Trein Portsmouth - Londen prijzen vanaf € 7,50

20/04/2024
+ Opbrengst
Blijf bij Booking.com
Start van
€ 7,50

Portsmouth naar Londen door trein

De reis van Portsmouth naar Londen door trein is 105,75 km en duurt 1 uur en 58 min. Er zijn 181 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 04:15 en de laatste om 22:30. Het is mogelijk om te reizen van Portsmouth naar Londen door trein voor slechts € 7,50 of zoveel als € 59,31. De beste prijs voor deze reis is € 7,50.

Laagste prijs€ 7,50
Reisduur1 uur en 58 min
Aansluiting per dag181
Laagste prijs€ 7,50
Hoogste prijs€ 59,31
Eerste vertrek04:15
Laatste vertrek22:30
Afstand105,75 km
VertrekPortsmouth
AankomstLonden
VervoerdersSouth Western Railway, Great Western Railway

Trein Tickets van Portsmouth tot London

Vertrekdatum
zaterdag 20 apr 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Portsmouth tot London

Goedkope trein-tickets van Portsmouth tot Londen
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Portsmouth tot Londen.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Portsmouth naar Londen, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Portsmouth naar Londen te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Portsmouth tot London te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 6,39 tot € 27,62, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 77% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Portsmouth naar Londen

De goedkoopste Portsmouth - Londen treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 12,57 als je geluk hebt, of € 14,60 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 18,41 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Londen te reizen

Als u met de trein naar Londen reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

Great Western Railway (GWR) is een Britse spoorwegmaatschappij die passagiersdiensten exploiteert tussen Londen en het zuidwesten van Engeland, evenals delen van Wales. Het werd opgericht in 1833 en was oorspronkelijk bekend als de Great Western Railway Company. GWR is nu eigendom van FirstGroup. Het bedrijf staat bekend om zijn iconische groene kleurstelling en zijn historische stoomlocomotieven, waaronder de beroemde Flying Scotsman.

South Western Railway (SWR) is een treinexploitant in het Verenigd Koninkrijk die passagiersdiensten exploiteert in Zuidwest-Engeland en delen van Zuid-Engeland. Het werd opgericht in 2017 als resultaat van de fusie van South West Trains en de Island Line Trains. SWR levert diensten aan grote steden zoals Londen, Bristol, Southampton en Portsmouth, maar ook aan kleinere steden en dorpen in de regio. Het bedrijf exploiteert een vloot van moderne treinen, waaronder elektrische en dieseltreinstellen, en biedt een scala aan kaartopties, waaronder abonnementen, vooraf gekochte tickets en flexibele tarieven. SWR is eigendom van FirstGroup en MTR Corporation.

Diensten aan boord South Western Railway, Great Western Railway, Southern van Portsmouth tot Londen
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Portsmouth naar Londen met train.
Voorzieningen South Western Railway Great Western Railway Southern
quiet_zone Stiltezone check check check
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check
luggage Bagage cross check cross

Portsmouth tot Londen CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
7.4kg
Bus
7.93kg
Vlucht
21.15kg
Carpoolen
16.92kg
Wat is de CO2-uitstoot van Portsmouth tot Londen met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Portsmouth en Londen is 7.4kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Portsmouth en Londen? Door de trein te nemen tussen Portsmouth en Londen bespaar je 13.75kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.53kg vs de bus en 9.52kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Portsmouth tot Londen?
Een trein-ticket van Portsmouth tot Londen is € 33,60. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 7,50.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Portsmouth naar Londen?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Portsmouth tot Londen is € 7,50. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Portsmouth en Londen door trein?
Portsmouth tot Londen is 105,75 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Portsmouth en Londen?
Portsmouth tot Londen is gemiddeld 1 uur en 58 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 28 min.
Welke bedrijven werken van Portsmouth tot Londen?
Portsmouth tot Londen wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail South Western Railway, Great Western Railway, Southern diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Portsmouth naar Londen?
Portsmouth naar Londen heeft gemiddeld 181 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Portsmouth naar Londen?
De vroegste trein van Portsmouth tot Londen vertrekt om 04:15. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Portsmouth tot Londen?
De nieuwste trein van Portsmouth tot Londen vertrekt om 22:30. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Portsmouth tot Londen?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 7,50, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Portsmouth naar Londen?
Er zijn gemiddeld 100 van Portsmouth om naar Londen te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Portsmouth naar Londen door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Portsmouth en Londen is 1 uur en 28 min.
Is er een directe trein van Portsmouth naar Londen?
Ja, er is een directe trein tussen Portsmouth en Londen.
Wat is de CO2-uitstoot voor Portsmouth tot Londen door trein?
De reis van trein van Portsmouth naar Londen zorgt voor 7.4kg CO2-uitstoot.