Trein Oberaudorf - München prijzen vanaf € 8,40

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Oberaudorf naar München door trein

De reis van Oberaudorf naar München door trein is 70,36 km en duurt 1 uur en 13 min. Er zijn 67 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:09 en de laatste om 23:08. Het is mogelijk om te reizen van Oberaudorf naar München door trein voor slechts € 8,40 of zoveel als € 29,10. De beste prijs voor deze reis is € 8,40.

Laagste prijs€ 8,40
Reisduur1 uur en 13 min
Aansluiting per dag67
Laagste prijs€ 8,40
Hoogste prijs€ 29,10
Eerste vertrek00:09
Laatste vertrek23:08
Afstand70,36 km
VertrekOberaudorf
AankomstMünchen
VervoerdersBayerische Regiobahn, WESTbahnMeer

Trein Tickets van Oberaudorf tot Munich

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Oberaudorf tot Munich

Goedkope trein-tickets van Oberaudorf tot München
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Oberaudorf tot München.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Oberaudorf naar München, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Oberaudorf naar München te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Oberaudorf tot Munich te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Oberaudorf naar München

De goedkoopste Oberaudorf - München treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 8,40 als je geluk hebt, of € 10,53 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 20,90 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar München te reizen

Als u met de trein naar München reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Bayerische Regiobahn (BRB) is een regionale spoorwegmaatschappij gevestigd in Beieren, Duitsland. Het exploiteert passagiersdiensten op verschillende lijnen in de regio, waaronder de lijn München-Augsburg, de lijn München-Landshut-Regensburg en de lijn München-Mühldorf-Simbach. BRB werd in 2008 opgericht als dochteronderneming van Transdev Germany en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Beierse spoormarkt. Het bedrijf exploiteert een vloot van moderne treinen, waaronder elektrische treinstellen en dieseltreinstellen, en heeft de reputatie betrouwbare en efficiënte diensten aan zijn klanten te leveren. BRB zet zich in voor duurzaam transport en heeft een aantal maatregelen geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.

Eurocity (EC)-treinen zijn speciaal ontworpen voor korte en lange afstanden en verbinden grote steden in verschillende Europese landen als onderdeel van de uitgebreide internationale treindiensten. Eurocity (EC) treinen worden geëxploiteerd door een aantal nationale spoorwegmaatschappijen in heel Europa, waaronder Deutsche Bahn (Duitsland), SNCF (Frankrijk), Trenitalia (Italië), SBB (Zwitserland) en ÖBB (Oostenrijk). De dienst Eurocity (EC) biedt regelmatige dienstregelingen en gemakkelijke verbindingen tussen prominente steden zoals Parijs, Berlijn, Milaan en Wenen.

WestBahn is een spoorwegmaatschappij die actief is in Oostenrijk, voornamelijk op de westelijke spoorlijn tussen Wenen en Salzburg. Het werd opgericht in 2008 en richt zich op comfort en klantplezier tijdens het aanbieden van regelmatige passagierstreindiensten. WestBahn exploiteert een vloot van moderne treinen die zijn uitgerust met gratis wifi, stopcontacten en airconditioning.

Tickettypes en faciliteiten van Oberaudorf tot München

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van EuroCity en WESTbahn wanneer u van Oberaudorf naar München reist.

Second Class

Met de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn garandeert een tweedeklasticket u een goedkopere reis. Tijdens uw reis heeft u toegang tot basisvoorzieningen zoals stopcontacten, airconditioning en een barrijtuig.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Als u uw reiservaring op een rustigere plek wilt verbeteren met extra diensten zoals verstelbare stoelen, meer beenruimte, cateringservice en stoelkeuze, kunt u kiezen voor eersteklas tickets in de Eurocity-treinen van Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard Class

Een standaardticket is een soort ticket voor de tweede klasse.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Comfort Class

Comfort ticket is een soort ticket voor de tweede klasse, maar biedt meer voorzieningen dan het Standaard ticket, zoals meer beenruimte. Ook de zitplaatsreservering is inbegrepen.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

