Trein Lecco - Milan prijzen vanaf € 4,40

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 4,40

Lecco naar Milan door trein

De reis van Lecco naar Milan door trein is 46,02 km en duurt 1 uur en 24 min. Er zijn 349 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:06 en de laatste om 23:06. Het is mogelijk om te reizen van Lecco naar Milan door trein voor slechts € 4,40 of zoveel als € 20,20. De beste prijs voor deze reis is € 4,40.

Laagste prijs€ 4,40
Reisduur1 uur en 24 min
Aansluiting per dag349
Laagste prijs€ 4,40
Hoogste prijs€ 20,20
Eerste vertrek05:06
Laatste vertrek23:06
Afstand46,02 km
VertrekLecco
AankomstMilan
VervoerdersDB - Regional Express, Regionale Veloce

Trein Tickets van Lecco tot Milan

Vertrekdatum
zaterdag 20 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Lecco tot Milan

Goedkope trein-tickets van Lecco tot Milan
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Lecco tot Milan.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Lecco naar Milan, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Lecco naar Milan te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Lecco tot Milan te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 3,91 tot € 5,20, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 25% op uw reis te besparen!

Vind de beste dag om met de trein naar Milan te reizen

Als u met de trein naar Milan reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Diensten aan boord DB - Regional Express, Frecciarossa van Lecco tot Milan
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Lecco naar Milan met train.
Voorzieningen DB - Regional Express Frecciarossa
quiet_zone Stiltezone check check
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
accessibility Toegankelijkheid check check
food_and_drink Eten en drinken check check
air_con Airconditioning check check
bicycle Fiets check check
sleeper_couchette Slaper check check
luggage Bagage cross check

Lecco tot Milan CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
3.22kg
Bus
3.45kg
Vlucht
9.2kg
Carpoolen
7.36kg
Wat is de CO2-uitstoot van Lecco tot Milan met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Lecco en Milan is 3.22kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Lecco en Milan? Door de trein te nemen tussen Lecco en Milan bespaar je 5.98kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.23kg vs de bus en 4.14kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Lecco tot Milan?
Een trein-ticket van Lecco tot Milan is € 7,89. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 4,40.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Lecco naar Milan?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Lecco tot Milan is € 4,40. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Lecco en Milan door trein?
Lecco tot Milan is 46,02 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Lecco en Milan?
Lecco tot Milan is gemiddeld 1 uur en 24 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 31 min.
Welke bedrijven werken van Lecco tot Milan?
Lecco tot Milan wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail DB - Regional Express, Regionale Veloce, Frecciarossa diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Lecco naar Milan?
Lecco naar Milan heeft gemiddeld 349 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Lecco naar Milan?
De vroegste trein van Lecco tot Milan vertrekt om 05:06. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Lecco tot Milan?
De nieuwste trein van Lecco tot Milan vertrekt om 23:06. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Lecco tot Milan?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 4,40, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Lecco naar Milan?
Er zijn gemiddeld 75 van Lecco om naar Milan te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Lecco naar Milan door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Lecco en Milan is 0 uur en 31 min.
Is er een directe trein van Lecco naar Milan?
Ja, er is een directe trein tussen Lecco en Milan.
Wat is de CO2-uitstoot voor Lecco tot Milan door trein?
De reis van trein van Lecco naar Milan zorgt voor 3.22kg CO2-uitstoot.