Trein Glasgow - Londen prijzen vanaf € 41,10

22/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

Zeker uw ticket vandaag en krijg de beste deals!

Vandaag € 84,75
Morgen € 79,45
2 dagen € 79,45
3 dagen € 60,44

Glasgow naar Londen door trein

De reis van Glasgow naar Londen door trein is 556,68 km en duurt 5 uur en 53 min. Er zijn 18 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:26 en de laatste om 23:40. Het is mogelijk om te reizen van Glasgow naar Londen door trein voor slechts € 41,10 of zoveel als € 237,83. De beste prijs voor deze reis is € 41,10.

Laagste prijs€ 41,10
Reisduur5 uur en 53 min
Aansluiting per dag18
Laagste prijs€ 41,10
Hoogste prijs€ 237,83
Eerste vertrek04:26
Laatste vertrek23:40
Afstand556,68 km
VertrekGlasgow
AankomstLonden
VervoerdersCrossCountry, Avanti West CoastMeer

Trein Tickets van Glasgow tot London

Vertrekdatum
maandag 22 jul 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Glasgow tot London

Goedkope trein-tickets van Glasgow tot Londen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Glasgow tot Londen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Glasgow naar Londen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Glasgow naar Londen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Glasgow tot London te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 41,82 tot € 82,69, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 49% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Glasgow naar Londen

De goedkoopste Glasgow - Londen treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 52,55 als je geluk hebt, of € 63,80 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 69,64 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Londen te reizen

Als u met de trein naar Londen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Caledonian Sleeper is een treindienst die 's nachts tussen Londen en Schotland rijdt. Het biedt een scala aan accommodatiemogelijkheden, waaronder privécabines met eigen badkamer, evenals gedeelde slaapplaatsen voor prijsbewuste reizigers. De trein beschikt ook over een lounge-rijtuig en een restauratierijtuig, waar lokaal geproduceerd eten en drinken wordt geserveerd.

London North Eastern Railway (LNER) is een treinexploitant in het Verenigd Koninkrijk die intercitydiensten exploiteert op de "East Coast Main Line" tussen Londen, Yorkshire, het noordoosten en Schotland. Het werd opgericht in 2018 als gevolg van het besluit van de Britse regering om de franchise van Virgin Trains East Coast te beëindigen. LNER is eigendom van het Department for Transport en wordt beheerd door de exploitant van het East Coast Partnership, een joint venture tussen infrastructuurbedrijf Network Rail en treinexploitant FirstGroup. LNER exploiteert een vloot van elektrische en dieseltreinen, waaronder de Azuma, de snelste trein in het VK.

ScotRail is een treinexploitant die passagiersvervoer per spoor aanbiedt in heel Schotland. Het is een dochteronderneming van Abellio, een transportbedrijf dat eigendom is van de Nederlandse staat. ScotRail biedt een verbinding tussen Glasgow en Edinburgh, waardoor reizigers gemakkelijk de schilderachtige Schotse oostkust en de Hooglanden kunnen verkennen. Bovendien kan een reeks bestemmingen, waaronder Aberdeen, Inverness en Stirling, worden ontdekt via de diensten van ScotRail.

Diensten aan boord Avanti West Coast, ScotRail, London North Eastern Railway van Glasgow tot Londen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Glasgow naar Londen met train.
Voorzieningen Avanti West Coast ScotRail London North Eastern Railway Grand Central Caledonian Sleeper Lumo
quiet_zone Stiltezone check check check check check check
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check
luggage Bagage cross check check cross check cross
accessibility Toegankelijkheid cross cross cross cross check cross
air_con Airconditioning cross cross cross cross check cross
bicycle Fiets cross cross cross cross check cross
sleeper_couchette Slaper cross cross cross cross check cross

Glasgow tot Londen CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
38.97kg
Bus
41.75kg
Vlucht
111.34kg
Carpoolen
89.07kg
Wat is de CO2-uitstoot van Glasgow tot Londen met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Glasgow en Londen is 38.97kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Glasgow en Londen? Door de trein te nemen tussen Glasgow en Londen bespaar je 72.37kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 2.78kg vs de bus en 50.1kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Glasgow tot Londen?
Een trein-ticket van Glasgow tot Londen is € 99,20. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 41,10.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Glasgow naar Londen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Glasgow tot Londen is € 41,10. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Glasgow en Londen door trein?
Glasgow tot Londen is 556,68 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Glasgow en Londen?
Glasgow tot Londen is gemiddeld 5 uur en 53 min. De snelste optie brengt u echter daar in 4 uur en 32 min.
Welke bedrijven werken van Glasgow tot Londen?
Glasgow tot Londen wordt gedekt door 7 operator(s). U kunt op Virail CrossCountry, Avanti West Coast, ScotRail, London North Eastern Railway, Grand Central, Caledonian Sleeper, Lumo, TransPennine Express diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Glasgow naar Londen?
Glasgow naar Londen heeft gemiddeld 18 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Glasgow naar Londen?
De vroegste trein van Glasgow tot Londen vertrekt om 04:26. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Glasgow tot Londen?
De nieuwste trein van Glasgow tot Londen vertrekt om 23:40. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Glasgow tot Londen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 41,10, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Glasgow naar Londen?
Er zijn gemiddeld 9 van Glasgow om naar Londen te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Glasgow naar Londen door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Glasgow en Londen is 4 uur en 32 min.
Is er een directe trein van Glasgow naar Londen?
Ja, er is een directe trein tussen Glasgow en Londen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Glasgow tot Londen door trein?
De reis van trein van Glasgow naar Londen zorgt voor 38.97kg CO2-uitstoot.