Trein Antwerpen - Boulogne-sur-Mer prijzen vanaf € 33,40

21/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 33,40

Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer door trein

De reis van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer door trein is 203,22 km en duurt 5 uur en 0 min. Er zijn 3 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:59 en de laatste om 16:33. Het is mogelijk om te reizen van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer door trein voor slechts € 33,40 of zoveel als € 250,50. De beste prijs voor deze reis is € 33,40.

Laagste prijs€ 33,40
Reisduur5 uur en 0 min
Aansluiting per dag3
Laagste prijs€ 33,40
Hoogste prijs€ 250,50
Eerste vertrek04:59
Laatste vertrek16:33
Afstand203,22 km
VertrekAntwerpen
AankomstBoulogne-sur-Mer
VervoerdersFlibco, SNCFMeer

Trein Tickets van Antwerp tot Boulogne

Vertrekdatum
zondag 21 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Antwerp tot Boulogne

Goedkope trein-tickets van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Antwerp tot Boulogne te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer

De goedkoopste Antwerpen - Boulogne-sur-Mer treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 54,80 als je geluk hebt, of € 100,88 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 250,50 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Boulogne-sur-Mer te reizen

Als u met de trein naar Boulogne-sur-Mer reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Flibco is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in pendeldiensten tussen luchthavens en steden in heel Europa. Met vestigingen in meerdere landen, zoals België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland en Spanje, biedt Flibco verschillende diensten aan, zoals luchthaventransfers, transfers van stad tot stad en privétransfers. Het bedrijf beschikt over een wagenpark met moderne en comfortabele voertuigen en de chauffeurs staan bekend om hun ervaring en professionaliteit.

NMBS is de nationale spoorwegmaatschappij van België. NMBS, opgericht in 1926, exploiteert passagiers- en goederentreinen op het Belgische spoorwegnet, dat zich uitstrekt over meer dan 3.600 kilometer spoor. De passagiersdiensten van NMBS omvatten binnenlandse en internationale routes, met verbindingen naar buurlanden zoals Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Het bedrijf exploiteert een scala aan treintypes, van hogesnelheidstreinen zoals de Thalys en Eurostar tot regionale en forensentreinen.

Société Nationale des Chemins de fer Français, of SNCF, is de naam van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij. Verken de schoonheid van Frankrijk met SNCF-spoorvervoer en kies uit drie grote SNCF-treinen - TGV inOui, TER en INTERCITÉS - voor reizen op nationale, regionale en lokale routes, inclusief hogesnelheidstreinen die vertrekken vanaf de treinstations van Parijs. SNCF wil ook een revolutie teweegbrengen in duurzaam reizen door 's werelds eerste koolstofneutrale operator te worden en deze milieuvriendelijke service aan te bieden zonder extra kosten voor passagiers.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

Tickettypes en faciliteiten van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van SNCB en TER wanneer u van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer reist.

Second

Tweedeklas NMBS-treinkaartjes geven je de mogelijkheid om alleen of in een groep te reizen met betaalbare opties.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First

Eersteklas rijtuigen zijn gemakkelijk te herkennen aan een gele band en het cijfer 1. Ze bieden meer ruimte en een rustigere omgeving. Tijdens drukke treinreizen is het aan te raden om voor eerste klas te kiezen.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Wifi-service is niet beschikbaar in de NMBS-treinen.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
De meeste NMBS-treinwagons zijn voorzien van stopcontacten.
luggage Bagage open icon close icon
Op NMBS-ritten mag je 3 stuks bagage meenemen met een gezamenlijk gewicht van minder dan 30 kg. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u uw spullen netjes boven of onder uw stoel opbergen. Neem gerust aktetassen, rugzakken, koffers, handmatige of automatische rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, opvouwbare fietsen, eenwielers, scooters en zelfs sportartikelen zoals ski's mee.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Er wordt assistentie verleend aan personen met beperkte mobiliteit.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Er is geen restauratierijtuig beschikbaar in de NMBS-treinen. Het wordt aanbevolen dat passagiers hun eigen snacks en water meenemen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Momenteel heeft 30% van de NMBS-treinzitplaatsen geen airconditioning. Het doel is om dit in 2026 terug te brengen naar 20% en in 2032 alle treinen uit te rusten met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
U kunt gratis aktetassen, rugzakken, koffers, rolstoelen, kinderwagens, kinderwagens, vouwfietsen, eenwielers, scooters en sportartikelen meenemen aan boord. Het maximaal toegestane gewicht is 30 kg en maximaal drie items per passagier. U dient hun bagage op te bergen in de daarvoor bestemde ruimte boven en onder hun stoelen. Voor (elektrische) fietsen, tandems, fietskarren of segways is een Fietssupplement vereist.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Moderne TER-treinen zijn uitgerust met stopcontacten.
wifi Wifi open icon close icon
TER-treinen hebben momenteel geen WiFi-diensten.
luggage Bagage open icon close icon
TER-treinen hebben geen beperkingen op de grootte van bagage, zolang deze binnen uw persoonlijke hanteringsmogelijkheden vallen en in de daarvoor bestemde bagageruimtes passen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Accès TER' biedt gespecialiseerde hulp voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit, waardoor een naadloze reiservaring wordt gegarandeerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
TER-treinen bieden geen catering aan boord; overweeg om uw versnaperingen mee te nemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Reizen met een fiets in de TER-treinen is gratis. Hang hem gewoon op of bewaar hem op een daarvoor bestemde plek, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Reserveren is niet mogelijk.
Diensten aan boord Flibco, SNCF, SNCB van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer met train.
Voorzieningen Flibco SNCF SNCB TER Thalys
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check
luggage Bagage check check check check check
air_con Airconditioning check check cross cross check
quiet_zone Stiltezone cross check cross cross check
accessibility Toegankelijkheid cross check cross cross check
food_and_drink Eten en drinken cross check check check check
bicycle Fiets cross check cross cross check
sleeper_couchette Slaper cross check cross cross check

Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
14.23kg
Bus
15.24kg
Vlucht
40.64kg
Carpoolen
32.52kg
Wat is de CO2-uitstoot van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer is 14.23kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer? Door de trein te nemen tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer bespaar je 26.41kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.01kg vs de bus en 18.29kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer?
Een trein-ticket van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer is € 124,07. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 33,40.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer is € 33,40. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer door trein?
Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer is 203,22 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer?
Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer is gemiddeld 5 uur en 0 min. De snelste optie brengt u echter daar in 3 uur en 49 min.
Welke bedrijven werken van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer?
Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Flibco, SNCF, SNCB, TER, Thalys diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer?
Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer heeft gemiddeld 3 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer?
De vroegste trein van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer vertrekt om 04:59. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer?
De nieuwste trein van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer vertrekt om 16:33. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 33,40, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Wat is de snelste reistijd tussen Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer is 3 uur en 49 min.
Is er een directe trein van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer?
Ja, er is een directe trein tussen Antwerpen en Boulogne-sur-Mer.
Wat is de CO2-uitstoot voor Antwerpen tot Boulogne-sur-Mer door trein?
De reis van trein van Antwerpen naar Boulogne-sur-Mer zorgt voor 14.23kg CO2-uitstoot.

Ga lokaal vanaf Antwerpen

Weekendjes weg van Antwerpen

Internationale routes van Antwerpen en nabijgelegen gebieden

Andere bestemmingen vanaf Antwerpen

Belangrijkste trajecten naarBoulogne-sur-Mer

Andere populaire trajecten