot en inzet voor duurzaamheid. Het biedt een scala aan reisklassen, waaronder Economy, Business en Premium Economy. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een loyaliteitsprogramma genaamd Miles & More, waarmee passagiers mijlen kunnen verdienen en inwisselen voor vluchten, upgrades en andere beloningen. Brussels Airlines is een dochteronderneming van Lufthansa Group.

Corendon Airlines is een Turkse vrijetijdsluchtvaartmaatschappij die is opgericht in 2004. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar verschillende bestemmingen in Europa, Afrika en Azië, met een focus op vakantiebestemmingen. Corendon Airlines beschikt over een vloot moderne vliegtuigen, waaronder Boeing 737-800 en Airbus A320 vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder maaltijden tijdens de vlucht, entertainment en comfortabele stoelen. Corendon Airlines zet zich in voor veilige en betrouwbare vliegreizen en heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor haar hoge servicestandaard. De luchtvaartmaatschappij is onderdeel van de Corendon Groep, waartoe ook een touroperator en enkele hotels behoren.

Czech Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Tsjechië, gevestigd in Praag. Het werd opgericht in 1923 en is een van de oudste luchtvaartmaatschappijen in Europa. Czech Airlines voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Azië en het Midden-Oosten, met de nadruk op het verbinden van Praag met grote steden over de hele wereld. De luchtvaartmaatschappij is lid van de SkyTeam-alliantie en biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma. Czech Airlines heeft een vloot van moderne vliegtuigen, waaronder Airbus A319, A320 en A321, evenals ATR 72-turboprops.

ITA Airways is een nieuwe Italiaanse luchtvaartmaatschappij die in 2021 werd opgericht ter vervanging van het failliete Alitalia. De luchtvaartmaatschappij is eigendom van de Italiaanse overheid en heeft tot doel hoogwaardige diensten aan passagiers te bieden en tegelijkertijd duurzaam en verantwoord toerisme te promoten. ITA Airways is van plan een vloot van moderne vliegtuigen te exploiteren en een scala aan binnenlandse en internationale routes aan te bieden. De luchtvaartmaatschappij heeft zich ook gecommitteerd aan het verminderen van haar impact op het milieu door te investeren in zuinige vliegtuigen en duurzame praktijken toe te passen. ITA Airways zal naar verwachting een sleutelrol spelen in het herstel van de Italiaanse luchtvaartindustrie en bijdragen aan de economische groei van het land.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

TUI Airways is een Britse chartermaatschappij en onderdeel van de TUI Group, een van 's werelds toonaangevende reisorganisaties. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 80 bestemmingen over de hele wereld, met een focus op vakantiebestemmingen in Europa, Afrika en Amerika. TUI Airways exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Boeing 737's, 757's en 787's, evenals de milieuvriendelijkere Boeing 737 MAX. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder economy- en premium economy-stoelen, maaltijden en drankjes tijdens de vlucht en entertainmentopties. TUI Airways zet zich in voor duurzaamheid en heeft een reeks initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.

Tropic Air is een regionale luchtvaartmaatschappij gevestigd in Belize die lijnvluchten uitvoert naar verschillende bestemmingen in Belize, Mexico, Guatemala en Honduras. Tropic Air, opgericht in 1979, is uitgegroeid tot de grootste luchtvaartmaatschappij in Belize, met een vloot van meer dan 15 vliegtuigen en meer dan 300 werknemers. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder passagiers- en vrachtvervoer, chartervluchten en rondleidingen. Tropic Air zet zich in voor het bieden van veilige, betrouwbare en betaalbare vliegreizen aan haar klanten en heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor haar uitstekende service en inzet voor duurzaamheid.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

Wizz Air is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Hongarije die vluchten uitvoert naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2003, is snel gegroeid en heeft nu een vloot van meer dan 100 vliegtuigen die meer dan 150 bestemmingen in 44 landen bedienen. Wizz Air staat bekend om zijn no-nonsense benadering van vliegreizen, het aanbieden van lage tarieven en extra kosten in rekening brengen voor aanvullende diensten zoals ingecheckte bagage en maaltijden tijdens de vlucht. De luchtvaartmaatschappij heeft een sterke focus op efficiëntie en kostenbeheersing, waardoor ze enkele van de laagste tarieven in de branche kan aanbieden.

