Trein Sheffield - Londen prijzen vanaf € 22,62

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 22,62

Sheffield naar Londen door trein

De reis van Sheffield naar Londen door trein is 228,1 km en duurt 2 uur en 14 min. Er zijn 36 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:58 en de laatste om 19:37. Het is mogelijk om te reizen van Sheffield naar Londen door trein voor slechts € 22,62 of zoveel als € 147,88. De beste prijs voor deze reis is € 22,62.

Laagste prijs€ 22,62
Reisduur2 uur en 14 min
Aansluiting per dag36
Laagste prijs€ 22,62
Hoogste prijs€ 147,88
Eerste vertrek04:58
Laatste vertrek19:37
Afstand228,1 km
VertrekSheffield
AankomstLonden
VervoerdersHull Trains, Grand CentralMeer

Trein Tickets van Sheffield tot London

Vertrekdatum
zaterdag 20 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Sheffield tot London

Goedkope trein-tickets van Sheffield tot Londen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Sheffield tot Londen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Sheffield naar Londen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Sheffield naar Londen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Sheffield tot London te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 15,84 tot € 56,09, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 72% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Sheffield naar Londen

De goedkoopste Sheffield - Londen treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 34,38 als je geluk hebt, of € 40,19 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 45,68 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Londen te reizen

Als u met de trein naar Londen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

East Midlands Railway is een treinexploitant die passagiersdiensten aanbiedt in de regio East Midlands in Engeland. Het werd opgericht in 2019 en nam de franchise over die voorheen werd beheerd door East Midlands Trains. Het bedrijf exploiteert diensten op routes, waaronder London St Pancras naar Sheffield, Nottingham naar Liverpool en Norwich naar Liverpool. East Midlands Railway exploiteert ook lokale diensten binnen de East Midlands, die steden als Derby, Leicester en Lincoln met elkaar verbinden.

London North Eastern Railway (LNER) is een treinexploitant in het Verenigd Koninkrijk die intercitydiensten exploiteert op de "East Coast Main Line" tussen Londen, Yorkshire, het noordoosten en Schotland. Het werd opgericht in 2018 als gevolg van het besluit van de Britse regering om de franchise van Virgin Trains East Coast te beëindigen. LNER is eigendom van het Department for Transport en wordt beheerd door de exploitant van het East Coast Partnership, een joint venture tussen infrastructuurbedrijf Network Rail en treinexploitant FirstGroup. LNER exploiteert een vloot van elektrische en dieseltreinen, waaronder de Azuma, de snelste trein in het VK.

Northern is een treinexploitant die passagiersdiensten aanbiedt in het noorden van Engeland. Northern is eigendom van Northern Trains Ltd, een divisie van "DOHL", de publieke houdstermaatschappij van het Department of Transportation. Het is eigendom van Arriva UK Trains en biedt elke weekdag meer dan 2.500 diensten aan in steden als Manchester, Liverpool, Leeds en Newcastle.

West Midlands Railway is een treinexploitant die passagiersdiensten aanbiedt in de West Midlands-regio van Engeland. Het West Midlands Trains-consortium, bestaande uit Abellio, JR East en Mitsui, won de concessie voor de regio, wat leidde tot de oprichting van de dienst in 2017. De West Midlands Railway biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder diensten over langere afstanden naar steden als Londen en Liverpool, evenals lokale en regionale treinen.

Diensten aan boord Hull Trains, Grand Central, London North Eastern Railway van Sheffield tot Londen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Sheffield naar Londen met train.
Voorzieningen Hull Trains Grand Central London North Eastern Railway Northern Rail East Midlands Railway West Midlands Railway
quiet_zone Stiltezone check check check check check check
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Stopcontacten check check check check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check check check check
luggage Bagage cross cross check check check check

Sheffield tot Londen CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
15.97kg
Bus
17.11kg
Vlucht
45.62kg
Carpoolen
36.5kg
Wat is de CO2-uitstoot van Sheffield tot Londen met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Sheffield en Londen is 15.97kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Sheffield en Londen? Door de trein te nemen tussen Sheffield en Londen bespaar je 29.65kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 1.14kg vs de bus en 20.53kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Sheffield tot Londen?
Een trein-ticket van Sheffield tot Londen is € 54,24. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 22,62.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Sheffield naar Londen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Sheffield tot Londen is € 22,62. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Sheffield en Londen door trein?
Sheffield tot Londen is 228,1 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Sheffield en Londen?
Sheffield tot Londen is gemiddeld 2 uur en 14 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 59 min.
Welke bedrijven werken van Sheffield tot Londen?
Sheffield tot Londen wordt gedekt door 7 operator(s). U kunt op Virail Hull Trains, Grand Central, London North Eastern Railway, Northern Rail, East Midlands Railway, CrossCountry, West Midlands Railway, TransPennine Express diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Sheffield naar Londen?
Sheffield naar Londen heeft gemiddeld 36 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Sheffield naar Londen?
De vroegste trein van Sheffield tot Londen vertrekt om 04:58. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Sheffield tot Londen?
De nieuwste trein van Sheffield tot Londen vertrekt om 19:37. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Sheffield tot Londen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 22,62, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Sheffield naar Londen?
Er zijn gemiddeld 18 van Sheffield om naar Londen te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Sheffield naar Londen door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Sheffield en Londen is 1 uur en 59 min.
Is er een directe trein van Sheffield naar Londen?
Ja, er is een directe trein tussen Sheffield en Londen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Sheffield tot Londen door trein?
De reis van trein van Sheffield naar Londen zorgt voor 15.97kg CO2-uitstoot.