Trein Londen - Blackpool prijzen vanaf € 40,05

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Meer
Meer
Meer

Londen naar Blackpool door trein

De reis van Londen naar Blackpool door trein is 325 km en duurt 4 uur en 33 min. Er zijn 28 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 06:37 en de laatste om 21:39. Het is mogelijk om te reizen van Londen naar Blackpool door trein voor slechts € 40,05 of zoveel als € 94,60. De beste prijs voor deze reis is € 40,05.

Laagste prijs€ 40,05
Reisduur4 uur en 33 min
Aansluiting per dag28
Laagste prijs€ 40,05
Hoogste prijs€ 94,60
Eerste vertrek06:37
Laatste vertrek21:39
Afstand325 km
VertrekLonden
AankomstBlackpool
VervoerdersNorthern Rail, TransPennine ExpressMeer

Trein Tickets van London tot Blackpool

Vertrekdatum
donderdag 23 mei 2024

Vergelijk prijzen en tickets van London tot Blackpool

Goedkope trein-tickets van Londen tot Blackpool
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Londen tot Blackpool.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Londen naar Blackpool, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Londen naar Blackpool te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van London tot Blackpool te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 33,66 tot € 86,27, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 61% op uw reis te besparen!

Vind de beste dag om met de trein naar Blackpool te reizen

Als u met de trein naar Blackpool reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

East Midlands Railway is een treinexploitant die passagiersdiensten aanbiedt in de regio East Midlands in Engeland. Het werd opgericht in 2019 en nam de franchise over die voorheen werd beheerd door East Midlands Trains. Het bedrijf exploiteert diensten op routes, waaronder London St Pancras naar Sheffield, Nottingham naar Liverpool en Norwich naar Liverpool. East Midlands Railway exploiteert ook lokale diensten binnen de East Midlands, die steden als Derby, Leicester en Lincoln met elkaar verbinden.

Northern is een treinexploitant die passagiersdiensten aanbiedt in het noorden van Engeland. Northern is eigendom van Northern Trains Ltd, een divisie van "DOHL", de publieke houdstermaatschappij van het Department of Transportation. Het is eigendom van Arriva UK Trains en biedt elke weekdag meer dan 2.500 diensten aan in steden als Manchester, Liverpool, Leeds en Newcastle.

TransPennine Express is een treinexploitant in het Verenigd Koninkrijk die intercitytreindiensten aanbiedt in Noord-Engeland en Schotland. Het bedrijf exploiteert diensten tussen grote steden zoals Manchester, Liverpool, Leeds, Newcastle, Edinburgh en Glasgow. Transpennine Express biedt een scala aan ticketopties, waaronder vooraf gekochte tickets, tickets buiten het seizoen en flexibele tickets. Het bedrijf biedt ook faciliteiten aan boord, zoals gratis wifi, stopcontacten en versnaperingen.

Diensten aan boord Northern Rail, East Midlands Railway, Avanti West Coast van Londen tot Blackpool
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Londen naar Blackpool met train.
Voorzieningen Northern Rail East Midlands Railway Avanti West Coast
quiet_zone Stiltezone check check check
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check cross
food_and_drink Eten en drinken check check check

Londen tot Blackpool CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
22.75kg
Bus
24.37kg
Vlucht
65kg
Carpoolen
52kg
Wat is de CO2-uitstoot van Londen tot Blackpool met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Londen en Blackpool is 22.75kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Londen en Blackpool? Door de trein te nemen tussen Londen en Blackpool bespaar je 42.25kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.62kg vs de bus en 29.25kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Londen tot Blackpool?
Een trein-ticket van Londen tot Blackpool is € 84,95. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 40,05.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Londen naar Blackpool?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Londen tot Blackpool is € 40,05. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Londen en Blackpool door trein?
Londen tot Blackpool is 325 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Londen en Blackpool?
Londen tot Blackpool is gemiddeld 4 uur en 33 min. De snelste optie brengt u echter daar in 3 uur en 37 min.
Welke bedrijven werken van Londen tot Blackpool?
Londen tot Blackpool wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Northern Rail, TransPennine Express, East Midlands Railway, Avanti West Coast diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Londen naar Blackpool?
Londen naar Blackpool heeft gemiddeld 28 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Londen naar Blackpool?
De vroegste trein van Londen tot Blackpool vertrekt om 06:37. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Londen tot Blackpool?
De nieuwste trein van Londen tot Blackpool vertrekt om 21:39. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Londen tot Blackpool?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 40,05, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Londen naar Blackpool door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Londen en Blackpool is 3 uur en 37 min.
Is er een directe trein van Londen naar Blackpool?
Ja, er is een directe trein tussen Londen en Blackpool.
Wat is de CO2-uitstoot voor Londen tot Blackpool door trein?
De reis van trein van Londen naar Blackpool zorgt voor 22.75kg CO2-uitstoot.