Trein Chiusi - Rome prijzen vanaf € 8,50

23/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 8,50
Morgen € 8,50
2 dagen Meer
3 dagen Meer

Chiusi naar Rome door trein

De reis van Chiusi naar Rome door trein is 132,37 km en duurt 4 uur en 14 min. Er zijn 5 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 11:52 en de laatste om 14:10. Het is mogelijk om te reizen van Chiusi naar Rome door trein voor slechts € 8,50 of zoveel als € 49,30. De beste prijs voor deze reis is € 8,50.

Laagste prijs€ 8,50
Reisduur4 uur en 14 min
Aansluiting per dag5
Laagste prijs€ 8,50
Hoogste prijs€ 49,30
Eerste vertrek11:52
Laatste vertrek14:10
Afstand132,37 km
VertrekChiusi
AankomstRome
VervoerdersDB - Intercity, Frecciabianca

Trein Tickets van Chiusi tot Rome

Vertrekdatum
dinsdag 23 jul 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Chiusi tot Rome

Goedkope trein-tickets van Chiusi tot Rome
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Chiusi tot Rome.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Chiusi naar Rome, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Chiusi naar Rome te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Chiusi tot Rome te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 8,14 tot € 11,95, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 32% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Chiusi naar Rome

De goedkoopste Chiusi - Rome treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 10,94 als je geluk hebt, of € 11,44 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 11,95 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Rome te reizen

Als u met de trein naar Rome reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Frecciabianca, beheerd door Trenitalia, de nationale spoorwegmaatschappij van Italië, is een hogesnelheidstreindienst die prominente steden en dorpen in Italië met elkaar verbindt, zoals Milaan, Venetië, Bologna, Florence, Rome en Lecce. Frecciabianca-treinen rijden met een topsnelheid van 200 km/u en bieden passagiers eerste- en tweedeklas zitplaatsen. Deze dienst behoort tot de Frecciarossa-familie van hogesnelheidstreinen in Italië.

Hoewel ze niet zo snel zijn als de hogesnelheidstreinen van de ICE, bieden de InterCity-treinen van Deutsche Bahn snelheden tot 200 km/u en bieden ze ruime rijtuigen en eetgelegenheden. Deze treinen rijden op tal van Duitse routes, zoals Keulen-Hamburg, maar ook naar internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam en Luxemburg. Op sommige routes zijn zelfs dubbeldekstreinen aanwezig.

Tickettypes en faciliteiten van Chiusi tot Rome

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van Frecciabianca en DB - Intercity wanneer u van Chiusi naar Rome reist.

Second Class

In de tweede klas van Frecciabianca geniet u van uw reis met verstelbare stoelen gerangschikt in rijen van vier (2+2), opvouwbare tafels, leeslampjes en voldoende bagageruimte. Als u tijdens uw reis honger krijgt, vergeet dan niet een hapje te eten in café-bar FrecciaBistrò!
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In Frecciabianca's First Class vind je stoelen die ruimer zijn dan in de tweede klasse. Bovendien kunt u uzelf vanaf het begin van uw reis verwennen met een welkomstdrankje, een snack en kranten.
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class

Op SBB Intercity-treinen is er, naast de basisvoorzieningen voor een tweedeklasticket, een Familiezone die speciaal is ontworpen om comfort te bieden aan gezinnen met kinderen. Mocht u tijdens de reis honger krijgen, dan kunt u in het restaurantrijtuig genieten van smakelijke maaltijden.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class

In de First Class van SBB Intercity profiteert u van een persoonlijk stopcontact, comfortabelere stoelen en grotere bagageruimte. Sommige IC-treinen bieden ook stiltezones en zakenruimtes.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

