Trein Luik - Hasselt prijzen vanaf 11,30€

Start van
11,30€
Ontdekken

Luik naar Hasselt door trein

De reis van Luik naar Hasselt door trein is 36,8 km en duurt 1 uur. Er zijn 16 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:37 en de laatste om 23:05. Het is mogelijk om te reizen van Luik naar Hasselt door trein voor slechts 11,30€ of zoveel als 59,99€. De beste prijs voor deze reis is 11,30€.

Beste prijs 11,30€
Reisduur 1 uur
Aansluiting per dag 16
Laagste prijs 11,30€
Hoogste prijs 59,99€
Eerste vertrek 05:37
Laatste vertrek 23:05
Afstand 36,8 km
Vertrek Luik
Aankomst Hasselt
Vervoerders Regional, Ic,

Trein Tickets van Luik tot Hasselt

  Oct 04
  Meer
  17°
  Oct 05
  Meer
  18°
  Oct 06
  Meer
  20°
  Oct 07
  Meer
  21°
  Oct 08
  Meer
  21°
  Oct 09
  Meer
  20°
  Oct 10
  Meer
  21°
  Oct 11
  Meer
  21°
  Oct 12
  Meer
  19°
  Oct 13
  Meer
  18°
  Oct 14
  Meer
  16°
  Oct 15
  Meer
  15°
  Oct 16
  Meer
  15°
  Oct 17
  Meer
  16°
  Oct 18
  Meer
  15°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
17°

Treinen van Luik naar Hasselt

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Luik naar Hasselt.

Het traject van Luik naar Hasselt wordt dagelijks gereden door 22 treinen vertrekkend van naar het station in Liege-guillemins naar in de stations in Hasselt.

De gemiddelde reisduur bedraagt 1 uur 22 min. De eerste trein vertrekt om 04:37. De laatste trein vertrekt om 17:28.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Luik tot Hasselt
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Luik tot Hasselt.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Luik naar Hasselt, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Luik naar Hasselt te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Luik naar Hasselt

De goedkoopste Luik - Hasselt treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 8€ als je geluk hebt, of 10€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 12€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Hasselt te reizen

Als u met de trein naar Hasselt reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

FlixBus, een langeafstandsbusmaatschappij, is actief in zowel Europa als de Verenigde Staten. Opgericht in 2013, is het uitgegroeid tot een van de grootste busmaatschappijen in Europa, met verbindingen naar meer dan 2.500 bestemmingen in 30 landen. FlixBus is afkomstig uit Duitsland en heeft zich snel uitgebreid naar buurlanden, waaronder Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland en Kroatië, terwijl het ook regelmatige diensten aanbiedt naar Noorwegen, Spanje en Engeland. Met betaalbare tarieven en comfortabele voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, stopcontacten en toiletten aan boord, biedt FlixBus een handige en plezierige reiservaring.

Tickettypes en faciliteiten van Luik tot Hasselt

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Thalys en DB - Intercity wanneer u van Luik naar Hasselt reist.

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord Regional, DB - Intercity en Thalys van Luik tot Hasselt
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Luik naar Hasselt met trein.
Voorzieningen Regional DB - Intercity Thalys FlixBus
Stiltezone
Wifi
Stopcontacten
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Slaper
Bagage

Luik tot Hasselt CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.6kg
Bus
4.0kg
Vlucht
159.3kg
Carpoolen
15.4kg
Wat is de CO2-uitstoot van Luik tot Hasselt met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Luik en Hasselt is 0.6kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Luik en Hasselt? Door de trein te nemen tussen Luik en Hasselt bespaar je 158.7kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 3.4kg vs de bus en 14.8kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Luik tot Hasselt?
Een trein-ticket van Luik tot Hasselt is 17,04€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 11,30€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Luik naar Hasselt?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Luik tot Hasselt is 11,30€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Luik en Hasselt door trein?
Luik tot Hasselt is 36,8 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Luik en Hasselt?
Luik tot Hasselt is gemiddeld 1 uur 46 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur.
Welke bedrijven werken van Luik tot Hasselt?
Luik tot Hasselt wordt gedekt door 5 operator(s). U kunt op Virail Regional, Ic, DB - Intercity, Thalys, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Luik naar Hasselt?
Luik naar Hasselt heeft gemiddeld 16 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Luik naar Hasselt?
De vroegste trein van Luik tot Hasselt vertrekt om 05:37. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Luik tot Hasselt?
De nieuwste trein van Luik tot Hasselt vertrekt om 23:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Luik tot Hasselt?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 11,30€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Luik naar Hasselt gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Luik om naar Hasselt te gaan. Je kunt gaan van Liege-guillemins en je kunt aankomen op Hasselt.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Luik naar Hasselt?
Er zijn gemiddeld 2 van Luik om naar Hasselt te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Luik naar Hasselt door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Luik en Hasselt is 1 uur.
Is er een directe trein van Luik naar Hasselt?
Ja, er is een directe trein tussen Luik en Hasselt.
Wat is de CO2-uitstoot voor Luik tot Hasselt door trein?
De reis van trein van Luik naar Hasselt zorgt voor 0.6kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Luik

Weekendjes weg van Luik

Internationale routes van Luik en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Luik

Belangrijkste trajecten naarHasselt

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten