Trein Nice - Sospel prijzen vanaf € 2,40

23/05/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com

Nice naar Sospel door trein

De reis van Nice naar Sospel door trein is 24,41 km en duurt 0 uur en 11 min. Er zijn 2 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 20:36 en de laatste om 21:05. Het is mogelijk om te reizen van Nice naar Sospel door trein voor slechts € 2,40 of zoveel als € 2,40. De beste prijs voor deze reis is € 2,40.

Laagste prijs€ 2,40
Reisduur0 uur en 11 min
Aansluiting per dag2
Laagste prijs€ 2,40
Hoogste prijs€ 2,40
Eerste vertrek20:36
Laatste vertrek21:05
Afstand24,41 km
VertrekNice
AankomstSospel
VervoerdersTER

Goedkope trein-tickets van Nice tot Sospel
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Nice tot Sospel.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Nice naar Sospel, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Nice naar Sospel te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Nice naar Sospel

De goedkoopste Nice - Sospel treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 2,40 als je geluk hebt, of € 4,56 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 4,96 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Sospel te reizen

Als u met de trein naar Sospel reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Diensten aan boord TER van Nice tot Sospel
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Nice naar Sospel met train.
Voorzieningen TER
wifi Wifi check
power_sockets Stopcontacten check
luggage Bagage check
food_and_drink Eten en drinken check

Nice tot Sospel CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
1.71kg
Bus
1.83kg
Vlucht
4.88kg
Carpoolen
3.9kg
Wat is de CO2-uitstoot van Nice tot Sospel met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Nice en Sospel is 1.71kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Nice en Sospel? Door de trein te nemen tussen Nice en Sospel bespaar je 3.17kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.12kg vs de bus en 2.19kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Nice tot Sospel?
Een trein-ticket van Nice tot Sospel is € 2,40. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 2,40.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Nice naar Sospel?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Nice tot Sospel is € 2,40. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Nice en Sospel door trein?
Nice tot Sospel is 24,41 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Nice en Sospel?
Nice tot Sospel is gemiddeld 0 uur en 11 min. De snelste optie brengt u echter daar in 0 uur en 11 min.
Hoeveel trein per dag gaan van Nice naar Sospel?
Nice naar Sospel heeft gemiddeld 2 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Nice naar Sospel?
De vroegste trein van Nice tot Sospel vertrekt om 20:36. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Nice tot Sospel?
De nieuwste trein van Nice tot Sospel vertrekt om 21:05. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Nice tot Sospel?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 2,40, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Nice naar Sospel?
Er zijn gemiddeld 2 van Nice om naar Sospel te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Nice naar Sospel door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Nice en Sospel is 0 uur en 11 min.
Is er een directe trein van Nice naar Sospel?
Ja, er is een directe trein tussen Nice en Sospel.
Wat is de CO2-uitstoot voor Nice tot Sospel door trein?
De reis van trein van Nice naar Sospel zorgt voor 1.71kg CO2-uitstoot.