Een eersteklas ticket biedt flexibiliteit en extra comfort, zowel qua reservering als qua voorzieningen.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn voegt geleidelijk gratis WiFi toe aan hun EC-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De EC-treinen van DB zijn voorzien van onlangs bijgewerkte rijtuigen die zijn uitgerust met stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
In de DB Eurocity-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst helpt bij het in- en uitstappen en bij treinovergangen. Bovendien staat het personeel klaar om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden om een vlotte reis te garanderen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Op EC-treinen kunt u dineren in het restaurant aan boord of een snelle hap nemen in de bistro. First Class-passagiers ontvangen gratis maaltijden op hun zitplaats. DB biedt diverse, lokaal geproduceerde voedselopties, waaronder vegetarische en veganistische keuzes.
air_con Airconditioning open icon close icon
De EC-treinen van DB beschikken nu over gemoderniseerde rijtuigen met airconditioning.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
In de WESTbahn-treinen is elke eetgelegenheid uitgerust met een stopcontact van 220 V.
wifi Wifi open icon close icon
Geniet van ononderbroken online connectiviteit met WiFi beschikbaar op alle WESTbahn-reizen tussen Wenen en Salzburg.
luggage Bagage open icon close icon
Hoewel er geen specifieke limiet geldt voor de hoeveelheid bagage die u aan boord kunt meenemen, kan er een toeslag van € 5 in rekening worden gebracht voor grote bagage of voor het meenemen van een derde stuk bagage. Deze beslissing is ter beoordeling van het personeel aan boord.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
In Oostenrijk zorgt het lagevloerontwerp van de WESTbahn voor een barrièrevrije toegang. In bepaalde stations in München verschillen de perronhoogten echter, dus een oprit in rijtuig 14 helpt bij het instappen. Dit rijtuig, ideaal voor mensen met mobiliteitsproblemen, beschikt over bredere gangpaden, twee te reserveren rolstoelplaatsen en een nabijgelegen toilet met toegankelijkheidsvoorzieningen.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
WESTbahn-treinen zijn voorzien van WESTcafés met zitplaatsen en verkoopautomaten met een scala aan snacks en dranken. Terwijl de service aan boord in WESTbahn PLUS inclusief is, zorgen stewards in andere secties voor verfrissingen, afhankelijk van de bezetting en omstandigheden van de trein.
air_con Airconditioning open icon close icon
Elke touringcar biedt het comfort van airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Je kunt je fiets meenemen in de WESTbahn-treinen door een plek te reserveren voor € 4,90-€ 9,90, afhankelijk van het traject. Zonder reservering kost het aan boord € 5,10 extra, afhankelijk van beschikbaarheid. Voor kinderfietsen moet worden betaald, maar opgevouwen e-scooters rijden gratis als ze goed worden opgeborgen. Houd er rekening mee dat tandems en bromfietsen niet zijn toegestaan en dat bij sommige veelgevraagde treinverbindingen fietsreserveringen mogelijk zijn uitgesloten.
Diensten aan boord Bayerische Regiobahn, WESTbahn, EuroCity van Oberaudorf tot München
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Oberaudorf naar München met train.
Voorzieningen Bayerische Regiobahn WESTbahn EuroCity DB - Intercity
quiet_zone Stiltezone check check check cross
wifi Wifi check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check
accessibility Toegankelijkheid check check check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check check
air_con Airconditioning check check check cross
bicycle Fiets check check check cross
sleeper_couchette Slaper check check check cross
luggage Bagage cross check check check

Oberaudorf tot München CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.93kg
Bus
5.28kg
Vlucht
14.07kg
Carpoolen
11.26kg
Wat is de CO2-uitstoot van Oberaudorf tot München met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Oberaudorf en München is 4.93kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Oberaudorf en München? Door de trein te nemen tussen Oberaudorf en München bespaar je 9.14kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.35kg vs de bus en 6.33kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Oberaudorf tot München?
Een trein-ticket van Oberaudorf tot München is € 22,33. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 8,40.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Oberaudorf naar München?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Oberaudorf tot München is € 8,40. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Oberaudorf en München door trein?
Oberaudorf tot München is 70,36 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Oberaudorf en München?
Oberaudorf tot München is gemiddeld 1 uur en 13 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 2 min.
Welke bedrijven werken van Oberaudorf tot München?
Oberaudorf tot München wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Bayerische Regiobahn, WESTbahn, EuroCity, DB - Intercity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Oberaudorf naar München?
Oberaudorf naar München heeft gemiddeld 67 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Oberaudorf naar München?
De vroegste trein van Oberaudorf tot München vertrekt om 00:09. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Oberaudorf tot München?
De nieuwste trein van Oberaudorf tot München vertrekt om 23:08. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Oberaudorf tot München?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 8,40, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Oberaudorf naar München?
Er zijn gemiddeld 13 van Oberaudorf om naar München te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Oberaudorf naar München door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Oberaudorf en München is 1 uur en 2 min.
Is er een directe trein van Oberaudorf naar München?
Ja, er is een directe trein tussen Oberaudorf en München.
Wat is de CO2-uitstoot voor Oberaudorf tot München door trein?
De reis van trein van Oberaudorf naar München zorgt voor 4.93kg CO2-uitstoot.