Trein Rho - Milan prijzen vanaf € 2,70

Start van
€ 2,70

Rho naar Milan door trein

De reis van Rho naar Milan door trein is 13,81 km en duurt 0 uur en 40 min. Er zijn 278 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:52 en de laatste om 20:16. Het is mogelijk om te reizen van Rho naar Milan door trein voor slechts € 2,70 of zoveel als € 19,00. De beste prijs voor deze reis is € 2,70.

Laagste prijs€ 2,70
Reisduur0 uur en 40 min
Aansluiting per dag278
Laagste prijs€ 2,70
Hoogste prijs€ 19,00
Eerste vertrek05:52
Laatste vertrek20:16
Afstand13,81 km
VertrekRho
AankomstMilan
VervoerdersRegionale Veloce, Italo

Trein Tickets van Rho tot Milan

Vertrekdatum
donderdag 22 feb 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Rho tot Milan

Goedkope trein-tickets van Rho tot Milan
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Rho tot Milan.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Rho naar Milan, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Rho naar Milan te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Rho tot Milan te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 2,49 tot € 6,60, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 62% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Rho naar Milan

De goedkoopste Rho - Milan treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 6,42 als je geluk hebt, of € 10,25 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 15,00 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Milan te reizen

Als u met de trein naar Milan reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Italo, een dochteronderneming van de Italiaanse spoorwegmaatschappij Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV), exploiteert hogesnelheidstreinen door heel Italië. De lancering in 2012 van Italo-treinen, die zowel conventioneel als hogesnelheidstreinen zijn, biedt reizigers snel en comfortabel reizen door Italië. De snelheid van 300 km/u zorgt voor regelmatig en comfortabel vervoer naar grote steden als Rome, Napels, Florence en Milaan.

Tickettypes en faciliteiten van Rho tot Milan

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Italo wanneer u van Rho naar Milan reist.

Smart

Met de Smart ambiance ervaar je alle gemakken en diensten van Italo tegen een betaalbare prijs.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning

Prima

Ervaar het beste van Italo met de Prima-sfeer, zodat u tijdens uw hele reis maximaal comfort en eersteklas services krijgt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning

Club Executive

Voor een nog luxueuzere en ontspannende reis kiest u voor de Club Ambiance. Hier zult u genieten van ultiem comfort en verwennerij met ruime, individuele zitopstellingen.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Italo-treinen zijn uitgerust met gratis WiFi en het ItaloLive-entertainmentportaal, met een scala aan films, shows, nieuws en meer.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle Italo-treinen zijn voorzien van stopcontacten op elke zitplaats.
luggage Bagage open icon close icon
Bij uw treinkaartje is een bagagevrijstelling inbegrepen, die u in bepaalde ruimtes in Italo-treinen moet opslaan. In Smart Ambiance-touringcars geldt een maximale afmeting, dus zorg ervoor dat uw bagage niet groter is dan 75 x 53 x 30 cm. Als u zich aan deze richtlijnen houdt, voorkomt u eventuele boetes.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met beperkte mobiliteit hebben Italo-treinen voorrangszitplaatsen in de buurt van een toegankelijk toilet, voorzien van voelbare en brailleborden.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Hoewel er in de Italo-treinen geen speciaal restauratierijtuig is, bieden de automaten in rijtuigen 3 en 7 (AGV-treinen) of rijtuigen 3 en 6 (EVO-treinen) snacks en drankjes aan. Prima Ambience-passagiers ontvangen een gratis welkomstservice met een verscheidenheid aan hapjes en drankjes geserveerd op hun zitplaats. Voor een nog luxueuzere ervaring kunnen Club Executive Ambience-reizigers genieten van een exclusieve cateringservice aan boord met espresso, gebak en drankjes, bezorgd door attent personeel.
air_con Airconditioning open icon close icon
Alle Italo-treinen zijn uitgerust met airconditioning.
bicycle Fiets open icon close icon
Kinderwagens, kinderwagens en vouwfietsen worden als standaardbagage beschouwd en moeten in de Italo-treinen in de daarvoor bestemde ruimtes worden bewaard. Extra grote bagage en standaardfietsen zijn niet toegestaan. Wij adviseren uw fiets te beschermen met een hoes.
Diensten aan boord Italo, EuroCity van Rho tot Milan
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Rho naar Milan met train.
Voorzieningen Italo EuroCity
quiet_zone Stiltezone check check
wifi Wifi check check
power_sockets Stopcontacten check check
luggage Bagage check check
accessibility Toegankelijkheid check check
food_and_drink Eten en drinken check check
air_con Airconditioning check check
bicycle Fiets check check
sleeper_couchette Slaper cross check

Rho tot Milan CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.97kg
Bus
1.04kg
Vlucht
2.76kg
Carpoolen
2.21kg
Wat is de CO2-uitstoot van Rho tot Milan met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Rho en Milan is 0.97kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Rho en Milan? Door de trein te nemen tussen Rho en Milan bespaar je 1.79kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.07kg vs de bus en 1.24kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Rho tot Milan?
Een trein-ticket van Rho tot Milan is € 9,82. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 2,70.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Rho naar Milan?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Rho tot Milan is € 2,70. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Rho en Milan door trein?
Rho tot Milan is 13,81 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Rho en Milan?
Rho tot Milan is gemiddeld 0 uur en 40 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 12 min.
Welke bedrijven werken van Rho tot Milan?
Rho tot Milan wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail Regionale Veloce, Italo, EuroCity diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Rho naar Milan?
Rho naar Milan heeft gemiddeld 278 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Rho naar Milan?
De vroegste trein van Rho tot Milan vertrekt om 05:52. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Rho tot Milan?
De nieuwste trein van Rho tot Milan vertrekt om 20:16. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Rho tot Milan?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 2,70, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Rho naar Milan gaan?
Er zijn 1 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Rho om naar Milan te gaan. Je kunt gaan van Rho Train Station en je kunt aankomen op Milano, Milan Linate Airport, Milan Rogoredo, Rho Rho-fiera M1, Milan Porta Garibaldi, Malpensa Aeroporto, Orio al Serio Bergamo Airport, Milano Centrale, Milano Cadorna, Milano Lambrate, Sesto S. Giovanni, Milan San Donato, Milano Lampugnano.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Rho naar Milan?
Er zijn gemiddeld 38 van Rho om naar Milan te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Rho naar Milan door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Rho en Milan is 0 uur en 12 min.
Is er een directe trein van Rho naar Milan?
Ja, er is een directe trein tussen Rho en Milan.
Wat is de CO2-uitstoot voor Rho tot Milan door trein?
De reis van trein van Rho naar Milan zorgt voor 0.97kg CO2-uitstoot.