Trein Barcelona - Salou prijzen vanaf € 8,80

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 8,80

Barcelona naar Salou door trein

De reis van Barcelona naar Salou door trein is 91,99 km en duurt 1 uur en 19 min. Er zijn 5 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 08:03 en de laatste om 17:30. Het is mogelijk om te reizen van Barcelona naar Salou door trein voor slechts € 8,80 of zoveel als € 9,37. De beste prijs voor deze reis is € 8,80.

Laagste prijs€ 8,80
Reisduur1 uur en 19 min
Aansluiting per dag5
Laagste prijs€ 8,80
Hoogste prijs€ 9,37
Eerste vertrek08:03
Laatste vertrek17:30
Afstand91,99 km
VertrekBarcelona
AankomstSalou
VervoerdersRenfe REGIONAL EXPRESS

Trein Tickets van Barcelona tot Salou

Vertrekdatum
zaterdag 20 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Barcelona tot Salou

Goedkope trein-tickets van Barcelona tot Salou
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Barcelona tot Salou.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Barcelona naar Salou, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Barcelona naar Salou te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Barcelona tot Salou te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 8,80 tot € 11,48, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 23% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Barcelona naar Salou

De goedkoopste Barcelona - Salou treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 8,87 als je geluk hebt, of € 9,20 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 12,11 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Salou te reizen

Als u met de trein naar Salou reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Barcelona tot Salou CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
6.44kg
Bus
6.9kg
Vlucht
18.4kg
Carpoolen
14.72kg
Wat is de CO2-uitstoot van Barcelona tot Salou met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Barcelona en Salou is 6.44kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Barcelona en Salou? Door de trein te nemen tussen Barcelona en Salou bespaar je 11.96kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.46kg vs de bus en 8.28kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Barcelona tot Salou?
Een trein-ticket van Barcelona tot Salou is € 8,97. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 8,80.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Barcelona naar Salou?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Barcelona tot Salou is € 8,80. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Barcelona en Salou door trein?
Barcelona tot Salou is 91,99 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Barcelona en Salou?
Barcelona tot Salou is gemiddeld 1 uur en 19 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 15 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Barcelona naar Salou?
Barcelona naar Salou heeft gemiddeld 5 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Barcelona naar Salou?
De vroegste trein van Barcelona tot Salou vertrekt om 08:03. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Barcelona tot Salou?
De nieuwste trein van Barcelona tot Salou vertrekt om 17:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Barcelona tot Salou?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 8,80, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Barcelona naar Salou?
Er zijn gemiddeld 5 van Barcelona om naar Salou te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Barcelona naar Salou door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Barcelona en Salou is 1 uur en 15 min.
Is er een directe trein van Barcelona naar Salou?
Ja, er is een directe trein tussen Barcelona en Salou.
Wat is de CO2-uitstoot voor Barcelona tot Salou door trein?
De reis van trein van Barcelona naar Salou zorgt voor 6.44kg CO2-uitstoot.