Vlucht Klagenfurt - Oostende prijzen vanaf € 337,87

16/06/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Klagenfurt naar Oostende door vlucht

De reis van Klagenfurt naar Oostende door vlucht is 976,42 km en duurt 11 uur en 45 min. Er zijn 2 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 08:15 en de laatste om 11:15. Het is mogelijk om te reizen van Klagenfurt naar Oostende door vlucht voor slechts € 337,87 of zoveel als € 557,35. De beste prijs voor deze reis is € 337,87.

Laagste prijs€ 337,87
Reisduur11 uur en 45 min
Aansluiting per dag2
Laagste prijs€ 337,87
Hoogste prijs€ 557,35
Eerste vertrek08:15
Laatste vertrek11:15
Afstand976,42 km
VertrekKlagenfurt
AankomstOostende
VervoerdersTUI fly Belgium, Austrian AirlinesMeer

Goedkope vlucht-tickets van Klagenfurt tot Oostende
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Klagenfurt tot Oostende.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Klagenfurt naar Oostende, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Klagenfurt naar Oostende te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Klagenfurt naar Oostende

De goedkoopste Klagenfurt - Oostende vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 92,87 als je geluk hebt, of € 182,70 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 295,98 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Oostende te reizen

Als u met het vliegtuig naar Oostende reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Austrian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk, met het hoofdkantoor in Wenen. Het exploiteert lijndiensten naar meer dan 130 bestemmingen wereldwijd, waaronder Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. De luchtvaartmaatschappij is lid van de Star Alliance en heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, waaronder Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 en 777. Austrian Airlines biedt verschillende reisklassen aan, waaronder Economy, Premium Economy en Business Class , met een focus op het bieden van een hoog niveau van service en comfort aan haar passagiers. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder Best Airline Staff in Europe en Best Business Class Catering.

Diensten aan boord Austrian Airlines, Vueling, Eurowings van Klagenfurt tot Oostende
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Klagenfurt naar Oostende met plane.
Voorzieningen Austrian Airlines Vueling Eurowings
wifi Wifi check check check
luggage Bagage check check check
food_and_drink Eten en drinken check cross cross

Klagenfurt tot Oostende CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
68.35kg
Bus
73.23kg
Vlucht
195.28kg
Carpoolen
156.23kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Klagenfurt tot Oostende?
Een vlucht-ticket van Klagenfurt tot Oostende is € 447,61. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 337,87.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Klagenfurt naar Oostende?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Klagenfurt tot Oostende is € 337,87. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Klagenfurt en Oostende door vlucht?
Klagenfurt tot Oostende is 976,42 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Klagenfurt en Oostende?
Klagenfurt tot Oostende is gemiddeld 11 uur en 45 min. De snelste optie brengt u echter daar in 10 uur en 15 min.
Welke bedrijven werken van Klagenfurt tot Oostende?
Klagenfurt tot Oostende wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail TUI fly Belgium, Austrian Airlines, Vueling, Eurowings diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Klagenfurt naar Oostende?
Klagenfurt naar Oostende heeft gemiddeld 2 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Klagenfurt naar Oostende?
De vroegste vlucht van Klagenfurt tot Oostende vertrekt om 08:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Klagenfurt tot Oostende?
De nieuwste vlucht van Klagenfurt tot Oostende vertrekt om 11:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Klagenfurt tot Oostende?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 337,87, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Klagenfurt naar Oostende door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Klagenfurt en Oostende is 10 uur en 15 min.
Is er een directe vlucht van Klagenfurt naar Oostende?
Ja, er is een directe vlucht tussen Klagenfurt en Oostende.
Wat is de CO2-uitstoot voor Klagenfurt tot Oostende door vlucht?
De reis van vlucht van Klagenfurt naar Oostende zorgt voor 195.28kg CO2-uitstoot.