Trein Toulouse - Auch prijzen vanaf € 1,00

Start van
€ 1,00

Toulouse naar Auch door trein

De reis van Toulouse naar Auch door trein is 69,51 km en duurt 1 uur en 48 min. Er zijn 52 verbindingen per dag, met het eerste vertrek om 05:10 en de laatste om 21:25. Het is mogelijk om te reizen van Toulouse naar Auch door trein voor slechts € 1,00 of zoveel als € 29,50. De beste prijs voor deze reis is € 1,00.

Laagste prijs€ 1,00
Reisduur1 uur en 48 min
Aansluiting per dag52
Laagste prijs€ 1,00
Hoogste prijs€ 29,50
Eerste vertrek05:10
Laatste vertrek21:25
Afstand69,51 km
VertrekToulouse
AankomstAuch
VervoerdersTER, TGV inOui

Trein Tickets van Toulouse tot Auch

Vertrekdatum
donderdag 22 feb 2024

Vergelijk prijzen en tickets van Toulouse tot Auch

Goedkope trein-tickets van Toulouse tot Auch
Op zoek naar de beste deal voor een treinkaartje voor je reis? Hier zijn 4 manieren om goedkope treinkaartjes te krijgen van Toulouse tot Auch.

Reserveer van tevoren en bespaar

Als u op zoek bent naar de beste deal voor uw reis van Toulouse naar Auch, is het vooraf boeken van treinkaartjes een geweldige manier om geld te besparen, maar houd er rekening mee dat kaartjes vooraf meestal pas 3 maanden voor uw reisdatum beschikbaar zijn.

Blijf flexibel met je reistijd en verken daluren

Door uw reizen rond de daluren te plannen, kunt u niet alleen de drukte vermijden, maar kunt u uiteindelijk ook geld besparen. Flexibel zijn met je schema en alternatieve routes of tijden overwegen, zal een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid geld die je uitgeeft om van Toulouse naar Auch te komen.

Check altijd speciale aanbiedingen

Door de nieuwste deals te bekijken, kunt u veel geld besparen, waardoor het de moeite waard is om de tijd te nemen om te bladeren en prijzen te vergelijken. Zorg er dus voor dat u de beste deal voor uw ticket krijgt en profiteer van speciale tarieven voor kinderen, jongeren en senioren en kortingen voor groepen.

Ontgrendel het potentieel van langzamere treinen of aansluitende treinen

Als u een reis plant met wat flexibele tijd, waarom kiest u dan niet voor de toeristische route? Het nemen van langzamere treinen of aansluitende treinen die meer stops maken, kan u geld besparen op uw ticket - zeker het overwegen waard als het in uw schema past.

Toon kaartjes per
Beste tijd om reizen van Toulouse tot Auch te boeken

Virail Pro-tip ✌: Als u 10 dagen van tevoren boekt, bespaart u gemiddeld 10%

Prijs naarmate vertrekdatum nadert

Treinmaatschappijen kunnen hogere ticketprijzen rekenen naarmate de vertrekdatum nadert. Prijzen in de komende dagen kunnen variëren van ongeveer € 1,00 tot € 8,53, maar kunnen aan verandering onderhevig zijn. Ons advies is om zo vroeg mogelijk te boeken om mogelijk tot 88% op uw reis te besparen!

Beste tijd om goedkope treinkaartjes te boeken van Toulouse naar Auch

De goedkoopste Toulouse - Auch treinkaartjes zijn te vinden voor slechts € 3,10 als je geluk hebt, of € 7,78 gemiddeld. Het duurste ticket kan maar liefst € 13,07 kosten.

Vind de beste dag om met de trein naar Auch te reizen

Als u met de trein naar Auch reist, kunt u, als u drukte wilt vermijden, controleren hoe vaak onze klanten in de komende 30 dagen reizen met behulp van de onderstaande grafiek. Gemiddeld liggen de spitsuren om te reizen tussen 6.30 en 9.00 uur 's ochtends of tussen 16.00 en 19.00 uur 's avonds. Houd hier rekening mee wanneer u naar uw vertrekpunt reist, aangezien u mogelijk wat extra tijd nodig heeft om aan te komen, vooral in grote steden!

Vervoerders op deze route

Lees meer over de vervoerders op deze route.

SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij, biedt TER aan, een uitgebreide regionale treindienst. TER-treinen (Transport Express Régional) verbinden steden en dorpen binnen regio's van Frankrijk en bieden lokaal vervoer voor pendelaars en toeristen terwijl ze de regionale cultuur, het landschap en de bezienswaardigheden verkennen via het uitgebreide netwerk van regionale routes. TER-treinen zijn langzamer dan de hogesnelheidstreinen, maar bieden een betaalbaarder en comfortabeler alternatief voor kortere ritten binnen de regio's.

