Vlucht Oostende - Eskisehir prijzen vanaf 64€

Start van
64€
Ontdekken

Oostende naar Eskisehir door vlucht

De reis van Oostende naar Eskisehir door vlucht is 2.478,0 km en duurt 3 uur 55 min. Er zijn 4 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 17:30 en de laatste om 17:45. Het is mogelijk om te reizen van Oostende naar Eskisehir door vlucht voor slechts 64€ of zoveel als 409€. De beste prijs voor deze reis is 64€.

Beste prijs 64€
Reisduur 3 uur 55 min
Aansluiting per dag 4
Laagste prijs 64€
Hoogste prijs 409€
Eerste vertrek 17:30
Laatste vertrek 17:45
Afstand 2.478,0 km
Vertrek Oostende
Aankomst Eskisehir
Vervoerders Brussels Airlines, Vueling,

Vlucht Tickets van Oostende tot Eskisehir

  Oct 04
  Meer
  18°
  Oct 05
  Meer
  18°
  Oct 06
  Meer
  19°
  Oct 07
  Meer
  20°
  Oct 08
  Meer
  20°
  Oct 09
  Meer
  21°
  Oct 10
  Meer
  21°
  Oct 11
  Meer
  21°
  Oct 12
  Meer
  20°
  Oct 13
  Meer
  17°
  Oct 14
  Meer
  16°
  Oct 15
  Meer
  16°
  Oct 16
  Meer
  17°
  Oct 17
  Meer
  17°
  Oct 18
  Meer
  15°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
18°

Vlucht van Oostende naar Eskisehir

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle vluchten van Oostende naar Eskisehir.

Het traject van Oostende naar Eskisehir wordt dagelijks verzorgd door 4 vluchten vertrekkend van van de luchthavens Ostende-bruges, Ostend Bruges International Airport naar in de luchthavens Anadolu University, Eskişehir.

De gemiddelde reisduur is 28 uur 48 min. De eerst vlucht vertrekt om 16:30. De laatste vlucht vertrekt om 16:45.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Oostende tot Eskisehir
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Oostende tot Eskisehir.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Oostende naar Eskisehir, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Oostende naar Eskisehir te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Vind de beste dag om met het vliegtuig naar Eskisehir te reizen

Als u met het vliegtuig naar Eskisehir reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Air Europa is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 1986. Het is lid van de SkyTeam-alliantie en voert vluchten uit naar meer dan 50 bestemmingen in Europa, Amerika, Afrika en Azië. De belangrijkste hub van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en het heeft ook secundaire hubs op de luchthaven van Palma de Mallorca en de luchthaven Tenerife Noord. Air Europa exploiteert een vloot van meer dan 50 vliegtuigen, waaronder Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330's en Embraer E195's. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder entertainment tijdens de vlucht, wifi en een loyaliteitsprogramma genaamd SUMA.

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België, met hoofdkantoor in Brussel. Het voert vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in Europa, Afrika, Noord-Amerika en Azië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2006 en is lid van de Star Alliance. Brussels Airlines staat bekend om haar hoogwaardige service, moderne vloot en inzet voor duurzaamheid. Het biedt een scala aan reisklassen, waaronder Economy, Business en Premium Economy. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een loyaliteitsprogramma genaamd Miles & More, waarmee passagiers mijlen kunnen verdienen en inwisselen voor vluchten, upgrades en andere beloningen. Brussels Airlines is een dochteronderneming van Lufthansa Group.

Corendon Airlines is een Turkse vrijetijdsluchtvaartmaatschappij die is opgericht in 2004. De luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar verschillende bestemmingen in Europa, Afrika en Azië, met een focus op vakantiebestemmingen. Corendon Airlines beschikt over een vloot moderne vliegtuigen, waaronder Boeing 737-800 en Airbus A320 vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij biedt haar passagiers een scala aan diensten, waaronder maaltijden tijdens de vlucht, entertainment en comfortabele stoelen. Corendon Airlines zet zich in voor veilige en betrouwbare vliegreizen en heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor haar hoge servicestandaard. De luchtvaartmaatschappij is onderdeel van de Corendon Groep, waartoe ook een touroperator en enkele hotels behoren.

Diensten aan boord Brussels Airlines, Vueling en Air Europa van Oostende tot Eskisehir
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Oostende naar Eskisehir met vlucht.
Voorzieningen Brussels Airlines Vueling Air Europa Ryanair Corendon Airlines
Wifi
Bagage
Eten en drinken

Oostende tot Eskisehir CO2-uitstoot door Vlucht

Ecology
Trein
9.8kg
Bus
64.8kg
Vlucht
2,593.1kg
Carpoolen
250.1kg

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een vlucht-ticket van Oostende tot Eskisehir?
Een vlucht-ticket van Oostende tot Eskisehir is 313,50€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 64€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Oostende naar Eskisehir?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Oostende tot Eskisehir is 64€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Oostende en Eskisehir door vlucht?
Oostende tot Eskisehir is 2.478,0 km.
Hoe lang duurt de vlucht tussen Oostende en Eskisehir?
Oostende tot Eskisehir is gemiddeld 28 uur 48 min. De snelste optie brengt u echter daar in 3 uur 55 min.
Welke bedrijven werken van Oostende tot Eskisehir?
Oostende tot Eskisehir wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail Brussels Airlines, Vueling, Air Europa, Ryanair, Corendon Airlines, TUI fly Belgium diensten op deze route vinden.
Hoeveel vlucht per dag gaan van Oostende naar Eskisehir?
Oostende naar Eskisehir heeft gemiddeld 4 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste vlucht van Oostende naar Eskisehir?
De vroegste vlucht van Oostende tot Eskisehir vertrekt om 17:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste vlucht van Oostende tot Eskisehir?
De nieuwste vlucht van Oostende tot Eskisehir vertrekt om 17:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Oostende tot Eskisehir?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste vlucht-ticket dat we hebben gevonden is 64€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Oostende naar Eskisehir gaan?
Er zijn 2 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Oostende om naar Eskisehir te gaan. Je kunt gaan van Ostende-bruges, Ostend Bruges International Airport en je kunt aankomen op Anadolu University, Eskişehir.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Oostende naar Eskisehir?
Er zijn gemiddeld 1 van Oostende om naar Eskisehir te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Oostende naar Eskisehir door vlucht?
De snelste reistijd met vlucht tussen Oostende en Eskisehir is 3 uur 55 min.
Is er een directe vlucht van Oostende naar Eskisehir?
Ja, er is een directe vlucht tussen Oostende en Eskisehir.
Wat is de CO2-uitstoot voor Oostende tot Eskisehir door vlucht?
De reis van vlucht van Oostende naar Eskisehir zorgt voor 2,593.1kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox