Vlucht Dublin - Oostende prijzen vanaf € 111,40

26/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Dublin naar Oostende door vlucht

De reis van Dublin naar Oostende door vlucht is 666,07 km en duurt 20 uur en 57 min. Er zijn 10 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:35 en de laatste om 23:59. Het is mogelijk om te reizen van Dublin naar Oostende door vlucht voor slechts € 111,40 of zoveel als € 1.080,06. De beste prijs voor deze reis is € 111,40.

Laagste prijs€ 111,40
Reisduur20 uur en 57 min
Aansluiting per dag10
Laagste prijs€ 111,40
Hoogste prijs€ 1.080,06
Eerste vertrek05:35
Laatste vertrek23:59
Afstand666,07 km
VertrekDublin
AankomstOostende
VervoerdersNorwegian, Air MoldovaMeer

Goedkope vlucht-tickets van Dublin tot Oostende
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Dublin tot Oostende.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Dublin naar Oostende, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Dublin naar Oostende te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope vliegtickets te boeken van Dublin naar Oostende

De goedkoopste Dublin - Oostende vliegtickets zijn te vinden voor slechts € 22,98 als je geluk hebt, of € 139,51 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 366,50 kosten.

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Oostende te reizen

Als u met het vliegtuig naar Oostende reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Aegean Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij in Griekenland en voert zowel binnenlandse als internationale vluchten uit naar meer dan 150 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese luchtvaartmarkt, met een vloot van meer dan 60 vliegtuigen en een reputatie voor hoogwaardige service. Aegean Airlines is lid van de Star Alliance, een wereldwijd luchtvaartnetwerk dat enkele van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen omvat. De luchtvaartmaatschappij heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klantenservice, waaronder de Skytrax-prijs voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa voor negen opeenvolgende jaren.

Air Europa is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 1986. Het is lid van de SkyTeam-alliantie en voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Amerika, Afrika en Azië. De belangrijkste hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en het heeft ook secundaire hubs op de luchthaven van Palma de Mallorca en de luchthaven Tenerife Noord. Air Europa exploiteert een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330's en Embraer E195's. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd SUMA.

Air Moldova is de nationale luchtvaartmaatschappij van Moldavië, met het hoofdkantoor in Chisinau. Het werd opgericht in 1993 en voert lijnvluchten uit naar bestemmingen in Europa, Rusland en het Midden-Oosten. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bestaat uit Airbus A319- en Embraer E190-vliegtuigen. Air Moldova biedt zowel economy- als businessclass-zitplaatsen, evenals een frequent flyer-programma genaamd "Club One". De luchtvaartmaatschappij heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen, waaronder Turkish Airlines en Air France. Air Moldova zet zich in voor het leveren van veilige en betrouwbare luchtvervoersdiensten aan haar passagiers en heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor haar klantenservice.

British Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk, met het hoofdkantoor in Londen. Het is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa en voert vluchten uit naar meer dan 180 bestemmingen wereldwijd. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1974 en is sindsdien uitgegroeid tot een grote speler in de luchtvaartindustrie. British Airways staat bekend om haar hoogwaardige service, comfortabele stoelen en uitgebreide routenetwerk. De luchtvaartmaatschappij exploiteert een vloot van meer dan 250 vliegtuigen, waaronder de Airbus A380 en Boeing 787 Dreamliner. British Airways is lid van luchtvaartalliantie Oneworld en heeft codeshare-overeenkomsten met verschillende andere luchtvaartmaatschappijen.

Lufthansa is een Duitse luchtvaartmaatschappij en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Het werd opgericht in 1953 en voert vluchten uit naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is lid van de Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. De luchtvaartmaatschappij heeft een vloot van meer dan 300 vliegtuigen, waaronder Airbus- en Boeing-vliegtuigen. Lufthansa biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, Wi-Fi en een frequent flyer-programma genaamd Miles & More. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar hoogwaardige service en heeft talloze prijzen gewonnen voor haar klanttevredenheid en veiligheidsnormen.

Diensten aan boord Norwegian, Air Moldova, Jet2 van Dublin tot Oostende
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Dublin naar Oostende met plane.
Voorzieningen Norwegian Air Moldova Jet2 Binter Canarias Iberia Air Europa Easyjet Aer Lingus Aegean Airlines Lufthansa Vueling FLYONE Iberia Express British Airways Ryanair
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagage check check check cross check check check check check check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken cross cross check cross check cross check check check check cross cross cross check check

Dublin tot Oostende CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
46.62kg
Bus
49.96kg
Vlucht
133.21kg
Carpoolen
106.57kg

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Dublin tot Oostende?
Een vlucht-ticket van Dublin tot Oostende is € 340,29. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 111,40.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Dublin naar Oostende?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Dublin tot Oostende is € 111,40. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Dublin en Oostende door vlucht?
Dublin tot Oostende is 666,07 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Dublin en Oostende?
Dublin tot Oostende is gemiddeld 20 uur en 57 min. De snelste optie brengt u echter daar in 8 uur en 5 min.
Welke bedrijven werken van Dublin tot Oostende?
Dublin tot Oostende wordt gedekt door 16 operator(s). U kunt op Virail Norwegian, Air Moldova, Jet2, Binter Canarias, Iberia, Air Europa, Easyjet, TUI fly Belgium, Aer Lingus, Aegean Airlines, Lufthansa, Vueling, FLYONE, TAP Air Portugal, Iberia Express, British Airways, Ryanair diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Dublin naar Oostende?
Dublin naar Oostende heeft gemiddeld 10 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Dublin naar Oostende?
De vroegste vlucht van Dublin tot Oostende vertrekt om 05:35. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Dublin tot Oostende?
De nieuwste vlucht van Dublin tot Oostende vertrekt om 23:59. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Dublin tot Oostende?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is € 111,40, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Dublin naar Oostende door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Dublin en Oostende is 8 uur en 5 min.
Is er een directe vlucht van Dublin naar Oostende?
Ja, er is een directe vlucht tussen Dublin en Oostende.
Wat is de CO2-uitstoot voor Dublin tot Oostende door vlucht?
De reis van vlucht van Dublin naar Oostende zorgt voor 133.21kg CO2-uitstoot.