Vlucht Ancona - Luik prijzen vanaf € 153,00

26/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Ancona naar Luik door vlucht

De reis van Ancona naar Luik door vlucht is 986,45 km en duurt 32 uur en 15 min. Er zijn 5 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 07:00 en de laatste om 22:55. Het is mogelijk om te reizen van Ancona naar Luik door vlucht voor slechts € 153,00 of zoveel als € 1.265,00. De beste prijs voor deze reis is € 153,00.

Laagste prijs€ 153,00
Reisduur32 uur en 15 min
Aansluiting per dag5
Laagste prijs€ 153,00
Hoogste prijs€ 1.265,00
Eerste vertrek07:00
Laatste vertrek22:55
Afstand986,45 km
VertrekAncona
AankomstLuik
VervoerdersLufthansa, VoloteaMeer

Vlucht Tickets van Ancona tot Liège

Vertrekdatum
zondag 26 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Ancona tot Liège

Goedkope vlucht-tickets van Ancona tot Luik
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Ancona tot Luik.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Ancona naar Luik, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Ancona naar Luik te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Ancona tot Liège te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Ancona naar Luik

De goedkoopste Ancona - Luik vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 59,74 als je geluk hebt, of € 166,04 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 227,08 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Luik te reizen

Als u met het vliegtuig naar Luik reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Griekenland en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar meer dan 150 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese luchtvaartmarkt, met een vloot van meer dan 60 vliegtuigen en een reputatie voor hoogwaardige service. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd luchtvaartnetwerk dat enkele van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder de Skytrax-prijs voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa voor negen opeenvolgende jaren.

Air Arabia Maroc is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Marokko. Het werd in 2009 opgericht als een joint venture tussen Air Arabia en Marokkaanse investeerders. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar verschillende bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De belangrijkste hub bevindt zich op Mohammed V International Airport in Casablanca. Air Arabia Maroc exploiteert een vloot van moderne Airbus A320-vliegtuigen en biedt een scala aan diensten aan haar passagiers, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en bagagevrijdom. De luchtvaartmaatschappij streeft ernaar haar klanten betaalbare vliegreizen aan te bieden met behoud van hoge normen op het gebied van veiligheid en comfort.

Air Connect is een cloudgebaseerde softwareoplossing die luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid platform biedt voor het beheer van hun activiteiten. Het biedt een scala aan functies, waaronder vluchtplanning, bemanningsbeheer, vliegtuigonderhoud en voorraadbeheer. De software is ontworpen om de activiteiten van luchtvaartmaatschappijen te stroomlijnen, kosten te verlagen en de efficiëntie te verbeteren. Air Connect is zeer aanpasbaar, waardoor luchtvaartmaatschappijen de software kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften. Het is ook schaalbaar, waardoor het geschikt is voor luchtvaartmaatschappijen van elke omvang. De software is toegankelijk vanaf elke plek met een internetverbinding, waardoor het luchtvaartpersoneel gemakkelijk toegang heeft tot informatie en deze in realtime kan bijwerken.

ITA Airways is een nieuwe Italiaanse luchtvaartmaatschappij die in 2021 werd opgericht ter vervanging van het failliete Alitalia. De luchtvaartmaatschappij is eigendom van de Italiaanse overheid en heeft tot doel hoogwaardige diensten aan passagiers te bieden en tegelijkertijd duurzaam en verantwoord toerisme te promoten. ITA Airways is van plan een vloot van moderne vliegtuigen te exploiteren en een scala aan binnenlandse en internationale routes aan te bieden. De luchtvaartmaatschappij heeft zich ook gecommitteerd aan het verminderen van haar impact op het milieu door te investeren in zuinige vliegtuigen en duurzame praktijken toe te passen. ITA Airways zal naar verwachting een sleutelrol spelen in het herstel van de Italiaanse luchtvaartindustrie en bijdragen aan de economische groei van het land.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

Lufthansa CityLine is een regionale luchtvaartmaatschappij gevestigd in München, Duitsland. Het is een dochteronderneming van Lufthansa en voert vluchten uit naar verschillende bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1958 en heeft een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Embraer- en Bombardier-vliegtuigen. Lufthansa CityLine opereert onder het merk Lufthansa Regional en levert feederdiensten naar de belangrijkste hubs van Lufthansa in Frankfurt en München. De luchtvaartmaatschappij biedt ook een frequent flyer-programma genaamd Miles & More, waarmee passagiers mijlen kunnen verdienen en inwisselen bij Lufthansa en haar partnerluchtvaartmaatschappijen.