TGV inOui, dat de traditionele TGV-diensten vervangt door een moderne upgrade aan te bieden, is een hogesnelheidstrein die wordt beheerd door de Franse Nationale Spoorwegen, SNCF en die het gemakkelijk maakt om ongeveer 50 bestemmingen in buurlanden zoals België, Duitsland en Spanje te verkennen. TGV inOUI is ontworpen om reizigers meer comfort en flexibiliteit te bieden, met functies zoals ruime stoelen, wifi en cateringservices. Het verbindt grote steden in Frankrijk en biedt een snelle, handige en comfortabele manier van reizen.

Tickettypes en faciliteiten van Toulouse tot Auch

Vergelijk de verschillende tickettypes en de faciliteiten van TER en TGV inOui wanneer u van Toulouse naar Auch reist.

Standard

TER-treinkaartjes hebben een vast tarief "Tarif Normal" en zijn geldig voor een enkele reis tot middernacht op de dag na validatie in perronstempelmachines. Sommige regio's bieden mogelijk kortingen buiten de spits.
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Second Class (The essentials)

Voor een praktische en betaalbare reis hanteert TGV INOUI twee tarieven voor tweedeklaskaartjes: The Prems Second, een betaalbare optie, en The Second, de klassieke tweede klas. Beiden kunnen onder bepaalde voorwaarden worden geruild en terugbetaald. De Prem's-tickets zijn perfect als u op zoek bent naar de laagste prijzen, beginnend bij slechts € 15 en kunnen tot 4 maanden van tevoren worden geboekt.
wifi Wifi
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

First Class (The comfort)

Eersteklastickets tillen uw reis naar een hoger niveau en bieden meer comfort en exclusieve voordelen, waaronder de mogelijkheid om zitplaatsen in de stilteruimte te kiezen. Bovendien biedt dit ticket flexibiliteit bij uw boeking en extra voordelen voor Second Class-functies.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Business Première (The flexibility)

Business Première biedt premiumvoordelen zoals kosteloos omruilen of restituties en exclusieve voorzieningen, waaronder geavanceerde Wi-Fi en toegang tot Grand Voyageur-lounges, terwijl u tegelijkertijd flexibiliteit bij uw boeking garandeert.
wifi Wifi
quiet_zone Stiltezone
power_sockets Stopcontacten
luggage Bagage
accessibility Toegankelijkheid
food_and_drink Eten en drinken
air_con Airconditioning
bicycle Fiets

Beschrijving van de faciliteit

Lees meer over de verschillende faciliteiten die aan boord beschikbaar zijn bij elke vervoerder op deze route.

power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Moderne TER-treinen zijn uitgerust met stopcontacten.
wifi Wifi open icon close icon
TER-treinen hebben momenteel geen WiFi-diensten.
luggage Bagage open icon close icon
TER-treinen hebben geen beperkingen op de grootte van bagage, zolang deze binnen uw persoonlijke hanteringsmogelijkheden vallen en in de daarvoor bestemde bagageruimtes passen.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Accès TER' biedt gespecialiseerde hulp voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit, waardoor een naadloze reiservaring wordt gegarandeerd.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
TER-treinen bieden geen catering aan boord; overweeg om uw versnaperingen mee te nemen.
bicycle Fiets open icon close icon
Reizen met een fiets in de TER-treinen is gratis. Hang hem gewoon op of bewaar hem op een daarvoor bestemde plek, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Reserveren is niet mogelijk.
wifi Wifi open icon close icon
In de TGV INOUI-treinen profiteert u tijdens uw hele reis van gratis WiFi. Of u nu werkt, e-mails beantwoordt of het entertainmentcentrum van TGV INOUI bezoekt, wij staan voor u klaar.
quiet_zone Stiltezone open icon close icon
Met een Business Premiere-ticket stapt u in een exclusieve touringcar die is ontworpen voor comfort. Het is uw stille toevluchtsoord, ideaal voor zowel werk als ontspanning.
power_sockets Stopcontacten open icon close icon
Elke zitplaats op TGV inOUI is krachtig! Met een stopcontact tot je beschikking ben je altijd opgeladen en klaar.
luggage Bagage open icon close icon
Op de TGV INOUI-treinen mag u zoveel bagage meenemen als uw armen en benen kunnen dragen, maar vergeet niet om uw eigen bagage correct te labelen. Handtassen en kleine spullen kunnen het beste op voetenhoogte of onder de stoel worden opgeborgen; Zwaardere stukken moeten in een beschikbare hoek van de auto of langs het middenpad worden geplaatst.
accessibility Toegankelijkheid open icon close icon
Voor reizigers met mobiliteitsproblemen biedt TGV INOUI de dienst 'Accès Plus' aan. Dit biedt gerichte assistentie vanaf het station rechtstreeks naar de treinzitplaats. Het is raadzaam dat passagiers contact opnemen met 'Accès Plus' nadat ze hun tickets hebben veiliggesteld en ervoor zorgen dat er ten minste 48 uur vóór het geplande vertrek afspraken worden gemaakt.
food_and_drink Eten en drinken open icon close icon
Reizigers op TGV INOUI kunnen zich verheugen op een assortiment aan eten en drinken. De treindienst presenteert een samengestelde selectie die belooft tegemoet te komen aan diverse smaakpapillen.
air_con Airconditioning open icon close icon
Blijf koel en comfortabel. Alle TGV inOUI-treinen zijn voorzien van airconditioning, wat een aangename reis garandeert, ongeacht het weer buiten.
bicycle Fiets open icon close icon
Reserveren vereist voor niet-opvouwbare fietsen (€ 10) op bepaalde TGV INOUI-treinen, opvouwbare fietsen van minder dan 130 x 90 cm kunnen als handbagage worden vervoerd op elke TGV INOUI-trein, gedemonteerde fietsen kunnen zonder reservering worden meegenomen als ze in een fietstas van minder dan 130 x 90 cm worden opgeborgen. Water- of snowboards, opgevouwen scooters en muziekinstrumenten kunnen als handbagage worden meegenomen als ze zich in een draagtas van minder dan 130 x 90 cm bevinden.
Diensten aan boord TER, TGV inOui, FlixBus van Toulouse tot Auch
Vergelijk diensten aan boord wanneer u reist van Toulouse naar Auch met train.
Voorzieningen TER TGV inOui FlixBus
wifi Wifi check check check
power_sockets Stopcontacten check check check
luggage Bagage check check check
food_and_drink Eten en drinken check check check
quiet_zone Stiltezone cross check cross
accessibility Toegankelijkheid cross check cross
air_con Airconditioning cross check check
bicycle Fiets cross check cross
sleeper_couchette Slaper cross check cross

