Trein Hull - Londen prijzen vanaf € 40,15

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 40,15

Hull naar Londen door trein

De reis van Hull naar Londen door trein is 248,99 km en duurt 3 uur en 10 min. Er zijn 65 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:19 en de laatste om 21:25. Het is mogelijk om te reizen van Hull naar Londen door trein voor slechts € 40,15 of zoveel als € 191,37. De beste prijs voor deze reis is € 40,15.

Laagste prijs€ 40,15
Reisduur3 uur en 10 min
Aansluiting per dag65
Laagste prijs€ 40,15
Hoogste prijs€ 191,37
Eerste vertrek05:19
Laatste vertrek21:25
Afstand248,99 km
VertrekHull
AankomstLonden
VervoerdersNorthern Rail, London North Eastern RailwayMeer

Trein Tickets van Hull tot London

Vertrekdatum
zaterdag 20 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Hull tot London

Goedkope trein-tickets van Hull tot Londen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Hull tot Londen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Hull naar Londen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Hull naar Londen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Hull tot London te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Hull naar Londen

De goedkoopste Hull - Londen treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 33,98 als je geluk hebt, of € 55,08 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 148,45 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Londen te reizen

Als u met de trein naar Londen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

London North Eastern Railway (LNER) is een treinexploitant in het Verenigd Koninkrijk die intercitydiensten exploiteert op de "East Coast Main Line" tussen Londen, Yorkshire, het noordoosten en Schotland. Het werd opgericht in 2018 als gevolg van het besluit van de Britse regering om de franchise van Virgin Trains East Coast te beëindigen. LNER is eigendom van het Department for Transport en wordt beheerd door de exploitant van het East Coast Partnership, een joint venture tussen infrastructuurbedrijf Network Rail en treinexploitant FirstGroup. LNER exploiteert een vloot van elektrische en dieseltreinen, waaronder de Azuma, de snelste trein in het VK.

Northern is een treinexploitant die passagiersdiensten aanbiedt in het noorden van Engeland. Northern is eigendom van Northern Trains Ltd, een divisie van "DOHL", de publieke houdstermaatschappij van het Department of Transportation. Het is eigendom van Arriva UK Trains en biedt elke weekdag meer dan 2.500 diensten aan in steden als Manchester, Liverpool, Leeds en Newcastle.

Diensten aan boord Northern Rail, London North Eastern Railway, Hull Trains van Hull tot Londen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Hull naar Londen met train.
Voorzieningen Northern Rail London North Eastern Railway Hull Trains Grand Central Thameslink
quiet_zone Stiltezone check check check check check
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check
luggage Bagage check check cross cross cross
food_and_drink Eten en drinken check check check check check

Hull tot Londen CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
17.43kg
Bus
18.67kg
Vlucht
49.8kg
Carpoolen
39.84kg
Wat is de CO2-uitstoot van Hull tot Londen met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Hull en Londen is 17.43kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Hull en Londen? Door de trein te nemen tussen Hull en Londen bespaar je 32.37kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.24kg vs de bus en 22.41kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Hull tot Londen?
Een trein-ticket van Hull tot Londen is € 88,09. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 40,15.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Hull naar Londen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Hull tot Londen is € 40,15. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Hull en Londen door trein?
Hull tot Londen is 248,99 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Hull en Londen?
Hull tot Londen is gemiddeld 3 uur en 10 min. De snelste optie brengt u echter daar in 2 uur en 31 min.
Welke bedrijven werken van Hull tot Londen?
Hull tot Londen wordt gedekt door 4 operator(s). U kunt op Virail Northern Rail, London North Eastern Railway, Hull Trains, Grand Central, Thameslink diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Hull naar Londen?
Hull naar Londen heeft gemiddeld 65 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Hull naar Londen?
De vroegste trein van Hull tot Londen vertrekt om 05:19. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Hull tot Londen?
De nieuwste trein van Hull tot Londen vertrekt om 21:25. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Hull tot Londen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 40,15, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Hull naar Londen?
Er zijn gemiddeld 9 van Hull om naar Londen te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Hull naar Londen door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Hull en Londen is 2 uur en 31 min.
Is er een directe trein van Hull naar Londen?
Ja, er is een directe trein tussen Hull en Londen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Hull tot Londen door trein?
De reis van trein van Hull naar Londen zorgt voor 17.43kg CO2-uitstoot.