Trein Como - Milan prijzen vanaf € 1,50

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 1,50

Como naar Milan door trein

De reis van Como naar Milan door trein is 39,3 km en duurt 1 uur en 13 min. Er zijn 945 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:44 en de laatste om 22:30. Het is mogelijk om te reizen van Como naar Milan door trein voor slechts € 1,50 of zoveel als € 29,00. De beste prijs voor deze reis is € 1,50.

Laagste prijs€ 1,50
Reisduur1 uur en 13 min
Aansluiting per dag945
Laagste prijs€ 1,50
Hoogste prijs€ 29,00
Eerste vertrek04:44
Laatste vertrek22:30
Afstand39,3 km
VertrekComo
AankomstMilan
VervoerdersRegionale Veloce, FrecciarossaMeer

Trein Tickets van Como tot Milan

Vertrekdatum
zaterdag 20 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Como tot Milan

Goedkope trein-tickets van Como tot Milan
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Como tot Milan.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Como naar Milan, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Como naar Milan te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Como tot Milan te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 2,95 tot € 7,06, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 58% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Como naar Milan

De goedkoopste Como - Milan treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 2,67 als je geluk hebt, of € 4,23 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 7,17 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Milan te reizen

Als u met de trein naar Milan reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Frecciarossa, beheerd door Trenitalia, de nationale spoorwegmaatschappij, is een gerenommeerde hogesnelheidstreindienst in Italië. FRECCIAROSSA-treinen, met snelheden tot 300 km/u, verbinden grote steden zoals Rome, Milaan, Napels, Florence en Turijn.

Regional Express (Rex) is een Australische luchtvaartmaatschappij die geregelde regionale vluchten uitvoert naar meer dan 60 bestemmingen in heel Australië. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Mascot, New South Wales. Rex exploiteert een vloot van meer dan 60 vliegtuigen, waaronder Saab 340-turboprops en Boeing 737-800NG-jets. De belangrijkste focus van de luchtvaartmaatschappij ligt op het aanbieden van betaalbare vliegreizen naar regionale gemeenschappen, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Rex biedt ook een frequent flyer-programma aan, Rex Business Flyer, en heeft samenwerkingsverbanden met andere luchtvaartmaatschappijen zoals Qantas en Virgin Australia.

Tickettypes en faciliteiten van Como tot Milan

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Frecciarossa wanneer u van Como naar Milan reist.

Standard

Standaard is het basisserviceniveau en omvat een comfortabele stoel en toegang tot basisdiensten aan boord. Rijtuigen 5-8 zijn voor het standaardniveau met stoelen bekleed met grijs ecoleer.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Premium

Premium-service omvat een bredere stoel, meer beenruimte en toegang tot extra voorzieningen zoals een welkomstdrankje en een keuze uit kranten. Coach 4 op de Frecciarossa 1000-trein is gereserveerd voor het Premium-niveau.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Executive

Executive is het hoogste serviceniveau en omvat alle voorzieningen van het Business-niveau, evenals een persoonlijk entertainmentsysteem en gastronomische maaltijden die worden geserveerd door een toegewijde chef-kok aan boord.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business

De zakelijke service is ontworpen voor zakenreizigers en omvat alle voorzieningen van het Premium-niveau, evenals toegang tot een speciale Business Lounge en instappen met prioriteit. Bus 2 en 3 van Frecciarossa 1000 zijn gereserveerd voor het Business-serviceniveau.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

bicycle Fiets open icon close icon
Vouwfietsen zijn toegestaan als handbagage, terwijl niet-vouwfietsen gedemonteerd moeten worden en in reiskoffers moeten worden geplaatst die vóór het instappen aan de conducteur of perronpersoneel moeten worden getoond, en opgeborgen in een specifiek deel van de trein.
wifi Wifi open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen is gratis WiFi beschikbaar. Gebruik hun Portale FRECCE-service om films en tv te kijken en op de hoogte te blijven van nieuws. Het biedt ook reisupdates en extra boekingsopties.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Rust zoeken? Frecciarossa biedt speciale stiltezones voor Business Class om een rustige reis te garanderen, zonder afleiding.
air_con Airconditioning open icon close icon
Ongeacht het weer buiten, blijf comfortabel koel met de airconditioning aan boord.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Ongeacht het model – of het nu de ETR 500, ETR 600, ETR 700 of ETR 1000 is – elke stoel wordt geleverd met een stopcontact om uw apparaten opgeladen te houden.
luggage Bagage open icon close icon
Op Frecciarossa-treinen gelden er geen beperkingen op de hoeveelheid bagage die u aan boord kunt meenemen. Kleine tassen en spullen kunt u gemakkelijk opbergen in bagagerekken of onder uw stoel, terwijl grotere koffers in de bagagerekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren kunnen worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Speciale assistentie is binnen handbereik voor degenen die deze nodig hebben. Bel het gratis nummer 800 90 60 60 vanaf vaste Italiaanse lijnen of het internationale nummer +3902323232 vanaf elke telefoon, ook vanuit het buitenland.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Stil je honger in de FrecciaBistrò, gestationeerd in het midden van de trein. Of, voor extra gemak, bestelt u rechtstreeks op uw stoel via de EasyBistrò van Portale FRECCE. Premium- en Business Class-reizigers ontvangen gratis hapjes en drankjes, terwijl Executive Class-passagiers genieten van gastronomische maaltijden samengesteld door chef-kok Carlo Cracc.
Diensten aan boord Frecciarossa, DB - Regional Express, EuroCity van Como tot Milan
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Como naar Milan met train.
Voorzieningen Frecciarossa DB - Regional Express EuroCity
quiet_zone Stiltezone check check check
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check cross check
accessibility Toegankelijkheid check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check
air_con Airconditioning check check check
bicycle Fiets check check check
sleeper_couchette Slaper check check check

Como tot Milan CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
2.75kg
Bus
2.95kg
Vlucht
7.86kg
Carpoolen
6.29kg
Wat is de CO2-uitstoot van Como tot Milan met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Como en Milan is 2.75kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Como en Milan? Door de trein te nemen tussen Como en Milan bespaar je 5.11kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.2kg vs de bus en 3.54kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Como tot Milan?
Een trein-ticket van Como tot Milan is € 6,87. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 1,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Como naar Milan?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Como tot Milan is € 1,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Como en Milan door trein?
Como tot Milan is 39,3 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Como en Milan?
Como tot Milan is gemiddeld 1 uur en 13 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 40 min.
Welke bedrijven werken van Como tot Milan?
Como tot Milan wordt gedekt door 3 operator(s). U kunt op Virail Regionale Veloce, Frecciarossa, DB - Regional Express, EuroCity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Como naar Milan?
Como naar Milan heeft gemiddeld 945 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Como naar Milan?
De vroegste trein van Como tot Milan vertrekt om 04:44. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Como tot Milan?
De nieuwste trein van Como tot Milan vertrekt om 22:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Como tot Milan?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 1,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Como naar Milan?
Er zijn gemiddeld 118 van Como om naar Milan te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Como naar Milan door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Como en Milan is 0 uur en 40 min.
Is er een directe trein van Como naar Milan?
Ja, er is een directe trein tussen Como en Milan.
Wat is de CO2-uitstoot voor Como tot Milan door trein?
De reis van trein van Como naar Milan zorgt voor 2.75kg CO2-uitstoot.