Trein Londen - Edinburgh prijzen vanaf € 43,46

18/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 110,05
Morgen € 75,82
2 dagen € 92,31
3 dagen € 82,14

Londen naar Edinburgh door trein

De reis van Londen naar Edinburgh door trein is 534,66 km en duurt 4 uur en 48 min. Er zijn 28 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:31 en de laatste om 23:45. Het is mogelijk om te reizen van Londen naar Edinburgh door trein voor slechts € 43,46 of zoveel als € 758,73. De beste prijs voor deze reis is € 43,46.

Laagste prijs€ 43,46
Reisduur4 uur en 48 min
Aansluiting per dag28
Laagste prijs€ 43,46
Hoogste prijs€ 758,73
Eerste vertrek05:31
Laatste vertrek23:45
Afstand534,66 km
VertrekLonden
AankomstEdinburgh
VervoerdersLondon North Eastern Railway, Grand CentralMeer

Trein Tickets van London tot Edinburgh

Vertrekdatum
donderdag 18 jul 2024

Vergelijk prijzen en tickets van London tot Edinburgh

Goedkope trein-tickets van Londen tot Edinburgh
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Londen tot Edinburgh.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Londen naar Edinburgh, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Londen naar Edinburgh te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van London tot Edinburgh te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 46,32 tot € 84,23, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 45% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Londen naar Edinburgh

De goedkoopste Londen - Edinburgh treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 48,56 als je geluk hebt, of € 62,35 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 66,52 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Edinburgh te reizen

Als u met de trein naar Edinburgh reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Caledonian Sleeper is een treindienst die 's nachts tussen Londen en Schotland rijdt. Het biedt een scala aan accommodatiemogelijkheden, waaronder privécabines met eigen badkamer, evenals gedeelde slaapplaatsen voor prijsbewuste reizigers. De trein beschikt ook over een lounge-rijtuig en een restauratierijtuig, waar lokaal geproduceerd eten en drinken wordt geserveerd.

London North Eastern Railway (LNER) is een treinexploitant in het Verenigd Koninkrijk die intercitydiensten exploiteert op de "East Coast Main Line" tussen Londen, Yorkshire, het noordoosten en Schotland. Het werd opgericht in 2018 als gevolg van het besluit van de Britse regering om de franchise van Virgin Trains East Coast te beëindigen. LNER is eigendom van het Department for Transport en wordt beheerd door de exploitant van het East Coast Partnership, een joint venture tussen infrastructuurbedrijf Network Rail en treinexploitant FirstGroup. LNER exploiteert een vloot van elektrische en dieseltreinen, waaronder de Azuma, de snelste trein in het VK.

ScotRail is een treinexploitant die passagiersvervoer per spoor aanbiedt in heel Schotland. Het is een dochteronderneming van Abellio, een transportbedrijf dat eigendom is van de Nederlandse staat. ScotRail biedt een verbinding tussen Glasgow en Edinburgh, waardoor reizigers gemakkelijk de schilderachtige Schotse oostkust en de Hooglanden kunnen verkennen. Bovendien kan een reeks bestemmingen, waaronder Aberdeen, Inverness en Stirling, worden ontdekt via de diensten van ScotRail.

TransPennine Express is een treinexploitant in het Verenigd Koninkrijk die intercitytreindiensten aanbiedt in Noord-Engeland en Schotland. Het bedrijf exploiteert diensten tussen grote steden zoals Manchester, Liverpool, Leeds, Newcastle, Edinburgh en Glasgow. Transpennine Express biedt een scala aan ticketopties, waaronder vooraf gekochte tickets, tickets buiten het seizoen en flexibele tickets. Het bedrijf biedt ook faciliteiten aan boord, zoals gratis wifi, stopcontacten en versnaperingen.

West Midlands Railway is een treinexploitant die passagiersdiensten aanbiedt in de West Midlands-regio van Engeland. Het West Midlands Trains-consortium, bestaande uit Abellio, JR East en Mitsui, won de concessie voor de regio, wat leidde tot de oprichting van de dienst in 2017. De West Midlands Railway biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder diensten over langere afstanden naar steden als Londen en Liverpool, evenals lokale en regionale treinen.

Diensten aan boord London North Eastern Railway, Grand Central, Caledonian Sleeper van Londen tot Edinburgh
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Londen naar Edinburgh met train.
Voorzieningen London North Eastern Railway Grand Central Caledonian Sleeper Lumo West Midlands Railway Avanti West Coast ScotRail
quiet_zone Stiltezone check check check check check check check
wifi Wifi check check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check check
luggage Bagage check cross check cross check cross check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check check
accessibility Toegankelijkheid cross cross check cross cross cross cross
air_con Airconditioning cross cross check cross cross cross cross
bicycle Fiets cross cross check cross cross cross cross
sleeper_couchette Slaper cross cross check cross cross cross cross

Londen tot Edinburgh CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
37.43kg
Bus
40.1kg
Vlucht
106.93kg
Carpoolen
85.55kg
Wat is de CO2-uitstoot van Londen tot Edinburgh met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Londen en Edinburgh is 37.43kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Londen en Edinburgh? Door de trein te nemen tussen Londen en Edinburgh bespaar je 69.5kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 2.67kg vs de bus en 48.12kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Londen tot Edinburgh?
Een trein-ticket van Londen tot Edinburgh is € 127,67. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 43,46.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Londen naar Edinburgh?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Londen tot Edinburgh is € 43,46. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Londen en Edinburgh door trein?
Londen tot Edinburgh is 534,66 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Londen en Edinburgh?
Londen tot Edinburgh is gemiddeld 4 uur en 48 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 11 min.
Welke bedrijven werken van Londen tot Edinburgh?
Londen tot Edinburgh wordt gedekt door 8 operator(s). U kunt op Virail London North Eastern Railway, Grand Central, Caledonian Sleeper, Lumo, TransPennine Express, West Midlands Railway, Avanti West Coast, ScotRail, CrossCountry diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Londen naar Edinburgh?
Londen naar Edinburgh heeft gemiddeld 28 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Londen naar Edinburgh?
De vroegste trein van Londen tot Edinburgh vertrekt om 05:31. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Londen tot Edinburgh?
De nieuwste trein van Londen tot Edinburgh vertrekt om 23:45. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Londen tot Edinburgh?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 43,46, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Londen naar Edinburgh?
Er zijn gemiddeld 22 van Londen om naar Edinburgh te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Londen naar Edinburgh door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Londen en Edinburgh is 4 uur en 11 min.
Is er een directe trein van Londen naar Edinburgh?
Ja, er is een directe trein tussen Londen en Edinburgh.
Wat is de CO2-uitstoot voor Londen tot Edinburgh door trein?
De reis van trein van Londen naar Edinburgh zorgt voor 37.43kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Londen

Weekendjes weg van Londen

Internationale routes van Londen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Londen

Belangrijkste trajecten naarEdinburgh

Gerelateerde trajecten

Andere populaire trajecten