wifi Wifi open icon close icon
Momenteel hebben Frecciabianca-treinen geen entertainmentportaal aan boord. Maar u kunt uw eigen gegevens gebruiken.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke stoel wordt geleverd met een stopcontact om uw apparaten opgeladen te houden.
luggage Bagage open icon close icon
Op Frecciabianca-treinen gelden er geen beperkingen op de hoeveelheid bagage die u aan boord kunt meenemen. Kleine tassen en spullen kunt u gemakkelijk opbergen in bagagerekken of onder uw stoel, terwijl grotere koffers in de bagagerekken in de compartimenten of dicht bij de buitendeuren kunnen worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Speciale assistentie is binnen handbereik voor degenen die deze nodig hebben. Bel het gratis nummer 800 90 60 60 vanaf vaste Italiaanse lijnen of het internationale nummer +3902323232 vanaf elke telefoon, ook vanuit het buitenland.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
U kunt een bezoek brengen aan de café-bar FrecciaBistrò voor een selectie snacks en maaltijden. Bovendien kunt u via het Portale FRECCE-portaal gemakkelijk vanuit uw stoel bestellen. Eigen consumpties meenemen is ook een optie.
air_con Airconditioning open icon close icon
Ongeacht het weer buiten, blijf comfortabel koel met de airconditioning aan boord.
bicycle Fiets open icon close icon
Vouwfietsen zijn toegestaan als handbagage, terwijl niet-vouwfietsen gedemonteerd moeten worden en in reiskoffers moeten worden geplaatst die vóór het instappen aan de conducteur of perronpersoneel moeten worden getoond, en opgeborgen in een specifiek deel van de trein.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn rolt gratis WiFi uit op hun IC-treinen, en sommige bieden de dienst al aan.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Alle stoelen in beide klassen hebben stopcontacten op DB IC-treinen.
luggage Bagage open icon close icon
Op IC-treinen kunt u onbeperkt bagage meenemen. Bewaar kleine tassen in de bagagerekken of onder uw stoelen. Gebruik voor grotere bagagestukken de rekken in de compartimenten of dichtbij de buitendeuren.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
De Mobiliteitsdienst van Deutsche Bahn biedt hulp bij het in- en uitstappen en bij treintransfers. Het personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en een vlotte reis te garanderen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Intercitytreinen hebben secties met airconditioning.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
In de DB IC-treinen is er een restaurant voor maaltijden of een bistro voor snacks. U kunt eten in de bistro of op uw stoel. First Class-passagiers krijgen gratis eten op hun zitplaats. Het menu verandert, maar bevat altijd lokale gerechten, inclusief vegetarische en veganistische keuzes.
bicycle Fiets open icon close icon
Voor IC-treinen is een ticket en reservering voor fietsen vereist, inclusief de reserveringskosten. Fietsen worden doorgaans opgeslagen in tweedeklasrijtuigen, hoewel uw zitplaats mogelijk ergens anders is.
Diensten aan boord DB - Intercity, Frecciabianca, Frecciarossa van Chiusi tot Rome
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Chiusi naar Rome met train.
Voorzieningen DB - Intercity Frecciabianca Frecciarossa
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check
quiet_zone Stiltezone cross check check
accessibility Toegankelijkheid cross check check
air_con Airconditioning cross check check
bicycle Fiets cross check check
sleeper_couchette Slaper cross check check

Chiusi tot Rome CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
9.27kg
Bus
9.93kg
Vlucht
26.47kg
Carpoolen
21.18kg
Wat is de CO2-uitstoot van Chiusi tot Rome met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Chiusi en Rome is 9.27kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Chiusi en Rome? Door de trein te nemen tussen Chiusi en Rome bespaar je 17.2kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.66kg vs de bus en 11.91kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Chiusi tot Rome?
Een trein-ticket van Chiusi tot Rome is € 27,64. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 8,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Chiusi naar Rome?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Chiusi tot Rome is € 8,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Chiusi en Rome door trein?
Chiusi tot Rome is 132,37 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Chiusi en Rome?
Chiusi tot Rome is gemiddeld 4 uur en 14 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 35 min.
Welke bedrijven werken van Chiusi tot Rome?
Chiusi tot Rome wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail DB - Intercity, Frecciabianca, Frecciarossa diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Chiusi naar Rome?
Chiusi naar Rome heeft gemiddeld 5 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Chiusi naar Rome?
De vroegste trein van Chiusi tot Rome vertrekt om 11:52. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Chiusi tot Rome?
De nieuwste trein van Chiusi tot Rome vertrekt om 14:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Chiusi tot Rome?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 8,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Chiusi naar Rome?
Er zijn gemiddeld 1 van Chiusi om naar Rome te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Chiusi naar Rome door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Chiusi en Rome is 1 uur en 35 min.
Is er een directe trein van Chiusi naar Rome?
Ja, er is een directe trein tussen Chiusi en Rome.
Wat is de CO2-uitstoot voor Chiusi tot Rome door trein?
De reis van trein van Chiusi naar Rome zorgt voor 9.27kg CO2-uitstoot.