Trein Antwerpen - Boulogne-sur-Mer prijzen vanaf 33,40€

Start van
33,40€
Ontdekken

Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer door trein

De reis van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer door trein is 203,0 km en duurt 3 uur 49 min. Er zijn 3 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:59 en de laatste om 17:33. Het is mogelijk om te reizen van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer door trein voor slechts 33,40€ of zoveel als 209,50€. De beste prijs voor deze reis is 33,40€.

Beste prijs 33,40€
Reisduur 3 uur 49 min
Aansluiting per dag 3
Laagste prijs 33,40€
Hoogste prijs 209,50€
Eerste vertrek 05:59
Laatste vertrek 17:33
Afstand 203,0 km
Vertrek Antwerpen
Aankomst Boulogne-sur-Mer
Vervoerders SNCB, TER,

Trein Tickets van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer

  Oct 04
  Meer
  18°
  Oct 05
  Meer
  18°
  Oct 06
  Meer
  19°
  Oct 07
  Meer
  20°
  Oct 08
  Meer
  21°
  Oct 09
  Meer
  22°
  Oct 10
  Meer
  23°
  Oct 11
  Meer
  21°
  Oct 12
  Meer
  22°
  Oct 13
  Meer
  21°
  Oct 14
  Meer
  21°
  Oct 15
  Meer
  21°
  Oct 16
  Meer
  19°
  Oct 17
  Meer
  17°
  Oct 18
  Meer
  15°
Departure date
Wednesday,Oct 04 2023
18°

Treinen van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer

virail helpt je bij het vinden van de dienstregeling en prijzen van alle treinen van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer.

Het traject van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer wordt dagelijks gereden door 2 treinen vertrekkend van naar het station in Antwerpen, Koningin Astridplein naar in de stations in Boulogne-sur-mer, Boulogne-ville.

De gemiddelde reisduur bedraagt 5 uur 28 min. De eerste trein vertrekt om 04:59. De laatste trein vertrekt om 14:33.

Toon volledige beschrijving Volledige beschrijving verbergen
Goedkope -tickets van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer

De goedkoopste Antwerpen - Boulogne-sur-Mer treinkaartjes zijn te vinden voor slechts 80€ als je geluk hebt, of 95€ gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst 136€ kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Boulogne-sur-Mer te reizen

Als u met de trein naar Boulogne-sur-Mer reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Thalys is een hogesnelheidstreinoperator die diensten aanbiedt tussen Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Thalys-treinen rijden met hoge snelheden en bereiken snelheden tot 300 km/u, waardoor ze een van de snelste en handigste manieren zijn om tussen steden in de regio te reizen. De treinen hebben moderne voorzieningen, waaronder comfortabele stoelen, wifi en eetgelegenheden aan boord, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Flibco is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in pendeldiensten tussen luchthavens en steden in heel Europa. Met vestigingen in meerdere landen, zoals België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland en Spanje, biedt Flibco verschillende diensten aan, zoals luchthaventransfers, transfers van stad tot stad en privétransfers. Het bedrijf beschikt over een wagenpark met moderne en comfortabele voertuigen en de chauffeurs staan bekend om hun ervaring en professionaliteit.

NMBS is de nationale spoorwegmaatschappij van België. NMBS, opgericht in 1926, exploiteert passagiers- en goederentreinen op het Belgische spoorwegnet, dat zich uitstrekt over meer dan 3.600 kilometer spoor. De passagiersdiensten van NMBS omvatten binnenlandse en internationale routes, met verbindingen naar buurlanden zoals Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Het bedrijf exploiteert een scala aan treintypes, van hogesnelheidstreinen zoals de Thalys en Eurostar tot regionale en forensentreinen.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

Tickettypes en faciliteiten van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van SNCB, TER en TGV inOui wanneer u van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer reist.

Second

Tweedeklas NMBS-treinkaartjes geven je de mogelijkheid om alleen of in een groep te reizen met betaalbare opties.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

First

Eersteklas rijtuigen zijn gemakkelijk te herkennen aan een gele band en het cijfer 1. Ze bieden meer ruimte en een rustigere omgeving. Tijdens drukke treinreizen is het aan te raden om voor eerste klas te kiezen.

Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.

Bagage
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.

Wifi
Stiltezone
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Standard

Met het Standard-ticket kunt u een budgetvriendelijke tweedeklas-zitplaats krijgen als u vooraf boekt. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Comfort

U kunt een eersteklas zitplaats krijgen met het Comfort-tarief. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek en restitueerbaar tot 7 dagen voor vertrek, daarna niet restitueerbaar.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets

Premium

U kunt reizen tegen een aangepast tarief met de volledige servicevoordelen van het Premium-tarief. Ervaar een comfortabele reis en maximale flexibiliteit om tot het laatste moment wijzigingen door te voeren of te annuleren.

Wifi
Stopcontacten
Bagage
Toegankelijkheid
Eten en drinken
Airconditioning
Fiets
Diensten aan boord SNCB, TER en Thalys van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer met trein.
Voorzieningen SNCB TER Thalys TGV inOui SNCF Flibco
Wifi
Stopcontacten
Bagage
Eten en drinken
Stiltezone
Toegankelijkheid
Airconditioning
Fiets
Slaper

Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
1.7kg
Bus
11.2kg
Vlucht
449.1kg
Carpoolen
43.3kg
Wat is de CO2-uitstoot van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer is 1.7kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer? Door de trein te nemen tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer bespaar je 447.4kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 9.5kg vs de bus en 41.6kg vs de auto.

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer?
Een trein-ticket van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer is 114,33€. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als 33,40€.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer is 33,40€. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer door trein?
Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer is 203,0 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer?
Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer is gemiddeld 4 uur 59 min. De snelste optie brengt u echter daar in 3 uur 49 min.
Welke bedrijven werken van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer?
Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer wordt gedekt door 6 operator(s). U kunt op Virail SNCB, TER, Thalys, TGV inOui, SNCF, Flibco diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer?
Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer heeft gemiddeld 3 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer?
De vroegste trein van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer vertrekt om 05:59. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer?
De nieuwste trein van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer vertrekt om 17:33. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is 33,40€, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Antwerpen om naar Boulogne-sur-Mer te gaan. Je kunt gaan van Antwerpen, Koningin Astridplein en je kunt aankomen op Boulogne-sur-mer, Boulogne-ville.
Wat is de snelste reistijd tussen Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer is 3 uur 49 min.
Is er een directe trein van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer?
Ja, er is een directe trein tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer.
Wat is de CO2-uitstoot voor Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer door trein?
De reis van trein van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer zorgt voor 1.7kg CO2-uitstoot.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, productupdates en exclusieve promoties direct in je inbox

Ga lokaal vanaf Antwerpen

Weekendjes weg van Antwerpen

Internationale routes van Antwerpen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Antwerpen

Belangrijkste trajecten naarBoulogne-sur-Mer

Andere populaire trajecten