Toulouse tot Auch CO2-uitstoot door Trein

Ecology
Trein
4.87kg
Bus
5.21kg
Vlucht
13.9kg
Carpoolen
11.12kg
Wat is de CO2-uitstoot van Toulouse tot Auch met de trein? De Co2-uitstoot voor het nemen van de trein tussen Toulouse en Auch is 4.87kg.
Hoeveel CO2 bespaar ik door de trein te nemen tussen Toulouse en Auch? Door de trein te nemen tussen Toulouse en Auch bespaar je 9.03kg Co2-uitstoot vs een vlucht, 0.34kg vs de bus en 6.25kg vs de auto.

Is er iets dat we kunnen verbeteren?

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost een trein-ticket van Toulouse tot Auch?
Een trein-ticket van Toulouse tot Auch is € 15,00. De prijs varieert echter afhankelijk van hoe vroeg u koopt en of het een druk moment van de dag is. Vind ze af en toe voor zo goedkoop als € 1,00.
Wat is het goedkoopste treinkaartje van Toulouse naar Auch?
Het goedkoopste ticket dat je kunt krijgen van Toulouse tot Auch is € 1,00. We raden aan om zo vroeg mogelijk en buiten de spits te boeken om het goedkoopst mogelijke ticket te krijgen.
Wat is de afstand tussen Toulouse en Auch door trein?
Toulouse tot Auch is 69,51 km.
Hoe lang duurt de trein tussen Toulouse en Auch?
Toulouse tot Auch is gemiddeld 1 uur en 48 min. De snelste optie brengt u echter daar in 1 uur en 18 min.
Welke bedrijven werken van Toulouse tot Auch?
Toulouse tot Auch wordt gedekt door 2 operator(s). U kunt op Virail TER, TGV inOui, FlixBus diensten op deze route vinden.
Hoeveel trein per dag gaan van Toulouse naar Auch?
Toulouse naar Auch heeft gemiddeld 52 verbindingen per dag.
Hoe laat vertrekt de eerste trein van Toulouse naar Auch?
De vroegste trein van Toulouse tot Auch vertrekt om 05:10. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Hoe laat vertrekt de laatste trein van Toulouse tot Auch?
De nieuwste trein van Toulouse tot Auch vertrekt om 21:25. Controleer echter bij ons het schema op de dag dat u wilt vertrekken, aangezien de tijd kan verschillen.
Moet ik mijn ticket vooraf boeken van Toulouse tot Auch?
Als je kunt, raden we je aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je meer bespaart. Het goedkoopste trein-ticket dat we hebben gevonden is € 1,00, maar dit kan afhankelijk van de vraag veranderen.
Welke stations kan ik van Toulouse naar Auch gaan?
Er zijn 3 station(s) waarvan u kunt vertrekken vanaf Toulouse om naar Auch te gaan. Je kunt gaan van Blagnac Mairie, Gare de Saint-Agne, Toulouse Gare Routiere en je kunt aankomen op Auch (Occitanie), Auch Le Seilhan.
Hoeveel directe verbindingen gaan van Toulouse naar Auch?
Er zijn gemiddeld 40 van Toulouse om naar Auch te gaan.
Wat is de snelste reistijd tussen Toulouse naar Auch door trein?
De snelste reistijd met trein tussen Toulouse en Auch is 1 uur en 18 min.
Is er een directe trein van Toulouse naar Auch?
Ja, er is een directe trein tussen Toulouse en Auch.
Wat is de CO2-uitstoot voor Toulouse tot Auch door trein?
De reis van trein van Toulouse naar Auch zorgt voor 4.87kg CO2-uitstoot.