Trein Islington - Londen prijzen vanaf € 0,93

22/07/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Islington naar Londen door trein

De reis van Islington naar Londen door trein is 2,72 km en duurt 0 uur en 20 min. Er zijn 25 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 00:51 en de laatste om 23:58. Het is mogelijk om te reizen van Islington naar Londen door trein voor slechts € 0,93 of zoveel als € 4,90. De beste prijs voor deze reis is € 0,93.

Laagste prijs€ 0,93
Reisduur0 uur en 20 min
Aansluiting per dag25
Laagste prijs€ 0,93
Hoogste prijs€ 4,90
Eerste vertrek00:51
Laatste vertrek23:58
Afstand2,72 km
VertrekIslington
AankomstLonden
VervoerdersNational Rail

Goedkope trein-tickets van Islington tot Londen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Islington tot Londen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Islington naar Londen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Islington naar Londen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Islington naar Londen

De goedkoopste Islington - Londen treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 33,39 als je geluk hebt, of € 48,61 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 77,45 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Londen te reizen

Als u met de trein naar Londen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Islington tot Londen CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
0.19kg
Bus
0.2kg
Vlucht
0.54kg
Carpoolen
0.44kg
Wat is de CO2-uitstoot van Islington tot Londen met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Islington en Londen is 0.19kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Islington en Londen? Door de trein te nemen tussen Islington en Londen bespaar je 0.35kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.01kg vs de bus en 0.25kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Islington tot Londen?
Een trein-ticket van Islington tot Londen is € 4,03. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 0,93.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Islington naar Londen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Islington tot Londen is € 0,93. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Islington en Londen door trein?
Islington tot Londen is 2,72 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Islington en Londen?
Islington tot Londen is gemiddeld 0 uur en 20 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 9 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Islington naar Londen?
Islington naar Londen heeft gemiddeld 25 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Islington naar Londen?
De vroegste trein van Islington tot Londen vertrekt om 00:51. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Islington tot Londen?
De nieuwste trein van Islington tot Londen vertrekt om 23:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Islington tot Londen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 0,93, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Islington naar Londen?
Er zijn gemiddeld 24 van Islington om naar Londen te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Islington naar Londen door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Islington en Londen is 0 uur en 9 min.
Is er een directe trein van Islington naar Londen?
Ja, er is een directe trein tussen Islington en Londen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Islington tot Londen door trein?
De reis van trein van Islington naar Londen zorgt voor 0.19kg CO2-uitstoot.