Diensten aan boord Vueling, KLM, Wizz Air van Oostende tot Brussel
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Oostende naar Brussel met plane.
Voorzieningen Vueling KLM Wizz Air Finnair British Airways Aer Lingus Iberia Express ITA Airways Austrian Airlines Air Corsica SunExpress FLYONE Air Arabia Maroc TUI Airways Ryanair Eurowings Aegean Airlines Luxair TAROM Corendon Airlines Brussels Airlines Olympic Air Czech Airlines LOT TAP Portugal Binter Canarias Turkish Airlines Lufthansa Air Europa
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagage check check check cross check check check check check check check check cross check check check check check check check check check check check check cross check check check
food_and_drink Eten en drinken cross cross check cross check check cross check check cross cross cross cross check check cross check check check cross cross cross cross check cross cross check check cross

Oostende tot Brussel CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
7.62kg
Bus
8.16kg
Vlucht
21.76kg
Carpoolen
17.41kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Oostende tot Brussel?
Een vlucht-ticket van Oostende tot Brussel is € 465,33. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 158,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Oostende naar Brussel?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Oostende tot Brussel is € 158,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Oostende en Brussel door vlucht?
Oostende tot Brussel is 108,81 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Oostende en Brussel?
Oostende tot Brussel is gemiddeld 24 uur en 41 min. De snelste optie brengt u echter daar in 6 uur en 20 min.
Welke bedrijven werken van Oostende tot Brussel?
Oostende tot Brussel wordt gedekt door 61 operator(s). U kunt op Virail Vueling, KLM, Wizz Air, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Condor Flugdienst, Dba, Tropic Air, British Airways, Aer Lingus, Iberia Express, Astra Airlines, Air Baltic, ITA Airways, OR, Austrian Airlines, Corendon Dutch Airlines, Air Corsica, SunExpress, Open Skies Consultative Commission, FLYONE, Aero Services Executive, Air Arabia Maroc, Air Senegal International, TUI Airways, Ryanair, Eurowings, Air Fiji, HV, Aegean Airlines, TUI fly Belgium, Luxair, TAROM, Corendon Airlines, easyJet UK, Brussels Airlines, Héli Sécurité Helicopter Airlines, Wasaya Airways, Olympic Air, SAS Braathens, UEPFLY, LATAM Argentina, Swiss International Air Lines, Norwegian Air Sweden, Iberia Airlines, Xr, African Safari Airways, Czech Airlines, Tol-Air Services, LOT, Big Sky Airlines, Futura International Airways, Aero Asia International, Hageland Aviation Services, SkyGreece Airlines, Royal Khmer Airlines, TAP Portugal, Binter Canarias, Turkish Airlines, Lufthansa, Air Europa, Jet2.com diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Oostende naar Brussel?
Oostende naar Brussel heeft gemiddeld 50 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Oostende naar Brussel?
De vroegste vlucht van Oostende tot Brussel vertrekt om 06:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Oostende tot Brussel?
De nieuwste vlucht van Oostende tot Brussel vertrekt om 17:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Oostende tot Brussel?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 158,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Oostende naar Brussel door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Oostende en Brussel is 6 uur en 20 min.
Is er een directe vlucht van Oostende naar Brussel?
Ja, er is een directe vlucht tussen Oostende en Brussel.
Wat is de CO2-uitstoot voor Oostende tot Brussel door vlucht?
De reis van vlucht van Oostende naar Brussel zorgt voor 21.76kg CO2-uitstoot.