Pegasus Airlines is een goedkope luchtvaartmaatschappij gevestigd in Turkije. Het werd opgericht in 1990 en begon in 2005. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in 40 landen, voornamelijk in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Pegasus Airlines heeft een vloot van meer dan 80 vliegtuigen, bestaande uit Airbus A320's en Boeing 737's. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder online inchecken, maaltijden aan boord en een loyaliteitsprogramma. Pegasus Airlines staat bekend om zijn betaalbare tarieven en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn klantenservice en operationele efficiëntie.

TUI Airways is een Britse chartermaatschappij en onderdeel van de TUI Group, een van 's werelds toonaangevende reisorganisaties. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar meer dan 80 bestemmingen over de hele wereld, met een focus op vakantiebestemmingen in Europa, Afrika en Amerika. TUI Airways exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Boeing 737's, 757's en 787's, evenals de milieuvriendelijkere Boeing 737 MAX. De luchtvaartmaatschappij biedt een scala aan diensten, waaronder economy- en premium economy-stoelen, maaltijden en drankjes tijdens de vlucht en entertainmentopties. TUI Airways zet zich in voor duurzaamheid en heeft een reeks initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met het hoofdkantoor in Istanbul. Het voert lijnvluchten uit naar meer dan 300 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika, waardoor het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is qua aantal bestemmingen. Turkish Airlines heeft talloze prijzen gewonnen voor haar service, waaronder zes jaar op rij "Best Airline in Europe" van 2011 tot 2016. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een moderne vloot van meer dan 350 vliegtuigen, waaronder Airbus A320's, A330's, A340's, A350's en Boeing 737's, 777's en 787's. Turkish Airlines is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld.

Diensten aan boord Lufthansa, Volotea, FlexFlight van Ancona tot Luik
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Ancona naar Luik met plane.
Voorzieningen Lufthansa Volotea FlexFlight Vueling Air Arabia Maroc KLM Turkish Airlines TUI Airways Albawings SWISS Ryanair Lufthansa CityLine Pegasus Airlines Air Connect Aegean Airlines ITA Airways
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagage check check check check cross check check check cross check check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check cross cross cross cross cross check check cross check check cross check check check check

Ancona tot Luik CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
69.05kg
Bus
73.98kg
Vlucht
197.29kg
Carpoolen
157.83kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Ancona tot Luik?
Een vlucht-ticket van Ancona tot Luik is € 575,00. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 153,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Ancona naar Luik?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Ancona tot Luik is € 153,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Ancona en Luik door vlucht?
Ancona tot Luik is 986,45 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Ancona en Luik?
Ancona tot Luik is gemiddeld 32 uur en 15 min. De snelste optie brengt u echter daar in 21 uur en 35 min.
Welke bedrijven werken van Ancona tot Luik?
Ancona tot Luik wordt gedekt door 21 operator(s). U kunt op Virail Lufthansa, Volotea, Air Senegal International, FlexFlight, Vueling, Air Arabia Maroc, KLM, easyJet UK, Turkish Airlines, TUI Airways, Albawings, SWISS, Air Fiji, Ryanair, Aero Services Executive, Lufthansa CityLine, Pegasus Airlines, Air Connect, Aegean Airlines, Wizz Air Malta, ITA Airways, TUI fly Belgium diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Ancona naar Luik?
Ancona naar Luik heeft gemiddeld 5 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Ancona naar Luik?
De vroegste vlucht van Ancona tot Luik vertrekt om 07:00. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Ancona tot Luik?
De nieuwste vlucht van Ancona tot Luik vertrekt om 22:55. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Ancona tot Luik?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 153,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Ancona naar Luik door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Ancona en Luik is 21 uur en 35 min.
Is er een directe vlucht van Ancona naar Luik?
Ja, er is een directe vlucht tussen Ancona en Luik.
Wat is de CO2-uitstoot voor Ancona tot Luik door vlucht?
De reis van vlucht van Ancona naar Luik zorgt voor 197.29kg CO2-uitstoot.